אבל עצלנותעצלנותעצלנות! זה רק 6 פרקים וזה שווה את זה! (אני גם התעצלתי ונשברתי בסוף וטוב שכך)
didalf Well-known member אתמול ב- 23:25 #21 נכתב ע"י Lhuna3: אבל עצלנותעצלנותעצלנות! לחץ כדי להרחיב... זה רק 6 פרקים וזה שווה את זה! (אני גם התעצלתי ונשברתי בסוף וטוב שכך)
נכתב ע"י Lhuna3: אבל עצלנותעצלנותעצלנות! לחץ כדי להרחיב... זה רק 6 פרקים וזה שווה את זה! (אני גם התעצלתי ונשברתי בסוף וטוב שכך)
LeAnnDyIan Well-known member היום ב- 00:14 #22 נכתב ע"י טוני החתול: והאם את לא רואה פלוריבוס? לחץ כדי להרחיב... אכן רואה. וגם סיימתי את הסדרה. ואפילו ראיתי את סדרת ההוקי הומואים של רעות. שתיהן חמודות (את פלוריבס אהבתי יותר) אבל לא מספיק בשביל טופ 10. (או טכנית 20, כי כבר פרסמתי את העשירייה הבאה).
נכתב ע"י טוני החתול: והאם את לא רואה פלוריבוס? לחץ כדי להרחיב... אכן רואה. וגם סיימתי את הסדרה. ואפילו ראיתי את סדרת ההוקי הומואים של רעות. שתיהן חמודות (את פלוריבס אהבתי יותר) אבל לא מספיק בשביל טופ 10. (או טכנית 20, כי כבר פרסמתי את העשירייה הבאה).
didalf Well-known member היום ב- 00:36 #23 נכתב ע"י LeAnnDyIan: סדרת ההוקי הומואים של רעות. לחץ כדי להרחיב... זה תיאור מצחיק (אבל מדויק)