מצעד סדרות 2025- TOP10📺🥇

didalf

Well-known member
כשזה יגיע למשהו קרוב יותר מהדודים אני אנסה.
פומופומופומו

אני מרוצה מאוד שהשלמת אותה ונהניית.
ספיריט סבתא לנצח

מזל שקיבלנו פיצוי.
זה קטע איך דקסטר נתן לנו בשנה אחת את אחת הסדרות הטובות של השנה ואחת הגרועות:-D

LeAnnDyIan

Well-known member
והאם את לא רואה פלוריבוס?
אכן רואה. וגם סיימתי את הסדרה.
ואפילו ראיתי את סדרת ההוקי הומואים של רעות.
שתיהן חמודות (את פלוריבס אהבתי יותר) אבל לא מספיק בשביל טופ 10. (או טכנית 20, כי כבר פרסמתי את העשירייה הבאה).

snirf

Active member
וול, אז עברתי על הרשימות של כל הסדרות שצפיתי במהלך השנה - בחרתי את 10 הטובות ביותר
אך ללא דירוג, קשה לי לתעדף לפי מקומות :

סדרהמה ראיתיתיאוראיפה צופים
HACKSעונה 4ממשיכה לשמור על רמה טובה גם בעונה ה-4. מעניינת ומצחיקה- מומלצת למי שטרם צפהHBO
MARILIENDREעונה 1סדרת להט"ב ספרדית בת 6 פרקים, משלבת גם קטעי מיוזיקל, אך לא רק- גם עלילתית מאוד טובה. ממליץ לחפש ולצפות עם כתוביות באנגלית, סביר להניח שישלחפש ברשת/פריים-וידאו
EL GRAN SALTOעונה 1סדרה ספרדית אוטוביוגרפית על מתעמל אולימפי מפורסם (שלא הכרתי כמובן), שמראה את הקושי בהתמודדות עם הצלחה/כשלון וההידרדרות כתוצאה מכך שכבר הופכים להיות לא-רלוונטיים...לחפש ברשת/פריים-וידאו
עמוק בבוץעונה 1סדרת כלא ארגנטינאית טובהנטפליקס
על מדיםעונה 1עשיתי בינג' ומאוד נהניתי ממנה. סדרת להט"ב צבאיתנטפליקס
אדוני המזלעונה 1סדרת פשע ברזילאית על עולם ההימורים ומכונות המזל- הרבה אינטריגות ותפניות/תהפוכות מעניינות לכל אורכהנטפליקס
מקום שמחעונה 1סדרה ישראלית מדויקת על השחיקה שבשגרה, זוגיות ארוכה, ילדים...כאן
תמיד אישהעונה 1סדרת להט"ב מצוינת של הBBC בעלת 7 פרקים. עוברים מסע עם הסדרה, נשמרת דריכות לכל אורכה...מומלצת בחוםYES
ניתוקעונה 2עונה 2 הייתה מרתקת וMIND BLOWING בדיוק כמו הראשונהAPPLE
MAR AFUERAעונה 1סדרה ספרדית על בית מעצר לנוער- כל פרק מתאר ומראה כיצד כל אחד מהם הגיע למעצר.לחפש ברשת/פריים-וידאו

TOP5 החלשות ביותר/לא מומלצות בעיניי:

מיקום. סדרהמה ראיתיתיאור/למי מומלצת/סתם נוטסאיפה צופים
הלוטוס הלבןעונה 3עונה משעממת וחלשה לעומת קודמותיה, התאכזבתי...HBO
אולימפועונה 1מבית היוצר של אליטה...מתחוורת לעומתה, עלילה נורא בסיסית ושטחית, אין פיתוח דמויותנטפליקס
כנופיית המאייהעונות 1-2לא המשכתי, למרות שיש לה 5 עונות. כעיקרון היו לי ציפיות, כי היא סדרת-בת של "ילדי האנרכיה" שהייתה מעולה...אך זאתי לא ממש סחפה אותיהייתה בYES
מוגזמתעונה 1היו לי ציפיות , לאור העובדה שהשחקנית הראשית קורעת בHACKS, אך הסדרה הייתה ברברת משעממת...נטפליקס
קוגלעונה 1לאור העובדה שהיא סדרת הבת של שטיסל ציפיתי ליותר...אבל מה אפשר לצפות שבוחרים לעשות סדרת-בת דווקא על הדמות המעצבנת ביותר מסדרת המקור?- נוחעםYES

למעלה