מצעד bjork

בָלבָל

New member
לא תוקפת אבל

אם יש זמרת ששנאאאאאתתתתייייייייי בשנות ה90 זו היא...

SaintJohn

New member
../images/Emo6.gifיש לי הרגשה שאת לא היחידה

אבל אני ממש אהבתי את Quiet, או איך שקוראים לשיר הזה, וגם את השיר ההוא שבקליפ שלו היא מכינה ביצה עין

גם עופר נחשון שנא אותה../images/Emo46.gif

שנאת מוות.... וזה מה שכתבתי בהודעת המצעד- בקישור... השיר עם ביצת העין נקרא venus as a boy השיר שהיא צועקת בו נקרא its oh so quiet אז אם אתם מכירים רק שניים או שלושה, אין בעיות..רק תצביעו! אני חושש שלא יהיו מספיק הצבעות כי היא ממש שנואה על ידי רבים....

lollapalooza

New member
אני לא יודעת אם "שנואה"

זו ההגדרה המדויקת. כן, נו, אנשים שונאים אותה, אבל זה בעיקר בגלל שהיא בערך הדבר הכי לא מיינסטרימי בעולם, אז לאנשים קשה להתחבר. וזה די מדהים שהיא התפרסמה למרות זאת.

בָלבָל

New member
אין לי שום בעיה עם זה שהיא

לא מיינסטרים.. אולי זה הדבר שכן נותן לה כבוד. אבל היא פשוט מעצבנת. גם בשירה שלה וגם יש לה כזה פרצוף ודיבור מעצבנים חחחחחח קשה להסביר :) נגיד הלבוש שלה... שתיהיה בריאה... מזעזע אבל מזעזע בצורה משעשעת.. לא כמו פנינה רוזנבלום במסיבת גיידמאק

lollapalooza

New member
לזה התכוונתי ../images/Emo13.gif

לא בקטע של "אנשים לא אוהבים את זה שהיא לא מיינסטרים", אלא בקטע שהיא מתנהגת ושרה בצורה שנראית לאנשים מוזרה. גם לי. היא מאוד לא עונה על ההגדרה של זמרת "רגילה" ולכן אנשים מתקשים להתחבר למה שהיא עושה. ופנינה רוזנבלום במסיבה של גאידמק... זה היה טראומטי. לבשי משהו, אשה!

תיכנסו לקישור המצעד ותראו..

כמה אנשים אוהבים אותה והחליטו להצביע לה

Aerosmith2006

New member
תשמעו היא באמת מעצבנת אבל

היא בהחלט ריגשה אותי ב"רוקדת בחשכה" סרט שבו היא מכבבת זמרת עיוורת (בסוף תולים אותה
)

למעלה