-מצעד השירים של RBD-

אמממ ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

תבחרו בשיר שאתם בטוח יודעים שהוא יצליח, שאפשר להוציא ואתו כסינגל, לא שיר שבטוח יכשל. אז אני בוחרת ב:Este corazon וגם Salvame וSolo quedate en silencio יכולים להצליח יופי בתור סינגלים.

ooOMoRoShOoo

New member
Asi soy yo ../images/Emo127.gif../images/Emo110.gif

הוא יותר יפה מסאלוומה כן לדעתיייי לדעתי בסדר?

osh360

New member
אני בחרתי כבר

אבל הכי יצילחו לדעתי: גם Salvame וSolo quedate en silencio וגם און און אלגו מהמם ואולי קואה פואה דאל אמור

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo127.gif

1: Rebelde Solo quedate en silencio Otro dia que va Ensename un poco de tu amor futuro ex-novio Tenerte y quererte Cuando el amor se acaba Santa no soy Fuego
Salvame ----------- 2: Nuestro Amor Me voy Feliz Cumpleanos Este corazon Asi soy yo Aun hay algo
A tu lado Fuera Que fue del amor Que hay detras Tras de mi Solo para ti Una cancion Liso sensual

sapir1000

New member
הקפצהה=)

תכף השלב השלישי!!! ובינתיים המקום הראשון זה סאלבמה!

didalf

Well-known member
Salvame ../images/Emo127.gif

אבל איך את בדיוק מתכוונת לעשות את זה?

sapir1000

New member
עניתי כבר..

לא רק אני יעשה את זה אתם גם! חיחיחיחיחיחי אתם כבר תיראו בשלב השלישי שיהיה היום!

sapir1000

New member
הקפץץץץ

תצביעווווווווווווווו עוד כמה דקות ניגמר ההצבעהההה

Pollitaaaaaaa

New member
A TU LADO ! ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

איך לא ? כריסוש שר שמה! ואני כמעט בוכה בשיר הזה, המילים שהוא שר כלכך נוגעות בי עמוקק, ואני לא יכולה, הוא כלכך כולכך מתחבר אליי בשיר הזה וזה לגמריי השיר שחדר אליי לורידים, והקול הזה....... של המלאך הזה, של כריסוש שלי צמרר אותי..... ! זה השיר שלי, יזכה או לא יזכה!

Pollitaaaaaaa

New member
לא ! אל תקחו את סלואמה!!!!!

צריך שיר שכולם שרים בו לא רק אנהי! צריך שיר שיפרסם את RBD לא רק את אנהי כפרע עליה את כ=-ו=-ל=-ם !

Pollitaaaaaaa

New member
תקשיבו,

כמה ששסלוואמה שיר מדהים ואני בטוחה שכולכם מתים עליו! צריך שיר שישמעו בו את כל אחד מחברי הלהקה! ולא שיר שרק זמרת 1 שרה בו ולדעתי השיר הכי ראוי הוא AUN HAY ALGO - כי זה באמת שיר מהמם,ושומעים שמה את כולם ! ממש את כולם ! כמה שאני רוצה שהשיר יהיה A TU LADO בגלל כריסוש שלי, אבל באמת שAUN הכי מתאיםם!!!!! כי בו כ=ל הלהקה שרה, וזה כל הקטע!

למעלה