מצע לאיגואנה אני רוצה להחליף את המצע של האיגואנה באקווריום אפשר להשים לה חול ים
J jimbo3 New member 7/11/05 #1 מצע לאיגואנה אני רוצה להחליף את המצע של האיגואנה באקווריום אפשר להשים לה חול ים
ג גרגמל מזריק קlלה New member 9/11/05 #4 חבל שלא חיכית לתשובה אולי זה הזיק לאיגואנה אתה אומר שהיא אכלה את החול אז בטח שזה לא מתאים לה תוציא את החול ותחכה לתגובות של אנשים שמבינים באיגואנות
חבל שלא חיכית לתשובה אולי זה הזיק לאיגואנה אתה אומר שהיא אכלה את החול אז בטח שזה לא מתאים לה תוציא את החול ותחכה לתגובות של אנשים שמבינים באיגואנות
ג גרגמל מזריק קlלה New member 9/11/05 #5 חבל שאתה לא מחכה לתגובות של אנשים שמבינים באיגואנות עצם זה שהיא אכלה את החול אז מן הסתם מצע חול לא מתאים לה ותחכה לתגובות של אנשים שמבינים באיגאנות כי אני לא כל כך ושים לב מה קורה עם האיגואנה בימים הקרובים יכול להיות שהחול הזיק לה..
חבל שאתה לא מחכה לתגובות של אנשים שמבינים באיגואנות עצם זה שהיא אכלה את החול אז מן הסתם מצע חול לא מתאים לה ותחכה לתגובות של אנשים שמבינים באיגאנות כי אני לא כל כך ושים לב מה קורה עם האיגואנה בימים הקרובים יכול להיות שהחול הזיק לה..
ג גרגמל מזריק קlלה New member 9/11/05 #6 טוב כתבתי 2 הודעות בגלל... שנכתב לי שההודעה הראשונה לא תעלה מצטער על ההצפה
E EROTOMANIA New member 9/11/05 #3 גם אני רוצה להחליף את המצע שלי לחול. יש לי שממית. אני עדיין מנסה להחליט איזה סוג חול הכי טוב בשבילה.