מצעים

shirar1987

New member
דחוף!!!!!!!!

אני רוצה לקנות לבעלי מצעי סאטן של ורדינון. אף פעם לא השתמשתי בסאטן . משהו התנסה ויכול לחוות לי דעה?

Fun Fair

New member
../images/Emo13.gif ברוכה הבאה.

ראשית- לא הבנתי מה דחוף. אני די משוכנעת שמצעי הסאטן הם לא עניין של חיים ומוות (מה גם והייתי ממליצה לקרוא את תקנון הפורום תחילה
).
שנית- את מבקשת דעה על מה? על איכות מוצרי הסאטן של ורדינון? עלטיפול בסאטן? אם כוונתך היא לדעה על מצעי סאטן בכלל- אני יכולה לומר לך אישית שאני שונאת את זה. מרגיש לי קר מדי (בחורף), חלקלק ודביק (בקיץ). ממש צלופח. מצד שני- זה עניין של טעם. אני בטוחה שיש המון אנשים שישנים על מוצרי סאטן וסופר מרוצים

shirar1987

New member
סליחה אם הלחצתי אותך.......

פשוט אני צריכה כבר לקנות את זה ולכן זה דחוף לי לעכשיו. זה הרגשה דביקה בקיץ?? אם כן זה לא ממש מומלץ. לא?

Fun Fair

New member
לא, לא "הלחצת"

(אני מבטיחה לך שסדיני סאטן לא נכללים ברשימת הדברים המלחיצים שלי
) אבל שוב-עניין של טעם. אני *אישית* לא אוהבת. יש כאלו שכן. וסליחה על הבורות, אבל אם זו מתנה לבעלך- אולי תשאלי אותו מה הוא מעדיף?

shirar1987

New member
הוא ממש לא מבין בזה

יש לנו סט אחד של ורדינון 100% כותנה ואחד 50%. לא משנה לו. רציתי אבל לגוון ולנסות את הסאטן (גם מ-א-ד אהבתי דוגמא מסויימת- דגם שקיעה אם את מכירה)

Fun Fair

New member
לא מכירה את ורדינון.

קונה רק כיתן. אבל אם בא לך, לכי על זה

shirar1987

New member
אה. הבנתי

אולי אקנה ואביא לו למשש את זה. השאלה אם זה כמו שישנים על זה...... ואם לא ארצה אחליף ל 100%כותנה

יש שני סוגים של סאטן:

הסאטן הסינטטי, שנראה "מבריק" כזה, והוא באמת דביק וחם בקיץ, ומחליק וקר בחורף. הסאטן 100% כותנה, שהוא עשוי מכותנה, שסרוקה בצורה שונה מהכותנה הרגילה, והוא נעים, נעים, נעים! קריר ונעים בקיץ, מלטף ורך בחורף. לא ניסיתי את אלה של ורדינון, אבל אם כתוב עליהם 100% כותנה סרוקה, זה הסוג הטוב. אני משתמשת באלה של כיתן, והם מעולים בעיניי (קונה אותם רק בחנויות עודפים, כי לא יכולה להרשות לעצמי את המחיר המלא שלהם, השערוריתי...)

shirar1987

New member
כן. זה 100 כותנה סרוקה

תודה לך. מ-א-ד עזרת לי. אספר לך עם קניתי את זה בסוף..... יום מקסים שיהיה לך

shirar1987

New member
מצעים

משהי פעם נסת מצעי ורדינון סאטן 100%כותנה סרוקה? אני רוצה לקנות ורוצה דעה לגבי זה.

Fun Fair

New member
תותיזוקה ענתה לך על השאלה

בשרשור הקודם. ולכן, כדאי לשרשר לשרשור הרלוונטי שכבר פתחת...

Fun Fair

New member
ועדיין, לשם כך אין צורך

לפתוח הודעה חדשה. את יכולה להמשיך בהודעה הקיימתץ. מעבר לזה, הדבר הכי פשוט שאפשר לעשות, הוא פשוט לגשת לורדינון ולבקש שיפתחו לך סט אחד כדי שתוכלי להרגיש איך הוא. אני די בטוח שיש להם כמה סטים ל"הדגמה"

למעלה