מצע לנחשים

OREAL1111

New member
מצע לנחשים

תישמעו לי יש כמה בעיות עם כמה מצעים! ואני חושב שמצעתי את המצע שהכי מתאים לי והוא השטיח גומי הזה שניקרא PVC. רציתי לדעת עם למישו שיש ניסיון עם המצע יכול להגיד לי מה הוא חושב ואני יכול גם להסביר לכםמ למה אני חושב שזה המצע שהכי מתאים לי ... שבבי עץ- הם יפים מאוד,מאוד נוח לעבוד איתם אך קשה מאוד לעקוב אחרי הנחש וכמובן הם יקרים מאוד וביכדי ליקנות אותם אני צריך לינסוע לא פחות משעה! וזה החיסרונות דשה סינטטי -לא נוח לנקות אותו,הוא לא סופג,הוא משאיר ריחות,מאוד קשה לייבש אותו, והבעיה הגדולה שלי איתו זה שהנחשים שלי לא עושים את צרכיהם בפעם אחת ככה כדי לא להיסתבך אני מחכנה יומיים שלושה עד שכל הצואה תצא ככה שסתם סתם מעלה ריחות לא נעימים וסתם הזמנה לטפילים נייר סופג-לא ממש יפה כמובן שהוא סופג טוב ,קל לעבוד איתו,וקל לעקוב אחרי הנחש נייר עיטון-מכוער אבל קל לעבוד איתו,קל לעקוב אחרי הנחש,לא עולה כסף כימעט אבבלל יכול ליהיות מסוכן מהדיו שניפלט במגע עם מים כמו שחלק אומרים PVC-לא מכעור ,,נוח מאוד לנקות,לא עולה הרבה,קל מאוד לייבש אני חושב שזה הפיתרון לשאלת המצע! החסרון זה שהוא לא סופג.. תודה מראש

nevs

New member
אוראל

חוסר ספיגה לדעתי הוא החסרון הגדול ביותר.. הימצאות במשך זמן ממושך על סביבה לחה/רטובה מעודד התפתחות זיהומים ומחלות שונות. כמו שאתה יודע אני משתמש בנייר סופג, כי אני מרגיש שהדבר החשוב ביותר הוא שמירה על סביבה סטרילית ונקיה ככל האפשר. יש כאלה שלא יסכימו ויעדיפו מצאים שונים אבל לדעתי החסרון של חוסר ספיגה הוא ללא ספק בעיה גדולה שיש להתחשב בה.

Rea Livny

New member
אוראל כנס!

אתה יכל להביא תמונה של השטיח הזה אולי? מעניין אותי לראות מה זה בכלל, אני אישית לא מכיר אותו. לגבי המצעים השונים.. דשא סינטטי אתה מנקה אם זרם חזק של מים ותוך רגע הכל נקי כבר.ואח"כ אתה שם את המשטחים חצי שעה בשמש והם כבר יבשים ואתה מחזיק לטרריום. לגבי העיתון, אני הייתי חושב להשתמש בו.זה מצע בסדר גמור לדעתי.נוח וקל לנקות אותו מכל מיני בחינות.בעניין הצבע שהוא מפריש עד עכשיו לא שמעתי על אף אחד שקרה לו משהו לא טוב עם זה. בהצלחה!!

nevs

New member
בנוסף

"לגבי העיתון, אני הייתי חושב להשתמש בו.זה מצע בסדר גמור לדעתי.נוח וקל לנקות אותו מכל מיני בחינות.בעניין הצבע שהוא מפריש עד עכשיו לא שמעתי על אף אחד שקרה לו משהו לא טוב עם זה" אחרי שיחה עם מגדלת רצינית מחול שמגדלת על מצע עיתון במשך 15 שנה פלוס מינוס ולא נתקלה בשום בעיה שנבעה מהדיו (גידלה מתכדרים,זעמנים רבים ובואות למיניהם). בנוסף הרבה מגדלים נוספים מגדלים על מצע עיתון בלי שום בעיה.

OREAL1111

New member
אני חושב

אחרי מחשבות רבות שאני ילך על נייר סופג! אני מעדיף טרריום קצת פחות יפה אך סטרילי ונקי! וכדי לישמור על סביבה כזאת היה קשה מאוד שגידלתי על דשה סינטטי! תודה רבה לעונים... מחכה לעוד תגובות!

למעלה