מצ'עמם! שאלון!!

מצ'עמם! שאלון!!

גנבתי מאיזו קומונה... לא עברתי על כולו אז יכול להיות שיש פה שאלות מעפנות. אבל כל כך מצ'עמם שזה כבר לא משנה! מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? שתייה בבוקר: יום אהוב בשבוע: למה? כמה סבים ו/או סבתות יש לך? יש לך קרובים בחו"ל? יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? איך קוראים לו/ה? איזה צבע שיער יש לך? ואיזה היית רוצה שיהיה לך? כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? איזה סמיילי אתה הכי אוהב? מתוק או מלוח? איזו שפה הכי יפה? ואיזו הכי מכוערת? שמאלני/ימני? דתי/חילוני/מסורתי? SMS או לדבר באמת? טלפון או פנים אל פנים? נושא הכי שנוא במתמטיקה: מה המבחן האחרון שעשית? כמה קיבלת בו? באיזה צבע הארון בחדר שלך? יש לך חדר לבד? מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? עברת אי פעם על החוק? על איזה חוק עברת? תפסו אותך? אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר? מי החבר הכי טוב שלך? הכי הזוי? שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? אתה בתנועת נוער? איזו? ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? איזו חברה הפלא' שלך? ואיזו חברה המכשיר? איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? באיזה צבע המחשב שלך? באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? ואיפה אתה גר עכשיו? יש לך חיית מחמד? אם כן- איזה? איך קוראים לה? אם לא- אתה רוצה? כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? מה דף הבית שלך? אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? עם מי? כמה אחים יש לך? איך קוראים להם? בני כמה הם?

ועונה../images/Emo3.gif

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות?
קוראת הרבה. אוהבת גם לענות
שתייה בבוקר:
נס יום אהוב בשבוע:
חמישי למה?
סופ"ש
כמה סבים ו/או סבתות יש לך?
נשארה אחת
יש לך קרובים בחו"ל?
קרובים רחוקים מאוד יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?
לא איך קוראים לו/ה?
חחח הכי קרוב אליי בגיל זה רפי איזה צבע שיער יש לך?
חום ואיזה היית רוצה שיהיה לך?
קצת יותר בהיר כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון?
חחחחח לא. אבל מתחת למיטה כן
איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
נחשו לבד
מתוק או מלוח?
מתוק
איזו שפה הכי יפה?
פורטוגזית
ואיזו הכי מכוערת?
גרמנית, ערבית שמאלני/ימני?
ימנית דתי/חילוני/מסורתי?
מסורתית SMS או לדבר באמת?
תלוי מה יש להגיד. וכמה SMSים חינם יש באורנג' דיי
טלפון או פנים אל פנים?
תלוי מה המרחק הפיזי באותה שניה נושא הכי שנוא במתמטיקה:
חחחחחחח הכל! מה המבחן האחרון שעשית?
בגרות באזרחות כמה קיבלת בו?
המממ 87 באיזה צבע הארון בחדר שלך?
חום
יש לך חדר לבד?
כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות?
המממ לא זוכרת עברת אי פעם על החוק?
חחחחח בקטנה ככה
על איזה חוק עברת?
מסטיק מהמכולת אנד אול דט שיט
תפסו אותך?
לא אם כן- מה עשו לך?
לא תתפסו אותי לעולם!! ישבת במעצר?
לא מי החבר הכי טוב שלך?
טושקה הכי הזוי?
טושקה!! שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים?חחחח תמיד למדתי לבד
אתה בתנועת נוער?
אפשר לקרוא לזה ככה איזו?
צבא ההגנה לישראל. בלעכס. ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך?
בסלקום לולי באורנג' רונקי איזו חברה הפלא' שלך?
אחד סלקום ואחד אורנג' ואיזו חברה המכשיר?
שניהם נוקיה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב?
שחור
באיזה צבע המחשב שלך?
לבן
באיזה צבע הסדין של המיטה שלך?
כחול מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת?
המממ לא זוכרת... עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור?
עד המוות תל אביב! ואיפה אתה גר עכשיו?
ת"א יש לך חיית מחמד?
לא אם כן- איזה? איך קוראים לה? אם לא- אתה רוצה?
כן! כשהיית קטן קראת ג'ינג'י?
כמובן! מה דף הבית שלך?
הפורום של הארגון... כולם מוזמנים www.gate11.co.il אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?כרגע כרגע לא. בגלל זה מצ'עמם! עם מי?
עם עצמי
כמה אחים יש לך?
אין לי איך קוראים להם?
עצמי, אנוכי ורמון בני כמה הם?
99 50 ו 3 זה היה קצר מדיי

סינטטית

New member
אללה

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? לענות, ולקרוא תלוי את של מי. שתייה בבוקר: קולה יום אהוב בשבוע: שישי למה? ככה כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 2 סבתות יש לך קרובים בחו"ל? כן יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? לא לצערי איך קוראים לו/ה? איזה צבע שיער יש לך? חום כהה ואיזה היית רוצה שיהיה לך? זה בסדר כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא איזה סמיילי אתה הכי אוהב? :-‏) מתוק או מלוח? מתוק איזו שפה הכי יפה? שפת המדרכה ואיזו הכי מכוערת? גרוזינית נראהלי..חח שמאלני/ימני? דתי/חילוני/מסורתי? חילוניה[חילונית?!] SMS או לדבר באמת? לדבר באמת טלפון או פנים אל פנים? פנים מול פנים נושא הכי שנוא במתמטיקה: טריגונומטריה מה המבחן האחרון שעשית? אזרחות כמה קיבלת בו? לא יודעת באיזה צבע הארון בחדר שלך? לבן יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? לפני שבוע בערך עברת אי פעם על החוק? לא על איזה חוק עברת? תפסו אותך? אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר? לא מי החבר הכי טוב שלך? יש כמה הכי הזוי? שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? עדי אתה בתנועת נוער? לא איזו? ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? דניאל איזו חברה הפלא' שלך? סלקום ואיזו חברה המכשיר? נוקיה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? סבבה באיזה צבע המחשב שלך? אפור באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? צבעוני מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? המ עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? המ ואיפה אתה גר עכשיו? נתניה יש לך חיית מחמד? לא אם כן- איזה? איך קוראים לה? אם לא- אתה רוצה? אולי כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? כן חח מה דף הבית שלך? וואלה אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? כן עם מי? מורן, מיטל, ודניאל שלא עונה! כמה אחים יש לך? 1 איך קוראים להם? שירלי בני כמה הם? 20 הודגש באמצעות מדגישומטיק

זוהרוש15

New member
עונה

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות?לענות שתייה בבוקר:שוקו קר יום אהוב בשבוע:שני למה?מתי שהיה בית ספר זה היה היום הכי כיפי.. כמה סבים ו/או סבתות יש לך?3סבא ושתי סבתות יש לך קרובים בחו"ל?כה יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?לא בגיל שלי אבל שנה וחצי מתחתי ושנתיים מעלי איך קוראים לו/ה?שגיא ורותם איזה צבע שיער יש לך?שחור ואיזה היית רוצה שיהיה לך?שחור כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון?לא חושבת איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח?מלוחחחח איזו שפה הכי יפה?ספרדית ואיזו הכי מכוערת?הולנדית שמאלני/ימני?ימינית דתי/חילוני/מסורתי?מסורתית SMS או לדבר באמת?sms טלפון או פנים אל פנים?פנים מול פנים נושא הכי שנוא במתמטיקה:הכללל מה המבחן האחרון שעשית?אממ...זה היה מזמםן אז אני כבר לא זוכרת בגלל כל העיצומים וזה...חחח כמה קיבלת בו?לא זוכרת באיזה צבע הארון בחדר שלך?לבן יש לך חדר לבד?כה מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות?אתמול עברת אי פעם על החוק?לא שזכור לי על איזה חוק עברת?לא עברתי תפסו אותך?לא עברתי אם כן- מה עשו לך?לאאאאא עברתיייי ישבת במעצר?לא מי החבר הכי טוב שלך?אממ..יש לי חמש הכי הזוי? שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? אתה בתנועת נוער?לא איזו?אני לא ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך?מחברה שלי איזו חברה הפלא' שלך?פלאפון ואיזו חברה המכשיר?טליט איך נראה הכסא שעליו אתה יושב?אפור כזה חח באיזה צבע המחשב שלך?לבן באיזה צבע הסדין של המיטה שלך?אדום מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת?אולסטאר עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור?עיר ואיפה אתה גר עכשיו?עיר יש לך חיית מחמד?לא אם כן- איזה? איך קוראים לה? אם לא- אתה רוצה?כהההה כשהיית קטן קראת ג'ינג'י?כה מה דף הבית שלך?וינט אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?לא עם מי? כמה אחים יש לך?2 איך קוראים להם?דודי ועידן בני כמה הם?עידן-19 דודי-23

N o y 1 6

New member
עונה../images/Emo3.gif

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? התשובה בגוף השאלון
שתייה בבוקר:שוקו יום אהוב בשבוע: כל יום שלא לומדים בו מתמטיקה
למה? ^^ כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 2סבתות וסבא אחד יש לך קרובים בחו"ל?כן יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?כן איך קוראים לו/ה? חסוי
איזה צבע שיער יש לך?חום ואיזה היית רוצה שיהיה לך? מממ טוב לי ככה כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון?לא איזה סמיילי אתה הכי אוהב? המון:
בעיקר
מתוק או מלוח?מלוח איזו שפה הכי יפה? אנגלית, צרפתית וספרדית ואיזו הכי מכוערת? ערבית שמאלני/ימני? מממ דתי/חילוני/מסורתי?מסורתי SMS או לדבר באמת? באמת טלפון או פנים אל פנים? פנים נושא הכי שנוא במתמטיקה: הכל
מה המבחן האחרון שעשית? מתמטיקה כמה קיבלת בו? רק היום עשיתי אותו באיזה צבע הארון בחדר שלך?חום יש לך חדר לבד?בערך מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות?לא זוכרת עברת אי פעם על החוק?לא על איזה חוק עברת?-- תפסו אותך?-- אם כן- מה עשו לך?-- ישבת במעצר?לא מי החבר הכי טוב שלך?לא מכירים
הכי הזוי?כנ"ל שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? כנ"ל אתה בתנועת נוער?לא איזו?-- ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך?סלקום איזו חברה הפלא' שלך?סלקום ואיזו חברה המכשיר?נוקיה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב?רגיל באיזה צבע המחשב שלך?המסך כסוף ושחור באיזה צבע הסדין של המיטה שלך?אדום מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? לא זוכרת..זה היה מזמן.. עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור?עיר ואיפה אתה גר עכשיו?עיר יש לך חיית מחמד?לא
אם כן- איזה?-- איך קוראים לה? -- אם לא- אתה רוצה? מאודד כשהיית קטן קראת ג'ינג'י?חלק מה דף הבית שלך?גוגל אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?לא עם מי?-- כמה אחים יש לך?3 איך קוראים להם? טינקי ווינקי, ללה ודיפסי
בני כמה הם? 543, 675 ו956

fofo2468

New member
גםם אני :)

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? לענות ולפעמיים לקרוא שתייה בבוקר: תה או מים יום אהוב בשבוע: מממ בגלל שחופש כעט הכול :p למה? כי חופש כמה סבים ו/או סבתות יש לך?1 סבתא נפטרה לא מזמן :( יש לך קרובים בחו"ל? כן דנמרק יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? כן איך קוראים לו/ה? אליאור וטל איזה צבע שיער יש לך? חום כהה ואיזה היית רוצה שיהיה לך? ירוק אם נצנצים כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא איזה סמיילי אתה הכי אוהב? :) מתוק או מלוח? מתוק איזו שפה הכי יפה? רוסית ואיזו הכי מכוערת? צרפתית שמאלני/ימני? ימני דתי/חילוני/מסורתי? חילוני SMS או לדבר באמת? לדבר אמת טלפון או פנים אל פנים? פנים נושא הכי שנוא במתמטיקה: גיאומטריה מה המבחן האחרון שעשית? חופשש עזבו אותי לימודים כמה קיבלת בו? -- באיזה צבע הארון בחדר שלך? חום יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? מממ עברת אי פעם על החוק? יכול להיות על איזה חוק עברת? תפסו אותך? אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר? לא מי החבר הכי טוב שלך? צ'וצ' הכי הזוי? צ'וצ' שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? ליבר אתה בתנועת נוער? כן איזו? מועצת נוער ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? נהרס לי הפלא איזו חברה הפלא' שלך? היה אורנג' ואיזו חברה המכשיר? נוקיה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? כמו כיסא באיזה צבע המחשב שלך? שחור באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? אדום מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? כסף ומובייל עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? כפר! ואיפה אתה גר עכשיו? כפר יש לך חיית מחמד?כן אם כן- איזה? או אווו יש לי חתול כלבה וסוסהה :) איך קוראים לה? לחתול אין שם חח לכלבה מיני ולסוסה ג'סיקה אם לא- אתה רוצה? כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? ראיתי בערוץ 11 מה דף הבית שלך? וואלה אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא עם מי? כמה אחים יש לך? 4 שיהיו בריאים איך קוראים להם? רזי אורטל רחלי ומאי בני כמה הם? 19 17 10 6 להית'

XxXSynergitXxX

New member
עונה ../images/Emo9.gif

לענות ולקרוא שלכם בד"כ D: שתייה בבוקר:
נסקפה. יום אהוב בשבוע:
חמישי בערב - שבת בערב מעולים
למה?
סופשבוע. כמה סבים ו/או סבתות יש לך?
יש לי 4 , שניים מכל צד, אבל אני מחשיבה רק את אלו מצד אמא, אז 2. יש לך קרובים בחו"ל?
יאפ . יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?
יש לי שנה וחצי מעליי. איך קוראים לו/ה?
יובלי
איזה צבע שיער יש לך?:
חום שטני בהיר עם גוונים מהשמש
ואיזה היית רוצה שיהיה לך?
ממ. שחור
כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון?
לא. האמת שלא ידעתי על קיומה
,
ו
, וגם
,
,
ועוד כל מיני D: מתוק או מלוח?
מתוק. איזו שפה הכי יפה?
הייתי רוצה לדעת צרפתית ולדינו , אבל אני חושבת שאנגלית ועברית נורא נחמדות
ואיזו הכי מכוערת?
לא יודעת. שמאלני/ימני?
ימנית. דתי/חילוני/מסורתי?
חילונית אבל בעיקרון המשפחה שלי יותר מסורתית. SMS או לדבר באמת?
גם וגם D: טלפון או פנים אל פנים?
המ. נושא הכי שנוא במתמטיקה:
מתמטיקה. מה המבחן האחרון שעשית?
וואה. אני חושבת ש.. שניה אני אבדוק
ביולוגיה. כמה קיבלת בו?
99
באיזה צבע הארון בחדר שלך?
כחול. יש לך חדר לבד?
יש לי ממלכה לבד
מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות?
בגדים וזה? שהייתי בנתניה. עברת אי פעם על החוק?
לא. על איזה חוק עברת? תפסו אותך? אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר?
שאלה טובה
. מי החבר הכי טוב שלך?:
יש הרבה. הכי הזוי?
חסויה
שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים?
אין כזה, אני אוהבת ללמוד לבד. אתה בתנועת נוער?
לא. איזו? ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך?
חברה איזו חברה הפלא' שלך?
פלאפון. ואיזו חברה המכשיר?
מוטורולה. איך נראה הכסא שעליו אתה יושב?
כסא מחשב. באיזה צבע המחשב שלך?
לבן עכבר. באיזה צבע הסדין של המיטה שלך?
ירוק כחול ים - כחול כהה ומשבצות לבנות
. מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת?
וואי,אממ.. לא יודעת. אבל יש לי עוד חודשיים עוד פעם יומולדת! עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור?
קיבוץ , אבל אני מעדיפה את העיר, אז ת"א *-* או נתניה
ואיפה אתה גר עכשיו?
עיר. יש לך חיית מחמד?
לא. אם כן- איזה? איך קוראים לה? אם לא- אתה רוצה?
בטח! כשהיית קטן קראת ג'ינג'י?
כן. מה דף הבית שלך?
תפוז אנש אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?
לא בדיוק. עם מי? כמה אחים יש לך?
שתי אחיות חורגות. איך קוראים להם?
ק' וש'. בני כמה הם?
7 , 4 .

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifמשעמם לי כ"כ..וכבר עניתי עליו פעם.

אם יש לי זמן אז לענות ואם לא אז לקרוא..
שתייה בבוקר:
שוקו יום אהוב בשבוע:
שני למה?
לא יודעת.. כמה סבים ו/או סבתות יש לך?
שתי סבתות וסבא אחד..(
) יש לך קרובים בחו"ל?
כן יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?
בערך.. איך קוראים לו/ה?
הדס איזה צבע שיער יש לך?
חום כהה ואיזה היית רוצה שיהיה לך?
אדום כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון?
לא איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח?
מתוק איזו שפה הכי יפה?
חח יש הרבה אממ ספרדית, יפנית, אנגלית.. ואיזו הכי מכוערת?
גרמנית.. רוסית.. שמאלני/ימני?
ימינית דתי/חילוני/מסורתי?
דתיה SMS או לדבר באמת?
תלוי טלפון או פנים אל פנים?
גם תלוי.. נושא הכי שנוא במתמטיקה: מה המבחן האחרון שעשית?
סטטיסטיקה והסתברות.. וגם גידול ודעיכה... אין לי כוח ללמוד את זה עכשיו..
כמה קיבלת בו?
אממ 74.. ועכשיו אני צריכה לעושת מתכונת חוזרת ולגשת לבגרות..בעע באיזה צבע הארון בחדר שלך?
צבע יפה! חחח מין טורקיז בהיר כזהנ עם עץ בהיר..
אתמול הסתכלתי עליו כ"כ הרבה והגעתי למסקנה שאני מאוהבת בו..חח יש לך חדר לבד?
ניתן להגיד.. אבל החדר של אחותי בתוך החדר שלי.. מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות?
אממ לפני יומיים.. עברת אי פעם על החוק?
נראה לי שלא על איזה חוק עברת? תפסו אותך?
לא אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר?
לא מי החבר הכי טוב שלך?
הילה הכי הזוי?
מעיין שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים?
אביטל אתה בתנועת נוער?
לא ממש.. איזו?
צמר"ת ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך?
חבר שלי איזו חברה הפלא' שלך?
פלאפון ואיזו חברה המכשיר?
אין לי כוח לבדוק כי הוא סתם פלא לבנתיים.. כי שלי התקלקל.. הקודם שלי הוא של סאמסונג.. איך נראה הכסא שעליו אתה יושב?
יפה.. לא יודעת להגדיר.. באיזה צבע המחשב שלך?
מכוער.. אפור.. באיזה צבע הסדין של המיטה שלך?
צהוב עם פרחים חח מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת?
וואי זה ישן.. לא זוכרת עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור?
חווה מבודדת..
ואיפה אתה גר עכשיו?
עיר יש לך חיית מחמד?
לא..
אם כן- איזה?
איך קוראים לה?
אם לא- אתה רוצה?
כשהיית קטן קראת ג'ינג'י?
באארור! חח גם ראיתי ת'תוכנית..
מה דף הבית שלך?
גוגל אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?
לא עם מי?
כמה אחים יש לך?
3 שתי אחיות ואח איך קוראים להם?
מיכל, אפרת ואלעד בני כמה הם?
20, 12, 7

מירוש 18

New member
אני

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות?לענות שתייה בבוקר:לא שותה בבוקר יום אהוב בשבוע:שבת למה?סתם ככה כמה סבים ו/או סבתות יש לך?אחת ואחת (שהיו בראים) יש לך קרובים בחו"ל?לא יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?לא
איך קוראים לו/ה? איזה צבע שיער יש לך?חום ככה ואיזה היית רוצה שיהיה לך?חום יותר בהיר כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון?לא
מתוק או מלוח?מתוק איזו שפה הכי יפה?עיברית ואיזו הכי מכוערת?לא יודעת שמאלני/ימני? דתי/חילוני/מסורתי?מסורתי SMS או לדבר באמת?לדבר באמת טלפון או פנים אל פנים?פנים אל פנים נושא הכי שנוא במתמטיקה:הכל מה המבחן האחרון שעשית?סוציו כמה קיבלת בו?אני לא יודעת באיזה צבע הארון בחדר שלך?חום יש לך חדר לבד?כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות?לפני שבוע עברת אי פעם על החוק?לא על איזה חוק עברת? תפסו אותך? אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר?לא מי החבר הכי טוב שלך?יש הרבה הכי הזוי? שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים?לומדת לבד אתה בתנועת נוער?לא איזו? ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך?מהבנק איזו חברה הפלא' שלך?פלאפון ואיזו חברה המכשיר?טליט איך נראה הכסא שעליו אתה יושב?חום כזה עם משענת באיזה צבע המחשב שלך?שחור באיזה צבע הסדין של המיטה שלך?לבן עם פרחים מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת?אממ עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור?עיר ואיפה אתה גר עכשיו?אופקים יש לך חיית מחמד?לא אם כן- איזה? איך קוראים לה? אם לא- אתה רוצה?לא כשהיית קטן קראת ג'ינג'י?לא מה דף הבית שלך?גוגל אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?לא עם מי? כמה אחים יש לך?2 איך קוראים להם?אמנון ורז בני כמה הם?אמנון-19 ורז-11

adi295

New member
עונה ../images/Emo20.gif =]

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? לענות :]
שתייה בבוקר: שוקו טופי
יום אהוב בשבוע: שישי
למה? יוצאים ולמחרת חופש =]
כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 2 סבתוב וסב
יש לך קרובים בחו"ל? כן, דודה שלי
יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? כן
איך קוראים לו/ה? שיראל
איזה צבע שיער יש לך? חום
ואיזה היית רוצה שיהיה לך? חום בהיר יותר =]
כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא חח
מתוק או מלוח? ממ
איזו שפה הכי יפה? אנגלית וספרדית
ואיזו הכי מכוערת? ערבית ורוסית..
שמאלני/ימני? אממ
דתי/חילוני/מסורתי? חילונית
SMS או לדבר באמת? SMS
טלפון או פנים אל פנים? ממ תלוי מה
נושא הכי שנוא במתמטיקה: פונקציות
מה המבחן האחרון שעשית? אממ
כמה קיבלת בו? ממ
באיזה צבע הארון בחדר שלך? חום
יש לך חדר לבד? שלאחותי בא היא ישנה איתי אז בערך כזה..
מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? אממ
עברת אי פעם על החוק? לא נראה לי
על איזה חוק עברת?
תפסו אותך?
אם כן- מה עשו לך?
ישבת במעצר? לא
מי החבר הכי טוב שלך? -אתם לא מכירים שמות אז אני מדלגת..-
הכי הזוי?
שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים?
אתה בתנועת נוער? כן!
איזו? צופים
ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? חברה
איזו חברה הפלא' שלך? אורנג'
ואיזו חברה המכשיר? נוקיה
איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? שחור כזה על גלגלים
באיזה צבע המחשב שלך? אפור
באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? לבן
מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? 2 הדסיקים של סינרגיה!
עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? עיר
ואיפה אתה גר עכשיו? עיר
יש לך חיית מחמד? כלבה
אם כן- איזה? ^
איך קוראים לה? תותי
אם לא- אתה רוצה?
כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? כן חחח
מה דף הבית שלך? GOOGLE
אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? כן
עם מי? 2 חברות
כמה אחים יש לך? 2 אחיות ואח
איך קוראים להם? עומר נועה ואבישג
בני כמה הם? 13 11 4 =)

דורה17

New member
נהנהנהנה

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות?גם וגם שתייה בבוקר: בקיץ משו קר ובחורף משו חם יום אהוב בשבוע: שישי למה? כי זה סופשבוע ואפשר לנוח כמה סבים ו/או סבתות יש לך? סבא וסבתא יש לך קרובים בחו"ל? כן יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? כן איך קוראים לו/ה? משנה? איזה צבע שיער יש לך? חום ואיזה היית רוצה שיהיה לך? חום כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
/
מתוק או מלוח? מתוק איזו שפה הכי יפה? ספרדית
ואיזו הכי מכוערת? גרמנית שמאלני/ימני? דתי/חילוני/מסורתי?בין מסורתית לחילונית חחח SMS או לדבר באמת? תלוי טלפון או פנים אל פנים? ^ נושא הכי שנוא במתמטיקה: הכל? מה המבחן האחרון שעשית? בגרות בביולוגיה כמה קיבלת בו? לא יודעת באיזה צבע הארון בחדר שלך? ירוק וצבע עץ כזה יש לך חדר לבד? יאפ מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? מזמן עברת אי פעם על החוק? יש מצב על איזה חוק עברת? לא זוכרת תפסו אותך? לא אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר? מי החבר הכי טוב שלך? יש 2 הכי הזוי? שם? שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? אני לומדת לבד אתה בתנועת נוער? הייתי איזו? השומר הצעיר ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? מהמורה נהיגה שלי חחחח איזו חברה הפלא' שלך? פלאפון
ואיזו חברה המכשיר? טליט איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? כיסא מחשב כזה.. עם גלגלים באיזה צבע המחשב שלך? תכלת באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? סגול יפה מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? מי זוכר? עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור?מושב ואיפה אתה גר עכשיו? עיר יש לך חיית מחמד? לא אם כן- איזה? איך קוראים לה? אם לא- אתה רוצה? מאוד כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? לא מה דף הבית שלך? finder אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא אבל הזכרת לי להתחבר למסן עם מי? כמה אחים יש לך? אחת איך קוראים להם? בני כמה הם?

שלומיתת

New member
../images/Emo41.gif

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות?גם וגם
שתייה בבוקר:קפה יום אהוב בשבוע:חמישי למה?סופשבוע כזה.. כמה סבים ו/או סבתות יש לך?סבתא אחת יש לך קרובים בחו"ל?יאפ יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?לא איך קוראים לו/ה? איזה צבע שיער יש לך?בלונד דהוי ואיזה היית רוצה שיהיה לך?שחור
כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון?יש מצב איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
ועוד כמה מתוק או מלוח?תלוי איזו שפה הכי יפה?עברית |פטריוטית| למרות שברור לי שהיא לא יפה כ"כ..חח ואיזו הכי מכוערת?ערבית! שמאלני/ימני?ימני..זה לא היה כבר ברור?
דתי/חילוני/מסורתי?דתי SMS או לדבר באמת?לדבר באמת טלפון או פנים אל פנים?תלוי נושא הכי שנוא במתמטיקה:הכל.שונאת מתימטיקה מה המבחן האחרון שעשית?לשון כמה קיבלת בו?לא יודעת ומפחדת לדעת. באיזה צבע הארון בחדר שלך?לבן יש לך חדר לבד?לא מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות?השבוע
עברת אי פעם על החוק?לא על איזה חוק עברת? תפסו אותך? אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר? מי החבר הכי טוב שלך?בתאל הכי הזוי?אני הכי הזויה מה זה?!
שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים?לומדת לבד אתה בתנועת נוער?בערך איזו?בנ"ע ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? איזו חברה הפלא' שלך? ואיזו חברה המכשיר? איך נראה הכסא שעליו אתה יושב?כיסאי כזה..
באיזה צבע המחשב שלך?כסוף באיזה צבע הסדין של המיטה שלך?כחול מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת?MP עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור?אני עוד לא יודעת..כרגע עיר ואיפה אתה גר עכשיו?עיר יש לך חיית מחמד?לא אם כן- איזה? איך קוראים לה? אם לא- אתה רוצה?לא כשהיית קטן קראת ג'ינג'י?יאפ מה דף הבית שלך?kafe אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?יאפ עם מי?מואני ואופיר בועידה כמה אחים יש לך?3 איך קוראים להם?איכשהוא בני כמה הם? עשיתי כבר את השאלון הזה איפשהוא,נראלי בקומונה|חושב|

Ofiraaaa

New member
אולי זה קצת יעסיק..

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? גם וגם שתייה בבוקר: שוקו יום אהוב בשבוע: שישבת למה? ככה כמה סבים ו/או סבתות יש לך? סבא וסבתא. יש לך קרובים בחו"ל? לא יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? לא איך קוראים לו/ה? :S איזה צבע שיער יש לך? חום כהה ואיזה היית רוצה שיהיה לך? שחור כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? מתוק איזו שפה הכי יפה? אנערף ואיזו הכי מכוערת? גרמנית.. דתי/חילוני/מסורתי? חילוני SMS או לדבר באמת? תלוי טלפון או פנים אל פנים? תלוי נושא הכי שנוא במתמטיקה: הכל מה המבחן האחרון שעשית? לשון כמה קיבלת בו? לא יודעת באיזה צבע הארון בחדר שלך? עץ יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? שישי עברת אי פעם על החוק? לאזוכרת על איזה חוק עברת? לא זוכרת תפסו אותך? לא אם כן- מה עשו לך? S: ישבת במעצר? :S מי החבר הכי טוב שלך?אתי הכי הזוי? אתי שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? אתי אתה בתנועת נוער? לא איזו? S: ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? אתי איזו חברה הפלא' שלך? פלאפון ואיזו חברה המכשיר? TELIT איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? רגיל באיזה צבע המחשב שלך? לא יודעת להגדיר אותוX: באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? סגול מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? אין לי שמץ עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? בקבר ואיפה אתה גר עכשיו? בפ"ת יש לך חיית מחמד? כן אם כן- איזה? כלבה איך קוראים לה? זואי3> אם לא- אתה רוצה? S: כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? כן מה דף הבית שלך? משומטומטם אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? כן עם מי? אתי כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים להם? עמית ויובל בני כמה הם? 13 ו11 או 12 אנערף

GrEeNgIrL3

New member
יאללה.. גמאני

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? לענות שתייה בבוקר: נס קפה יום אהוב בשבוע: שבת למה? ישנים עד מאוחר! כמה סבים ו/או סבתות יש לך? אין
יש לך קרובים בחו"ל? לא יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?לא איך קוראים לו/ה? איזה צבע שיער יש לך? חום כהה ואיזה היית רוצה שיהיה לך? שחוררר כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא חח איזה סמיילי אתה הכי אוהב? נמנמנמנמ מתוק או מלוח? מתוק איזו שפה הכי יפה? איטלקית ואיזו הכי מכוערת? רוסית שמאלני/ימני? ימנית! דתי/חילוני/מסורתי? מסורתית SMS או לדבר באמת? לדבר! טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים נושא הכי שנוא במתמטיקה: הכל חח אבל גיאומטריה קצת יותר חח מה המבחן האחרון שעשית? בגרות בסוציולוגיה כמה קיבלת בו? לא יודעת באיזה צבע הארון בחדר שלך? לבן יש לך חדר לבד? כן
מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? היום עברת אי פעם על החוק? לא!! על איזה חוק עברת?\ תפסו אותך?\ אם כן- מה עשו לך?\ ישבת במעצר? לא מי החבר הכי טוב שלך? נממ הכי הזוי? ללא ספק -רויתת חח שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? אף אחד... לומדת לבד אתה בתנועת נוער? לא איזו?\ ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? מאלינוש שלייייי חח איזו חברה הפלא' שלך? אורנג' ואיזו חברה המכשיר? סוני אריקסון איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? שחור עם גלגלים (יש לציין שהוא ארגונומי מאוד חחחח) באיזה צבע המחשב שלך? לבן באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? צבעוני מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? זה היה לפני שנה.. לא זוכרת.. תשאלו אותי עוד שבועיים! חח עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? קיבוץ ואיפה אתה גר עכשיו? ב"ש יש לך חיית מחמד? אכן אם כן- איזה? כלבה איך קוראים לה? ג'סי אם לא- אתה רוצה? כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? כן מה דף הבית שלך? walla אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא עם מי? כמה אחים יש לך? אח ו2 אחיות איך קוראים להם? לא קוראים להם.. הם באים לבד (למרבה הצער...) בני כמה הם? 20, 14,10

McFreaKy

New member
אבל אין לי כוח להדגיש הפעם. ../images/Emo3.gif

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? לקרוא?
שתייה בבוקר: אין לי משו קבוע.
אולי קפה... יום אהוב בשבוע: חמישי/שישי. למה? כי הם סופ"ש כזה. ובחמישי בית ריק מ-9 וחצי ככה עד 2, כל שבוע, ריקודי עם.
כמה סבים ו/או סבתות יש לך? בחיים? ]; שתי סבתות. יש לך קרובים בחו"ל? עדיין לא, בקרוב - אחותי. יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? לא, אני הכי צעיר והפרש הכי גדול מכולם.
איך קוראים לו/ה? - איזה צבע שיער יש לך? חום כהה. ואיזה היית רוצה שיהיה לך? נחמד לי ככה.
כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? מפלצת הומו?
לא.
,
מתוק או מלוח? מתוק.
איזו שפה הכי יפה? אנגלית?
ואיזו הכי מכוערת? ערבית. >: שמאלני/ימני? תלוי במה?
ימני לרוב?
דתי/חילוני/מסורתי? אתאיסט.
SMS או לדבר באמת? באמת, ברור. טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים. נושא הכי שנוא במתמטיקה: לא זוכר כבר.
מה המבחן האחרון שעשית? אנערף, אולי אזרחות?
כמה קיבלת בו? 93. באיזה צבע הארון בחדר שלך? תכלת. יש לך חדר לבד?
מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? לפני כמה שבועות עם אמא? עברת אי פעם על החוק? כה. על איזה חוק עברת? לא זוכר, כל מיני?
תפסו אותך? לא.
אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר?
מי החבר הכי טוב שלך? יוני. הכי הזוי? אנערף, אני.
שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? @__@ אתה בתנועת נוער?
איזו? ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? שי.
^^ איזו חברה הפלא' שלך? אורנג'.
ואיזו חברה המכשיר? נוקיה. איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? @_@ באיזה צבע המחשב שלך? אפור? באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? כחול. מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? צ'ק של 1000 שקל מסבתא. המתנה היחידה שקבלתי השנה. >: עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? בית פרטי ושקט בפרבר.
ואיפה אתה גר עכשיו? בעיר?
יש לך חיית מחמד? החודש שנה שלא.
אם כן- איזה? היה לי חתול.
איך קוראים לה? קראו לו תולתול.
אם לא- אתה רוצה? אני רוצה חדש, למרות שאפחד לא יהיה כמוהו.
כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? לא. מה דף הבית שלך? תפוז. אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? כן. עם מי? שמוליק. כמה אחים יש לך? אחת. איך קוראים להם? מצטער, זה לא לעניין.
בני כמה הם? מבוגרת ממני בכמה שנים טובות.

McFreaKy

New member
תודה. ../images/Emo9.gif הוא היה כזה מושי-מושלם. ../images/Emo10.gif

תולתול שלי.

למעלה