מצעד פורום MTV שבוע 5

Azar Azar

New member
מצעד פורום MTV שבוע 5

כל מי שעדיין לא דירג ורוצה לבחור אז שישלח לי לכינוי הזה Aaliyah - miss you.1 Anastacia - you'll never be alon.2 Ashanti & Ja Rule -Mesmeriz.3 Atomic Kitten - The Last Goodbye.4 Avril Lavigne-I'm With You.5 B2K ft P DIDY -Bump Bump Bump.6 Big brovaz-ok.7 8.Blue-sorry seems to be the hardest word craig David - Hidden Agend.9 Christina Aguilera -Beautiful.10 Dannii Minogue - I Begin To Wonder.11 12.DJ Sammy-The Boys of Summer Eminem - Sing For The Moment.13 Good Charlotte - Lifestyles Of The Rich And Famous.14 Jay-z ft Beyonce-03bonny & clayd.15 Jennifer Love Hewitt - can i go now.16 17.Jennifer lopez-All I Have ft LL Cool J 18.Justin timberlake-cry me a river Kelly Osbourne - Shut Up.19 20.Kelly Rowland- stole 21.Mariah carey ft.camron-boy 22.Melanie C - Here It Comes Again Nelly - Work it ft Justin Timberlake.23 Nick carter- I got you.24 Pink -Family Portrait.25 Shania Twain - Up.26 Sugababes - Stronger.27 TATU-Not Gonna Get Us.28 29.The Cardigans- for what it´s worth 30.The Calling - Could It Be Any Harder השירים שיצאו: Westlife - Miss You Nights Girls Aloud - Sound Of The Underground Holly valance- naughty girl Jennifer Lopez-Jenny From The Block Bon Jovi- missunderstood השירים החדשים שנכנסו: Big brovaz-ok DJ Sammy-The Boys of Summer Mariah carey ft.camron-boy The Cardigans- for what it´s worth The Calling- Could it Be Any Harder

למה ווסטלייף יצאו../images/Emo35.gif

ואני דוווררררררררררררשת להכניס לרשימה את westlife-tonight!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Azar Azar

New member
ווסטלייף יצאו כי אף אחד לא בחר בהם

כולל אותך את השיר tonight אני יכניס עוד שבוע

i love gina

New member
היי! אזר אזר...

נכנסתי לכרטיס שלך, והייתה את התמונה של האלבום האחרון של מיסי אליוט!!! מאגנייייייייב.... איזה שירים אתה אוהב משם?!

Azar Azar

New member
לא שמעתי את כל הדיסק אבל

יש כמה שירים יפים ששמעתי לא זוכר איזה בדיוק

s.p.y

New member
סליחה, אבל ווסטלייף לא הופיעו

ברשימה השבוע, אני בדקתי, רק בשבוע שעבר הם היו ופתאום נעלמו. אז איך יכלו לבחור בהם? זה קיפוח! יוחזרו ווסטלייף למצעד! השיר הקודם miss your night - שיר עם פזמון מהמם! tonight שיר מקסים במיוחד לקראת הסוף עם הגיטרה חשמלית.

Azar Azar

New member
לא הבנתי מה כתבת

שבוע שעבר ווסטלייף היו בין ה-30 אבל לא נכנסו ל20 הראשונים ורק אחת בחרה בהם אז בגלל זה הם יצאו אתם בכלל לא בוחרות אז מה אתם מדברות

Azar Azar

New member
מקפיץ

מקווה שההודעה תקפוץ כי ההודעות של עצמי לא קופצות

6../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה השיר הכי פצצה שיש עכשיו לדעתי... אני מתה עליו.... וגם על השיר של אשאנטי וג'ה רול... אבל אני מצביעה לפי. דידי ולB2K baby turn around and let me see that sexy body go bump bump bump

MM22

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

למה סלין דיון לא מופיעה במצעד ? השיר I DROVE ALL NIGHT , הוא אחד השירים הלוהטים ביותר , בכל מצעדי תחנות הרדיו !!! אני מקווה שבמצעד הבא , השיר ייכנס למצעד !

i love gina

New member
כן, אני גם מתחיל לאהוב אותו

למרות שזה כל כך לא הסגנון שלה.... אני מתגעגע לימי הבלדות שלה... ושירנשוקה- אני יודע, הקצב באמת חמוד... במיוחד בקטע שהם אומרים "במפX3" אבל , השיר קצת מטומטם...

למעלה