מצעד משפטים חדש

roadkiller

New member
מצעד משפטים חדש

למישהו יש משפטים טובים מהסדרה חוץ מ: 1) גלית: עמרם מה אתה עושה? עמרם: אני טועם אותך וזה טעים יונתן : דיי דיי עם השקרים שלך גלית והכי טוב: איפה אבנר? הוא הלך לקנות לחמניה

swirrrly

New member
יש המון:

סמדר:"מי בכלל ירצה לשכב עם הצנונית הזאת?" ספיר:"קוצי מוצי והרווחנו סטוצי" אבנר:"אני הולך להביא קוראסון שיהיה לקפה עם מי לדבר" (זה היה הכי דפוק!!!)

roadkiller

New member
או ש

מאיה אומרת לגידי: אי אפשר להיות עם שני גברחם בו זמנית אז עכשיו אני איתך

זה היה "פוצי מוצי ויצא סטוצי"...

משפטי הצנונית של סמדר תמיד מצחיקים אותי. ובעצם - כל משפט שיוצא לאבנר מהפה מצליח להצחיק אותי. וגם אהבתי את ה"טה-דההה" של סמדר.

amirbilu

New member
עשינו את המצעד הזה מספר פעמים,

אז,אני חושב שאין טעם להמשיך למרות שנוספו קצת משפטים

המשפט שהכי הצחיק אותי

רונה לאלי: "תרחרח קצת בשבילי" (מה הוא כלב, טוב האמת שכן אבל הוא לא חיה חח בקיצר זה משפט נכון) עופר

עוד...

כשסמדר אמרה "מי ישכב עם הצנונית הזאת בכלל" כשסמדר אמרה "הלו משטר-ר-רה"-האופן שהיא אמרה הצחיק אותי חחחחחח אבנר "עם............כ..מה....גב..ר..ים.....ש..כ..בת" חחחחח(שעה עד שהוא מדבר זה פשוט נורא"

המשפט הכי מצוין הכי מצחיק והכי..

..דפוק עמרם לדורון "אהה.......... אז אתה אומר שגורילה ברחה מגן החיות שמה פאה ג´ינגית ופרצה ליקב???" (יש לי תשובה לזה.....כן חחחח פה הוא משווה את רונה לגורילה בכלל) עופר/נייד/ אין לי כוח לשים את הפאלפון טוב נו שיהיה...

הכי אהבתי........

טוב, לא הכי אבל בכל זאת: "ונמאס לה שאתה מתייחס אליה כאילו היא פחמן דו חמצני" סמדר לאלכס, על ורדה. - היחידה שעוד אין לה חותמת אישית -

libi k

New member
המשפט הכי אינפנטילי.....

אלכס, בניסיון לפייס את שלומית:"זה נכון הצעתי לורדה נישואים אבל זה היה חסר משמעות".

יותר אינפנטילי.....

מאותה שיחה : "הצעתי לה נישואים רק בגלל שלא השארת לי ברירה" - למה מה, היא דחפה לך אקדח לרכה והכריחה אותך להתחתן איתה...?!? - היחידה שעוד אין לה חותמת אישית -

shirakl

New member
עם ההלו משטרה

היא פשוט חזרה על הבדיחה של גלית... מה יש לבנות בסדרה הזאת כשהן מתקשרות למשטרה????

סמדר: "הלו,שלום משטרה?"

מה הקטע? התקשרה ל-100 לא? אז היא עוד שואלת אם זה משטרה??? לא יודעת למה אבל- רוצי שמוליק קורא לך.............נתקע לי השיר

Loppy

New member
שכחתם להיט:

גידי: "רוווף! הכבאד הכבאד!!!!!" (בנסיון לומר למיכאל: "אוף! הכבוד הכבוד!!!!!")

איזה שחקן מעולה!!!!!

בקטע הזה, שהוא התחיל לצרוח על מיכאל, אז אמרתי כזה "אימאלה"!! זה היה ממש מפחיד..... הוא פשוט שיחק שם מצוין אבל דחילאק גידי - אתה מפחיד אותי!

yulia1

New member
חחחחחחחחחחחחח

אין מה להגיד זאת בהחלט הפינה האהובה אלי"מצעד המישפטים המגוכחים":)חחחחחחחחחחחח כול פעם שאני רואה אותכם כותבים את המיפשטים האלה אני ניקרעת כול פעם מחדש. אבל אין אין!!!!! המישפט הכי גדול מכול הזמנים היה רונה למיה: "אני ובאבא שלך שכבנו,עשינו סקס":) אבל הקטע שעמרם אמר"אני טועם אותך" היה כזה דפוק!

סמיילי22

New member
ספיר "הגאונה" לכלנית

"שכל לא קונים במכולת" (בגלל זה יש לך שם וואקום ספיר?)

ליוליה.. זה המשפט הכי אהוב שלי!!

ואני זוכרת אותו בע"פ: רונה למאיה: אני ואבא שלך שכבנו, שכבנו במיטה שלו ושל סמדר, עשינו סקס!!

למעלה