מצער שזה נכון- בראש המדינה עומד סלקטור ולא מנהיג

דורי 1981

Well-known member

Harrington

Well-known member
מנהל
לא יודע מה זה "סלקטור ולא מנהיג" בדיוק, אבל לפחות מקריאת כותרת הקישור, הדברים הרי לא עומדים על הפרק. לא בגלל שישראל לא רוצה, אלא בגלל שהחמאס מסרב לכך כידוע. אז כמובן שמחנה הרל"ב יאשים את ההנהגה הישראלית, שכן קשה לו להתמודד עם המציאות, מה גם שזאת לא משרתת את הנרטיב שלו. אבל האמת ידועה גם למשמיעי ההשמצות הללו כנראה ובכל מקרה לרוב הציבור בישראל. היא לא באמת מסובכת להבנה הרי.

eקא זו או

Well-known member
לא יודע מה זה "סלקטור ולא מנהיג" בדיוק, אבל לפחות מקריאת כותרת הקישור, הדברים הרי לא עומדים על הפרק. לא בגלל שישראל לא רוצה, אלא בגלל שהחמאס מסרב לכך כידוע. אז כמובן שמחנה הרל"ב יאשים את ההנהגה הישראלית, שכן קשה לו להתמודד עם המציאות, מה גם שזאת לא משרתת את הנרטיב שלו. אבל האמת ידועה גם למשמיעי ההשמצות הללו כנראה ובכל מקרה לרוב הציבור בישראל. היא לא באמת מסובכת להבנה הרי.
לשם שינוי, אני כן קראתי את הידיעה, החמאס הוא שגורר רגליים, ולא הישראלים.
אבל
לעולם לא נשכח, וגם אתה יודע - תמיד תלוי מי הוא המדווח.

Harrington

Well-known member
מנהל
לשם שינוי, אני כן קראתי את הידיעה, החמאס הוא שגורר רגליים, ולא הישראלים.
אבל
לעולם לא נשכח, וגם אתה יודע - תמיד תלוי מי הוא המדווח.
במקרה הזה המקור מוכר כרל"בי קיצוני (בין השאר מה שגרם לי לתחושת 'מיותרות' לקרוא את ההגיגים מעבר לכותרת), אבל זה לא באמת משנה. בסיפור הזה אנחנו יודעים שהחמאס הוא זה שמונע עסקה גורפת לשחרור כל החטופים בבת אחת. לא צריך להיות זבוב על הקיר בדיונים בנושא בשביל להבין זאת ומספיק להיות ישראלי, בעל אינטליגנציה מינימלית פלוס, ונכונות להפעיל את המוח.

זה שיהיה כאלה שינסו להציג את זה כאילו ממשלת ישראל והעומד בראשה הם הרעים בסיפור? מובן מאליו וחלק בלתי נפרד ממדיניות הרל"ב ודיווחיו בדברים האלה. אם לכך התכוון פותח השרשור בהתנסחותו הלא מובנת אינני יודע, אבל בהיותו רל"בניק קיצוני מוכר, ברור לחלוטין שכך הוא יציג את הדברים בין אם כבר עשה זאת עם הכותרת הזאת ובין אם יעשה זאת בהמשך.

DANIAVNI

Well-known member
במקרה הזה המקור מוכר כרל"בי קיצוני (בין השאר מה שגרם לי לתחושת 'מיותרות' לקרוא את ההגיגים מעבר לכותרת), אבל זה לא באמת משנה. בסיפור הזה אנחנו יודעים שהחמאס הוא זה שמונע עסקה גורפת לשחרור כל החטופים בבת אחת. לא צריך להיות זבוב על הקיר בדיונים בנושא בשביל להבין זאת ומספיק להיות ישראלי, בעל אינטליגנציה מינימלית פלוס, ונכונות להפעיל את המוח.

זה שיהיה כאלה שינסו להציג את זה כאילו ממשלת ישראל והעומד בראשה הם הרעים בסיפור? מובן מאליו וחלק בלתי נפרד ממדיניות הרל"ב ודיווחיו בדברים האלה. אם לכך התכוון פותח השרשור בהתנסחותו הלא מובנת אינני יודע, אבל בהיותו רל"בניק קיצוני מוכר, ברור לחלוטין שכך הוא יציג את הדברים בין אם כבר עשה זאת עם הכותרת הזאת ובין אם יעשה זאת בהמשך.
אם לרגע נחשוב כאנשי חמאס
פשוט לא משתלם לעשות עיסקה .

DANIAVNI

Well-known member
למה שתהיה עיסקה בכלל ?
הכוונה אם הייתי איש חמאס לא הייתי עושה עיסקה
מה יש לצד השני להרוויח
כרגע הם במכסימום שישיגו .

דורי 1981

Well-known member
למה שתהיה עיסקה בכלל ?
הכוונה אם הייתי איש חמאס לא הייתי עושה עיסקה
מה יש לצד השני להרוויח
כרגע הם במכסימום שישיגו .
לא חסרים גורמים שירצו להפיל את חמאס. האם הם (כמו אבו-שבאב) יתגמשו במקרה של עסקה? לא יודע, פעם חמאס טופח ע"י ישראל נגד אש"ף וכולנו ראינו מה קרה כשמאכילים את המפלצת.

כרמיזן

Well-known member
שמאלנות זו מחלת נפש, כל הודעה של שרץ שמאלני מוכיחה זאת.

למעלה