מצ'עמם לי I can't do WOW
ס סוקרטס פה New member 27/6/14 #2 סורי, פשוט קיבלתי קריאה בבן יהודה והינה עכשיו אני מקבל אסמס שיש נערה במצוקה בחוף גורדון תראי מה זה, לא משאירים לנו רגע מנוחה
סורי, פשוט קיבלתי קריאה בבן יהודה והינה עכשיו אני מקבל אסמס שיש נערה במצוקה בחוף גורדון תראי מה זה, לא משאירים לנו רגע מנוחה
ס סוקרטס פה New member 27/6/14 #6 ממש מתחיל להרגיש ככה בהתחלה זה הרגיש כמו באטמן של הנשים היום אני כבר מבקש קבלה מהנהג
O oops did it again New member 27/6/14 #11 אני יכולה לצרף לך את החשבוניות שלי מהקפה, זה באותם מינונים.
O oops did it again New member 27/6/14 #20 אתה עושה עבודה נקייה? כי אם אני צריכה אח"כ לשלם לעוזרת, זה לא עוזר לי במיוחד.
ס סוקרטס פה New member 27/6/14 #23 נסיכה, כשאני מסיים את הפתיחה את מתקשרת לפסיכולוגית שלך לבטל את התורים את תגידי לנכדות שלך לחפש את הצאצאים שלי
נסיכה, כשאני מסיים את הפתיחה את מתקשרת לפסיכולוגית שלך לבטל את התורים את תגידי לנכדות שלך לחפש את הצאצאים שלי
ס סוקרטס פה New member 27/6/14 #30 חשבתי יותר בכיוון... http://www.notax.co.il/img/p/4037-8362-thickbox.jpg
O oops did it again New member 27/6/14 #32 שניה.. ניסיתי לדמיין את עצמי עם זה.... רגע תן לי להפסיק לצחוק. אוקיי, יכול להיות לא רע, אם יש במידות גדולות. זהב יכול להתאים לי.
שניה.. ניסיתי לדמיין את עצמי עם זה.... רגע תן לי להפסיק לצחוק. אוקיי, יכול להיות לא רע, אם יש במידות גדולות. זהב יכול להתאים לי.
ס סוקרטס פה New member 27/6/14 #34 אל תדאגי זה לא להרבה זמן את רק צריכה לקבל את פני עם זה, לעשות קפה ומשם זה כבר למיחזור
O oops did it again New member 27/6/14 #38 תן לי לנחש אתה שותה קפה שחור, כפית גדושה, כפית שטוחה סוכר.
ס סוקרטס פה New member 27/6/14 #43 כל כך קרוב עד ש... בדיוק התארגנתי לשבת והכנתי קפה, ונשאר לכם 10 דקות איתי
O oops did it again New member 27/6/14 #17 סוקי אתה מה זה הולך לשלם עליי ובגדול, זה ברור לך. שום חצי חצי. זאת אומרת, אני אציע מנימוס, אבל אתה לא תוכל להתנגד למשיכה החייתית שתהיה לך. אני אמרח על עצמי גלידת שוקולד בטעם גת. וסוס שכמוך לא יעמוד בזה.
סוקי אתה מה זה הולך לשלם עליי ובגדול, זה ברור לך. שום חצי חצי. זאת אומרת, אני אציע מנימוס, אבל אתה לא תוכל להתנגד למשיכה החייתית שתהיה לך. אני אמרח על עצמי גלידת שוקולד בטעם גת. וסוס שכמוך לא יעמוד בזה.
ס סוקרטס פה New member 27/6/14 #21 אין בעיה... רק תציעי בשקט שאפחד לא ישמע ושלא תעיזי לעשות לי פדיחות ליד כולם ולהוציא ארנק מהתיק שלך אני לא אוהב תשטויות האלו
אין בעיה... רק תציעי בשקט שאפחד לא ישמע ושלא תעיזי לעשות לי פדיחות ליד כולם ולהוציא ארנק מהתיק שלך אני לא אוהב תשטויות האלו