מצעים

מצעים

אז הגעתי למסקנה שאני צריכה 2-3 סטים חדשים של מצעים.
הסתובבתי בחנויות קצת וגיליתי שאני לא מצליחה למצוא סט זוגי בפחות מ500 ש"ח וזה לא בדיוק עומד בחישובי התקציב שלי (ונעזוב את העובדה הפשוטה שאני באמת לא מבינה למה יש מצעים שעולים 700-800 ש"ח).
יכול להיות שזו אני, אבל זה באמת כל כך נדיר למצוא סט מצעים במחיר של עד 200 ש"ח?
הדירושת היחידות זה שלא יהיו מורכב מסאטן ושתהיה לו צבעוניות מעניינת (כלומר לא צבעים חלקים).

אז אני אשמח להמלצות למקומות שבהם אפשר לקנות מצעים באיזור פ"ת והסביבה (האינטרנט הוא גם אופציה).

ושאלת תם.. כמה סטים של מצעים יש לכם בארונות?

לליתות16

New member
לא ממש קרוב אליך, אבל מחירים שפוים יש בחנות

במגדלי ת"א.
לא זוכרת את שמה
וגם האיכות טובה.

חוץ מזה, נדיר למצוא.
והאמת היא שלא נורא..

סט סדינים טוב, מחזיק המון שנים ,
יש לי סט ,
שכילדה , לקחתי מאמא שלי,
ועד היום הוא מעולה , כותנה טוב נעים וקריר.

בתחום הזה, כל מה שקניתי "זול", בדרך כלל ..זה מה שהוא היה שווה.
ייצור איכותי שורד.

יש בכל סופר עד 200 ש"ח

קניתי בישראל במגה בול כמה פעמים והם היו ממש טובים. רק לוודא שזה 100% כותנה

לנו יש לדעתי 10-12 סטים (לא ספרתי) ועוד 2 שמיכות קיץ. סדינים אני קונה לחוד או תופרת כי אנחנו אוהבים סדינים מטריקו או פלנל (נמתחים ורכים)
אני כן קונה את היקרים אבל לא מעל 400 ש"ח. נראה לי פסיכי לגמרי לשלם יותר אלא אם כן זה חד פעמי ונורא נורא יפה אבל לא כסט רגיל "כי צריך"
יש המון חנויות עודפים של טקסטיל, תנסי שם, או בסופר מרקט כמו מגה

סט מצעים טוב עולה בסביבות 500 ש"ח

בהנחה שמדובר בסדין וציפיות לכריות ולשמיכה.
עדיף לחסוך קצת בחודש-חודשיים הקרובים ולקנות משהו איכותי. את לא חייבת לקנות 3 סטים בבת אחת אלא סט אחד כל כמה חודשים עד שתחליפי לגמרי את הסטים הקיימים.
סט שלם ב-200 ש"ח לא יהיה מאוד איכותי ויצא לי פעם אחת להתפתות למחיר ולזרוק אחרי שסבלתי לילה שלם.

אני קונה מצעים בורדינון. ממש לא זול שם אבל בגלל שזו רשת מעט פלצנית יש להם מה שנקרא "קולקציות". כשנכנסת קולקציה אחת הקולקציה היוצאת (וגם אלה שבאו לפניה) נמכרת בהנחה משמעותית. את הסט האחרון קניתי ב-70% הנחה. יש להם גם חנויות עודפים ושם הכל יותר זול מראש אבל ללא הנחות. בנוסף, אולי זה יהיה פחות רלוונטי לך כי כתבת שאת מעדיפה צבעוניות מעניינת, יש בורדינון mix & match. כלומר, מדפים שלמים של פריטים בודדים שמהם את מרכיבה סט. המחיר לפריט מאוד זול אבל הצבעים הם חלקים ללא דוגמאות.

אני לא עובדת בורדינון. נשבעת

sivosh

New member
נסי לחפש אולי חנויות שהם אוטלט

למשל ורידנון/כיתן

לרוב החנויות מחזיקות מצעים של שנה שעברה במחירים של 50 אחוז פחות.

כמה זה דחוף לך?

מדי פעם יש מבצעים ממש משתלמים. בחורף אמא שלי ראתה מבצע בסופרפארם מבצע על סטים של חורף ב100 ש"ח וקנתה לי 3. בינינו? אין לי מה לעשות עם כל המצעים האלה (נראה לי שאחד עדיין באריזה, אמא שלי מאוד מגוננת) אבל הם מ-100% כותנה נראה לי והם פשוט מצויינים. נעימים מאוד (אבל משעממים-לבן עם איזה עיטור בכסף או בזהב (2 סוגים)).
לכן עצתי היא לפקוח עיניים למבצעים.

חוץ מזה, כמו שכתבו כבר, לבדוק בחנויות outlet. אאל"ט יש בקניון outlet של הרצליה פיתוח חנות של מגבות ומצעים (לא הייתי שם כמה שנים אז צריך לבדוק) ומלבד זאת בטוח יש עוד.

וגם אני בעד להשקיע בסטים איכותיים וצפופים!

קנינו פעם ב"שוק רמלה" איזה סט ממש יפה בזיל הזול אבל למרות שהוא כובס לפני השימוש התעוררנו בגוון דהוי של צהוב (מהמצעים, עלינו) וזה בכלל לא נעים.

כמה סטים יש לנו? יותר מדי, עשינו מסיבת אירוסין קטנה עם האחים ובנות זוגם וקיבלנו 2 סטים נוספים של מצעים חוץ מה-3 שאמא קנתה במבצע ומה שהיה לנו קודם.

אז בערך 7-8.

בהצלחה!

SleeplessBeauty

New member
קניתי היום ונזכרתי בשאלה שלך...

קניתי עכשיו סט מצעים קיץ זוגי (סדין, שתי ציפיות ושמיכת קיץ) ב-100 ש"ח.

אז לא, לא קשה בכלל למצוא... ממליצה לך ללכת לחנויות כמו הום סנטר או אייס - יש שם מגוון גדול גם של דברים זולים וגם של יקרים.

למעלה