וול, אז עברתי על הרשימות של כל הסדרות שצפיתי במהלך השנה - בחרתי את 10 הטובות ביותר
אך ללא דירוג, קשה לי לתעדף לפי מקומות :
| סדרה | מה ראיתי | תיאור | איפה צופים |
| HACKS | עונה 4 | ממשיכה לשמור על רמה טובה גם בעונה ה-4. מעניינת ומצחיקה- מומלצת למי שטרם צפה | HBO |
| MARILIENDRE | עונה 1 | סדרת להט"ב ספרדית בת 6 פרקים, משלבת גם קטעי מיוזיקל, אך לא רק- גם עלילתית מאוד טובה. ממליץ לחפש ולצפות עם כתוביות באנגלית, סביר להניח שיש | לחפש ברשת/פריים-וידאו |
| EL GRAN SALTO | עונה 1 | סדרה ספרדית אוטוביוגרפית על מתעמל אולימפי מפורסם (שלא הכרתי כמובן), שמראה את הקושי בהתמודדות עם הצלחה/כשלון וההידרדרות כתוצאה מכך שכבר הופכים להיות לא-רלוונטיים... | לחפש ברשת/פריים-וידאו |
| עמוק בבוץ | עונה 1 | סדרת כלא ארגנטינאית טובה | נטפליקס |
| על מדים | עונה 1 | עשיתי בינג' ומאוד נהניתי ממנה. סדרת להט"ב צבאית | נטפליקס |
| אדוני המזל | עונה 1 | סדרת פשע ברזילאית על עולם ההימורים ומכונות המזל- הרבה אינטריגות ותפניות/תהפוכות מעניינות לכל אורכה | נטפליקס |
| מקום שמח | עונה 1 | סדרה ישראלית מדויקת על השחיקה שבשגרה, זוגיות ארוכה, ילדים... | כאן |
| תמיד אישה | עונה 1 | סדרת להט"ב מצוינת של הBBC בעלת 7 פרקים. עוברים מסע עם הסדרה, נשמרת דריכות לכל אורכה...מומלצת בחום | YES |
| ניתוק | עונה 2 | עונה 2 הייתה מרתקת וMIND BLOWING בדיוק כמו הראשונה | APPLE |
| MAR AFUERA | עונה 1 | סדרה ספרדית על בית מעצר לנוער- כל פרק מתאר ומראה כיצד כל אחד מהם הגיע למעצר. | לחפש ברשת/פריים-וידאו |
TOP5 החלשות ביותר/לא מומלצות בעיניי:
| מיקום. סדרה | מה ראיתי | תיאור/למי מומלצת/סתם נוטס | איפה צופים |
| הלוטוס הלבן | עונה 3 | עונה משעממת וחלשה לעומת קודמותיה, התאכזבתי... | HBO |
| אולימפו | עונה 1 | מבית היוצר של אליטה...מתחוורת לעומתה, עלילה נורא בסיסית ושטחית, אין פיתוח דמויות | נטפליקס |
| כנופיית המאייה | עונות 1-2 | לא המשכתי, למרות שיש לה 5 עונות. כעיקרון היו לי ציפיות, כי היא סדרת-בת של "ילדי האנרכיה" שהייתה מעולה...אך זאתי לא ממש סחפה אותי | הייתה בYES |
| מוגזמת | עונה 1 | היו לי ציפיות , לאור העובדה שהשחקנית הראשית קורעת בHACKS, אך הסדרה הייתה ברברת משעממת... | נטפליקס |
| קוגל | עונה 1 | לאור העובדה שהיא סדרת הבת של שטיסל ציפיתי ליותר...אבל מה אפשר לצפות שבוחרים לעשות סדרת-בת דווקא על הדמות המעצבנת ביותר מסדרת המקור?- נוחעם | YES |