מצעד DM

itzik 101

New member
מצעד DM

אוקיי הפורום די יבש ואני בא לעזור לסער להעיר אותו אז עכשיו בואו נדרג את האלבומים, כל שבוע או שבועיים נדרג אלבום של הלהקה לפי הסדר, אז שכל אחד ירשום את הסדר שלו, השבוע אלבום הבכורה Definitely Maybe רשימת השירים: 1. Rock 'N' Roll Star 2. Shakermaker 3. Live Forever 4. Up In The Sky 5. Columbia 6. Supersonic 7. Bring It On Down 8. Cigarettes & Alcohol 9. Digsy's Dinner 10. Slide Away 11. Married With Children הרשימה שלי: 11.Bring It On Down 10.Digsy's Dinner 9.Columbia 8.Married With Children 7.Shakermaker 6.Up In The Sky 5.Rock 'N' Roll Star 4.Cigarettes & Alcohol 3.Slide Away 2.Supersonic 1.Live Forever

Lundon

New member
toda

מזמן שאני מחפשת את התמונה גדולה של הדיסק כדי לעשות איתה חולצה! תודה רבההההה !!! :)

sok777

New member
האמת שעשינו את זה כבר..

הנה הגמר:
אבל אפשר לעשות את זה שוב, עם החדשים. רק במתכונת שונה. פשוט לדרג כל אלבום, ובלי לעשות תחרות ששירים עולים שלב ודירוג של נקודות .. ככה זה אחלה. :) ותודה על העזרה.. 1. Live Forever 2. Supersonic 3. Slide away 4. Rock 'N' Roll Star 5. Cigarettes & Alcohol 6. Bring It On Down 7. Up In The Sky 8. Columbia 9. Married With Children 10. Digsy's Dinner 11. Shakermaker תכלס קשה לי לדרג את האלבום הענק הזה. מריד וויט' צ'ילדרן אחד השירים האדירים, אבל הוא פחות דפ מייבי מהשאר ופחות רוקנרול מהשאר לכן שמתי אותו 9. שייקר מייקר שיר טוב, אבל פשטני מדי. ואת קולומביה אני לרוב מעדיף על ברינג איט און דאון, אבל באלבום ברינג איט און דאון יותר טוב. סופרסוניק אחד השירים הטובים ביותר השירים של אואזיס. סליחה מראש לכל השירים - מת על כולכם :) זה כמעט כמו לשאול את מי אוהבים יותר - אמא או אבא.
חחח סתם. אלבום ענק.​

itzik 101

New member
עשיתם לכל אלבום בנפרד?

או בכללי כי לפי הלינק חיפשתם את השיר של אואזיס ואני רוצה לבדוק מה השיר המועדף בכל אלבום ואולי בסוף נעשה מן ליגת האלופות בין השירים האהובים בכל אלבום

sok777

New member
עשינו לכל אלבום בנפרד

ואז מכל אלבום עלו כמה לסוג של נוק-אאוטים. אבל בוא פשוט תעלה כל כמה ימים אלבום אחר וכל אחד יוכל לראות את דעתו של האחר על השירים באלבום.

Lundon

New member
DM

1. Live forever 2.Supersonic 3 slide away 4 married with children 5 up in the sky 6.Cigarettes &alcohol 7 rock n roll star 8 columbia 9 shakermaker 10 digsy's dinner bring it on down11

למעלה