מצ'עמם לי באוזניים

ע ניצן

New member
אלבומים:

פרווה חמה-פרווה חמה purcupine tree-lightbulb sun pink floyd-the wall dream theatre-scenes of a memory king crimson-in the cort of the crimson king led zeppelin-led zeppelin 3 tool-anima frank zappa-jo's garage אלבומים ששמעתי הרבה לאחרונה והם פשוט מעולים, תהנה.

«Jimmy Page»

New member
אני...

נורא נהנתי מGrowers of Mushroom של Leaf Hound. אם אתה לא מכיר- הם רוק כבד ישן שכזה, שנשמע כמו הכלאה בין פינק פלויד ולד זפלין [תלוי בשיר]. ואם כבר המלצות, אני מחפש רוק פסיכודלי איכותי. יש המלצות?

ע ניצן

New member
לא ממש הבנתי איך אתה קשור להודעה

prodigy זה נראה לי אחת הפסיכודליים הכי טובים. אתה יכול לנסות את porcupine tree ו-radiohead אבל זה בקטנה יותר... כמובן יש את המלך ג'ימי הנדריקס אבל אתה בטח כבר שמעת עליו.

«Jimmy Page»

New member
הוא ביקש המלצות,

המלצתי. פורקיופיין, באלבומים הנכונים שלהם, ממש לא בקטנה. פרודיג'י פחות אהבתי, גם רדיוהד לא ממש הטעם שלי... אבל אני עדיין מחפש את הקשר בין הנדריקס ופסיכודלי. יש לו אולי כמות שירים של אלבום אחד שיכולה להיחשב פסיכודלית, לפחות לפי מה שאני שמעתי.

«Jimmy Page»

New member
בוא נאמר את זה ככה...

הם נחמדים מאוד יחסית לז'אנר ולהרכב המוזיקלי. אבל זה עניין אישי שלי... פשוט לא אוהב אלקטרוניקה ברקע.

ע ניצן

New member
היי אני מצטערת

פשוט קראתי את ההודעה של החדשה ואז רעננתי וראיתי את ההודעה שלך ולא שמתי לב שזה בשרשור הזה וחשבתי שזה מה שהיה למטה.. סתם אי הבנה חח סורי.

Welsh

New member
רוק פסיכודלי?

יש את Love שאני יכול להמליץ רק על האלבום Forever Changes שלהם משום שהוא היחיד ששמעתי כמו שצריך. Electric Music For The Mind & Body של Country Joe & The Fish זה אלבום רוק\בלוז\פסיכדלי מגניב. אני מניח שעל Cream מיותר להמליץ?

למעלה