מצעד פורום MTV שבוע 10

מצעד פורום MTV שבוע 10

בגלל שכבר היו כמה שבחרו אז אני יתן את הרשימה של השירים עכשיו במקום מחר Aaliyah - miss you.1 Anastacia - you'll never be alon.2 Atomic kitten-be with you.3 avril lavigne-losing grip.4 5.Avril Lavigne-I'm With You Bangles - Someting that you Said.6 Big brovaz-ok.7 8.Blue-sorry seems to be the hardest word 9.Blue-u make me wanna 10.Celine Dion - I Drove All Night Christina Aguilera -Beautiful.11 12.Coldplay- Clocks cent- In Da Club 50.13 Craig David Ft.Sting-Rise & fall.14 Eminem - Sing For The Moment.15 16.Jennifer lopez-All I Have ft LL Cool J 17.Kelly Rowland- stole 18.Madonna - American life 19.Missy Elliott -Gossip Folks 20.Mariah carey ft.camron-boy 21.Melanie C - Here It Comes Again 22.Robbie Williams - Come Undone 23.Shakira - The One
24.Shania Twain - Ka Ching 25.Sinead Quinn - I Can't Break Down 26.Sugababes-Shape 27.t.A.T.u - Not Gonna Get Us 28.The calling-for you 29.The Cardigans- for what it´s worth 30.Westlife - Tonight שירים שיצאו: Mis Teeq - Scandalous Jennifer Love Hewitt - can i go now Jay-z ft Beyonce-03bonny & clayd Crazytown - Hurt You So Bad kelly rowland- can't nobody שירים חדשים: Robbie Williams - Come Undone Madonna - American life avril lavigne-losing grip Sinead Quinn - I Can't Break Down The calling-for you

DIRRTY

New member
אבל~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

גם כריסטינה שיחררה לפני יומים סינגל חדש "פייטר" למה גם הוא לא מופיע????

M ShadY

New member
כי...

היא רק עכשיו שיחררה, ובקושי הסינגל הגיע לארה"ב. תחכה קצת שיהיה יותר מוכר השיר...

תכניס גם את ט'יק...

כבר שבוע שרואים אותו והאופניים שלו כל שנייה בערוץ...מוזר שלא הכנסת אותו :)

14מתן

New member
אפשר גם להכניס את ../images/Emo26.gif

Evanesence - Bring Me To Life מהסרט דארדוויל

i love gina

New member
איזו זמרת בריטית אחת...

בלונדינית, שער קצר/ארוך כזה, מנגנת בגיטרה... יש אותה הרבה במצעד של בריטניה...

LorDofTheCoRRs

New member
זאת -

זאת מ"כוכב נולד"? כי שמעתי את השיר והקול ממש דומה.... כי אם זאת היא אז זה אומר שהיא נצחה

14מתן

New member
זאת היא זאת היא - להצביע בכמויות../images/Emo70.gif

ואם אתם לא מקירים אז תורידו ותתאהבו אה ואת יכולה לראות את הסידרה בערוץ BBC PRIME (ערוץ 44 דיגיטלי, 58 אנלוגי) בימים ג' ו- ה' בשעה 21:30 ואת ההופעה שבה מחליטים מי עף כל שבוע ביום שישי בשעה 21:00 ממש פרסומת מהלכת...

שניש

New member
אני מתה על התוכנית!!!!../images/Emo56.gif

אני פריקית שלה! לא מפסידה אף פרק!!! אני ,אישית,הכי אוהבת את איינסלי...הוא מוכשר בטירוף ויש לוט אישיות נורא מעניינת ,לא?
מה? בסוף שינייד זכתה? אבל אני יודעת שגם איינסלי וגם דייויד (סנדון) הוציאו שירים עם קליפים אז אני לא בטוחה שזה אומר שהיא זכתה.....

14מתן

New member
כמו אידיוט קראתי....

אבל הייתה לי הרגשה שהוא ינצח... הוא מה שאוהבים בבריטניה (ווסטלייף-רונאן קיטינג)

s.p.y

New member
שינייד בפרקים האחרונים

זייפה. היא שרה עם רונאן קיטינג וזייפה ברמות לא נורמליות. איינסלי השתפר בשני הפרקים האחרונים. דיוויד שר הכי מקצועי ויציב. הוא לא מזייף כמעט. למאר סתם מעצבן. לדעתי מגיע לדיויד לנצח. ובפרק האחרון שינייד היתה צריכה לעוף. ולא איינסלי. אבל הם מאוד לא פיירים שם.

14מתן

New member
מה ?!

שינייד שולטת ! היא מיוחדת ! דיווידים את תמצאי בכל מקום כבר יש את ווסטלייף גארט' גייטצ ויל יאנג ועוד המוןןןן אין טעם שיחתימו עוד אחד כזה על חוזה הקלטות

LorDofTheCoRRs

New member
מהההההה?

הוא ניצח?? הייתי בטוחה שלאמר ינצח! בכל אופן- אני לא סובלת את אינסלי! הוא מזכיר לי את רובי ווילאמס בשנים הרעות שלו!

ולמההההההההה

לא הכנסת שירים של ג'ניפר לאב יואיט
לפי דעתי היא מאוד מוכשרתתתתת שחקנית מעולהה
זמרת עם קול מאוד יפה
וכבנאדם - יש לה אחלה אופייייי

ומי אמר שלא הכנסתי שירים שלה

היא הגיעה הכי גבוה למקום 3 9 שבועות היא הייתה במצעד והשבוע היא יצאה

למעלה