מצעד משפטי ריאליטי

kangaroos

New member
מצעד משפטי ריאליטי

מהו המשפט ששמעתם בתכנית ריאליטי כלשהו ושינה את חייכם? טוב באמת שלא צריך להגזים אבל איזה משפט שמעתם באחת מתוכניות הריאליטי ולא יכלתם להפסיק לבכות/ לצחוק, מרגש אתכם עד היום ואתם מדקלמים אותו כמעט כל הזמן? אני בטוח שלכולנו יש אחד כזה ולמען הסיפתח, משפט מאחד מהזוגות הפחות האהובים עלי עד היו במירוץ למיליון, עונה 5 פרק 11 קולין וכריסטי במשימה בפיליפינים My ox is broken אז כן לא בדיוק אחד שהוא מורה דרך לחיים אבל בהחלט משעשע נו אז מה המשפט שלכם

וואוואוואואואוורוורורורוורורורורואר

ואואוארורואואואואואואאאאאאאאאאאאאאווווווווווווווווווורררררררררררררררררררררואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאורררררררררררררררררררררררררואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא - רופורט-השרדות 7 ו8 |מקיא|

נעמהdj21

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהמשפט שלי !!!../images/Emo26.gif

however ,there is a tweest!!! אני ואח שלי כל היום ככה אחד לשני ,ומשלבים את זה בחיי היום יום, אחלה משפט... גורם לי לצחוק ,כי באמת גם בחיים שי טוויסטים!

איך אם לא המשפטים של טוני!!

איך אם לא המשפטים של טוני מפרדייז הוטל!! "יאצי גיים און" "דונט פאק וויט מי,ביכוז (כוז) איי אמ דה רונג גירל טו פאק וויט" היא קורעת אותי השרירית הזאת!

RedDevil17

New member
טוני ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif

בהישרדות יש המון משפטים לא-רעים, אבל אני מתקשה לחשוב על אחד ממש מצוין. אם הייתי חייב, הייתי בוחר ב: "I'll always wave my finger in your face"

../images/Emo58.gifאפרנטיס 3

כל המשפטים של ארין. בעיקר המשפט שבו היא מחנכת את מייקל

למעלה