מצעד רמי

nizzan

New member
קצת פרטים

שנים שלא הייתי כאן... כמה טוב להיות בבית... אז ככה, בשבועות יתקיים בגל"צ מצעד שירים שרמי הלחין והכל לפי רשימה שדירגו המאזינים. מצעד של שעתיים והשירים לבחירה נמצאים כאן.

היי../images/Emo20.gif

טוב לראות אותך קצת...
מקווה שזה שאת בבית לא אומר שעוד שבועיים לא תיהי...
מה שלומך? ותודה על ההסבר... נשמע מעניין.. אם בא לך ספרי מה הצבעת.....? שתהיה שבת שלום
ותיהי בקשר...

nizzan

New member
היי

האמת שעוד לא הצבעתי, אולי יותר מאוחר... לדעתי חסרים שם הרבה שירים טובים... וזה שאני בבית לא אומר שאני לא אהיה עוד שבועיים, סידרתי שאני אהיה (אני עושה שבועות ככה שאני בטוח אצא בשבת הזו). והחתימה לא חדשה פשוט לא כתבתי הרבה מאז שיש לי אותה... וצחר, לא הבנתי מה התכוונת ב"מה יותר?" (אם זה בכלל מכוון אליי..)

קצת באסה...

אבל לא נורא.. אז זה אומר שעוד שבועיים סוף סוף רואים אותך!!!!! איזה כיף לי!!!!
והבחירה שלי...(לפי סדר ההופעה) 3. אין כמוה (מאיר גולדברג, קליינשטיין) 10. בגידה (יעל טבת, ריטה) 12. בוא הביתה (מאיר גולדברג, קליינשטיין) 14. בערב יום העצמאות (איתן נחמיאס – גלס, ריטה וקליינשטיין) 15. גרה בשינקין (יאיר לפיד, מנגו) 16. הבוקר את הולכת (קליינשטיין ואלון הלל, קליינשטיין) 23. חברה (ריטה) 32. לבכות (יאיר לפיד, ריטה) 40. עטוף ברחמים (אהוד בנאי, ריטה) 50. שביל הבריחה (מיכל ברנט, ריטה) יומטוב ושבוע טוב!!!!

Dug E

New member
../images/Emo19.gifשלום לך:)

מה יותר? לא דיברנו אם לא היית פה?
אני הצבעתי:(לפי סדר העדיפויות) 41.על הגשר הישן 36.נוצה ברוח 27.ימי התום 23.חברה 40.עטוף ברחמים 57.תשארי עוד קצת 32.לבכות (בעיקר בגלל הביצוע מאהבה גדולה
) 1.אהביני 29.כל מה שתרצי 45.קר שם בחוץ עשרת השירים שקלינשטיין שותף להם שאני הכי אוהב

ofek777

New member
והבחירה שלי היא...../images/Emo106.gif

לא ע"פ סדר העדיפות : 4. אל תפחד (שיר מדבים ומרגש) 22. זמן 23. חברה 27. ימי התום (איך אפשר בלי) 16. הבוקר את הולכת 33. מחול מטורף (בגלל העוצמה) 36. נוצה ברוח (הוא לא נקרא פעם כמו נוצה ???) 41. על הגשר הישן (בגלל הביצוע עם ריטה) 46. רגע פרטי 56. תינוקי וזהו !! אם לא אהיה פה עד אז - ח ג ש מ ח !!!

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif מה זה. ../images/Emo10.gif

למה בחג???
טיפת התחשבות אין?

bryan

New member
אם כבר מדברים על רמי

יש לכם את האקורדים לגיטרה של רוחות מלחמה?

למעלה