מצעד Be Here Now

itzik 101

New member
מצעד Be Here Now

מצטער שלא כתבתי כאן ממש בזמן האחרון,פשוט בעיות נוראיות במחשב בכל אופן רשימת השירים: 1. ?Do You Know What I Mean 2. My Big Mouth 3. Magic Pie 4. Stand By Me 5. I Hope, I Think, I Know 6. The Girl In The Dirty Shirt 7. Fade In-Out 8. Don't Go Away 9. Be Here Now 10. All Around The World 11. It's Gettin' Better Man הרשימה שלי: 11.It's Gettin' Better Man 10.My Big Mouth 9.Fade In-Out 8.?Do You Know What I Mean 7.Be Here Now 6.The Girl In The Dirty Shirt 5.Magic Pie 4.I Hope, I Think, I Know 3.Don't Go Away 2.Stand By Me 1.All Around The World ודעתכם?

LetThereBeLove

New member
הווו שוב דירוג ../images/Emo13.gif I'm loving it!

איזה אלבום מקסים
1.Stand By Me 2. All Around The World 3. The Girl In The Dirty Shirt 4. Don't Go Away 5. I Hope, I Think, I Know 6. Magic Pie 7. Do You Know What I Mean? 8. It's Gettin' Better Man 9. My Big Mouth 10. Fade In-Out 11. Be Here Now היה לי ממש קשה האמת

sok777

New member
קשה כרגיל

אבל יהיה טוב :S נואל שונא אותנו על כך שאנחנו בכלל מתייחסים לאלבום הזה.. ליאם מת עלינו. מה עם הרפרייס של אול אראונד דה וורלד?! הא?!
הנה: 1. Do You Know What I Mean? 2.Don't Go Away 3. All Around The World 4. Be Here Now 5. Stand By Me 6. My Big Mouth 7. Fade In-Out 8. The Girl In The Dirty Shirt 9. Magic Pie 10. It's Gettin' Better Man 11. I Hope, I Think, I Know D'you know שיר ענק. אני מת עליו. הכל. הפתיחה, השיר עצמו.. ענק. דונט גו אוואי קלאסיקה. שיר רוק רגוע מהטובים שיש. שיר מקסים. לא סתם היפנים מתים עליו. אול אראונד דה וורלד אחד השירים שהכי אהבתי פעם.. בתחילת הדרך. שיר מצוין. בי היר נאו התחלתי לאהוב בשנה האחרונה.. שיר מצוין. יש לו פזמון מעולה ובית מגניב. גרובי. סטנד בי מי גם קלאסיקה אבל יש לי משהו שמונע ממני נורא לאהוב אותו. אני אוהב אותו אבל לא מת עליו. לא יודע, אולי חרוש מדי.. אולי כי אנשים פשוטים מדי אוהבים אותו
מיי ביג מאוט' רק עכשיו הגעתי למסקנה שהוא אנדר-רייטד. שיר מצוין! פייד אין אאוט שיר שדיברתי עליו רבות, הוא רק מקום 7 אצלי כי הוא לא כזה אואזיסי, אבל הוא ביטלסי לאללה. אחת היצירות המעניינות ביותר של נואל. שאר השירים לא רעים. אני חייב להודות לך, בזכות הדירוגים אני שומע אלבומים שלמים וזה כיף חיים :)

LetThereBeLove

New member
../images/Emo10.gif

ואני מצטטת "סטנד בי מי גם קלאסיקה אבל יש לי משהו שמונע ממני נורא לאהוב אותו. אני אוהב אותו אבל לא מת עליו. לא יודע, אולי חרוש מדי.. אולי כי אנשים פשוטים מדי אוהבים אותו "

sok777

New member
הרסת את השרשור !!

סתם! אוי נו באמת. כתבתי את זה סתם, אפילו אני סבור ששמתי סמיילי מדליק כזה -
אחרי.
מת עליך

itzik 101

New member
בכיף../images/Emo13.gif

לגבי הרפרייס זה נראה לי כמו שלא רשמתי בדירוג של מורנינג גלורי את האנטייטלד ואני דווקא עם נואל בעניין הזה למעט ארבעת המקומות הראשונים אצלי שאר השירים הם בין הפחות האהובים עליי ואם נראה לך שזה כיף, הבא בתור זה המסטרפלן

oasisforever

New member
שלי+=

1. I Hope, I Think, I Know 2.All Around The World 3.Stand By Me 4.Don't Go Away 5.The Girl In The Dirty Shirt 6..?Do You Know What I Mean 7.My Big Mouth 8.It's Gettin' Better Man 9.Magic Pie 10.Be Here Now 11.Fade In-Out אחלה אלבום בעיניי

Lundon

New member
mine

1. DONT GO AWAY 2. ALL AROUND THE WORLD 3. STAND BY ME 4. DYKWIM 5.MAGIC PIE 6. i hope i think i know וכל השאר לא משנה לי באיזה סדר נמצאים

SHIR04

New member
זה אחד ה-דירוגים

אלבום ענק...... 1.Magic Pie 2.Do You Know What I Mean 3.Don't Go Away 4.Stand By Me 5.The Girl In The Dirty Shirt 6.All Around The World 7.Fade In-Out 8.My Big Mouth 9.It's Gettin' Better Man 10.I Hope, I Think, I Know 11.Be Here Now טוב אז ככה, Magic Pie אחד השירים הגדולים של אואזיס. ודי מוזר לי לראות את המקומות ששמתם אותו (אבל כל אחד ודעתו
) Do You Know What I Mean, שיר שתמיד אהבתי. הייתי שמה גם אותו במקום הראשון Don't Go Away שיר יפה, שגם אותו אני נורא אוהבת
Stand By Me, את האמתי אם הדירוג הזה, היה נעשה לפני חודש בערך, הייתי שמה את השיר הזה במקום האחרון
אבל התאהבתי בו בצורה קשה. ואני לא יודעת אפילו איך להסביר עד כמה ששנאתי אותו
אני יודעת שזה נוראי להגיד את זה על שיר של אואזיס אבל באמת שלא הייתי יכולה לשמוע אותו, השלמנו
זאת יכולה להיות חפירה ארוכה...... The Girl In The Dirty Shirt, גם התחברתי אליו בזמן האחרון, All Around The World קצת ארוך, אבל אני תמיד נהנית לשמוע אותו :) ובכל השאר הדירוג היה אפילו קשה יותר מההתחלה

למעלה