מצעד הריקוד המעאפן 2006

מצעד הריקוד המעאפן 2006

חברות וחברים רוקדות ורוקדים, מלכים ונסיכות, יושבי קרנות, אנשי עמל והולכי בטל, ארזים ואזובי קיר, רקדן-דב-אליק-עזרא-פרפרית-משה-חדו"מ וכל היתר. אין כמו יום הביל, מהביל מיוזע ומעט הזוי זה (אגב, נו? מדוע עוד לא הגיע סוף העולם לכל הרוחות?) כדי להכריז על פסטיבל עונת המלפופונים אשר במסגרתו נבחר את הריקוד המעאפן לשנת 2006 ( אחד במעגל ואחד בזוגות, השנה עוד לא נגמרה? אז מה!)... הנה לכם, כל המקטרים והמתלוננים על ריבוי הריקודים, ( אגב מה קורה עם הוועדה המשותפת לרוקדים ולמדריכים וכו' וכו'...??) על מבול החדשים המשמימים והבנאליים, הזדמנות לבטא את רחשי לבכם, ולתת לריקודים אלה את ה"כבוד" הראוי להם.. בחרו לכם אחד עד שלשה ריקודי מעגל זוגות ( הכנסו כאן ובחרו את 2006 כשנת הריקוד, ותקבלו את הרשימה הארוכה, ארוכה מדי של ריקודי השנה). את אלה שהכי מביאים לכם את הסעיף, שמוציאים את הרוח מהמפרשים ואת המיץ מחדוות הריקוד. כן אני יודע שהמבחר גדול והבחירה קשה.. אבל המאמץ משתלם. אני מתכבד לפתוח את המצעד עם "אמצע הלילה בכפר" (שיר מיותר וריקוד סתמי לא פחות), ועם האונס הקולקטיבי הקרוי "סימנים" בזוגות. קדימה לעבודה!

משהא

New member
סיר למעך?חזרת?אני רץ להביא את המכסה

שיר למעמך ביאליק היה אומר "שלום רב שובך, ציפורה נחמדת, מארצות הקור אלי חלוני". ברוך בואך. ואולי זה סימן לאדם כותב, שוגי היחידה, ועוד חבר שמסיים "בברכת רוקדים אמיצה" ונוספים שחסרים לי בפורום................ בלי לבחור אני שם כאן בתוך הסיר את הריקוד המיותר והמבאז - "סימנים" ומקוה שהמיכסה יסגר עליו. סומך עליך סיר......... במעגלים יש המון ריקודים מיותרים אבל הם לא מחזיקים מים ונעלמים מעצמם כמו לחמניות כשהם עוד חמים לשמחתי הרבה. ריקודים שמחים אורי גבעוני

לא חזרתי מארצות הקור לצערי

אני
כאן כמו כולם. לבקשתך אני מיד מנפק סיר לילה לריקוד הנ"ל.

משהא ידידי.מה אתה עושה אקרובטיקה

עם בת הזוג שלך. אתה לא בן 17 שנים. שמור על הגב שלך ואל תניף בחורה לשמיים כמו בקרקס.

עזרא, טיפ קטן בשבילך

תשתדל לעבוד על חוש הקצב שלך, אולי אז תצליח עם הפתח תיקוואיות הידועות לשמצה...

משהא

New member
עזרא על פי הכתבות אתה מבין ברפואה !

אז כמו שאנו נוטים לקבל חוות דעת מכמה מקורות תשמע חוות דעת מהמקור שלי. אין תרופה טובה יותר לאדם מאשר להיות מרוצה ושמח. ואין ריפוי טוב יותר לאדם מאשר האפשרות לעשות את מה שהוא אוהב. אומרים שבית נאה, אישה נאה וכלים נאים מרחיבים דעתו של אדם. מטמטיקה פשוטה תענה לשאלתך. בית נאה = אולם הספורט גן נחום. אישה נאה = בת זוגתי המקסימה. וכלים נאים הם הריקודים שמאפשרים לנו לבוא על סיפוקינו להיות מרוצים ושמחים ולעשות את שאנו אוהבים. כל השאר מתבטלים אם יש לך כל אילו. אז מה צריך עוד הבן אדם בשביל לחיות ???? תשאל את ליאור ייני.......... ריקודים שמחים אורי גבעוני

משהא.אתה צודק,אני לא יכול לעשות את

מה שעשית גם עם דחלילית אנורקסית. אני כבר הולך לעשות אימוני כושר,

הגזמת אלמונית! ליאור ייני חי וקיים

הוא חיי וקיים ואפילו מופיע!!! בשבוע הספר, היה בראש העין פרויקט של זמר עיברי, והוא כמובן בא, והופיע עם מיכל טל ואמנון ברנזון. ואורי הוסיף שורה מתוך שיר שליאור ייני נהג לשיר, מתוך איזה סרט ישן(שכחתי את שמו)

משהא

New member
נכון- קטע ממופע של ליאור ייני ששר

מה צריך סך הכול בן אדם בשביל לחיות.......וכאן הוא מונה קצת מזה וקצת מזה וקצת מזה, עד שמגיע לפזמון. והפיזמון המאחד את כל הקצתים הוא " ואהבה אהבה כל הזמן, אהבה כל הזמן".................... אם יש אהבה העולם נראה אחרת. ריקודים שמחים אורי גבעוני

מתנצלת, טעות שלי!

השחקן: מנחם עיני נפטר לפני כמה שנים, וזהו מקור הבלבול.

עזרא - אתה מחזיר אותי לתחילת השבוע

אבל... אם אתה מתעקש שאענה, אז: אהבה עוזרת לעבור את תלאות החיים ביחד, אך זה בהחלט לא מספיק!!!

משהא

New member
אלמונית-כנראה שלא היינו באותו כיתה

בכיתת הלימוד על החיים שאני למדתי בה המרצה הסביר שאהבה היא רב גונית ואינה בהכרח קשורה בזוגיות בלבד. יש אהבה עצמית, יש אהבה לתרבות, לאוכל, לבעלי חיים, לחפצים, האהבה היא פרטית של האדם האוהב למה שהוא אוהב. על כן כשאנו קובעים שאהבה היא כוח מניע המשפר את איכות חיינו וגורם לנו להיות שמחים יותר, אל לנו לשכוח שאהבה לאוכל כמשל מאיימת על בריאות מאות מליוני בני אדם בעולם. ועוד לא דיברנו על אהבות נכזבות והנזק שהן גורמות. תן לעזרא להתעקש ותמשיך לאהוב למענך את מה שטוב לך. ריקודים שמחים אורי גבעוני

משהא - על החיים לא לומדים בביה"ס

בוא נדבר קצת על האהבה לחיים, שבהיעדרה לא תיתכן כל אהבה אחרת! לעיתים האהבה היא זו, המחזיקה אותנו בחיים. ולעיתים אנו רוצים למות בגללה. לעיתים היא משפרת את איכות חיינו, ולעיתים - הרסנית ומזיקה. אנו יכולים להימצא בהתרוממות רוח בגללה, או בתהומות הייאוש. הייתה לי מורה בתיכון, שעל כל דבר שלמדנו, היא אמרה: "זה א' ב' בהכנה לחיים". אני לא יודעת על מה היא דיברה, אבל ברור שהיא לא הייתה בשיעור האמיתי!

משהא

New member
אלמונית החיים הם בית ספר וכל שנלמד

אם נסכים שבית ספר מקובל עלינו כמקום לימוד אז כל מה שאנו לומדים בכל זמן ומקום הוא בית הספר של החיים. אם נסכים שאהבה מבטאת את הרצון שלנו להיות ככל שאפשר עם האדם, החי, החפץ, הדבר שאנו אוהבים וכמהים אליו תוך חשש מתמיד שלא יתנתק מאיתנו, הדבר היקר לנו מכל. אז כל השאר הוא רק שאלה מי אנחנו כפרטים ויכולות, וברור שכולנו שונים זו מזה במידה כזאת או אחרת, כמות החומר שלמדנו ויכולתינו להשתמש בו ומה אנחנו אוהבים, באיזה עוצמות, ואיך אנחנו מתמודדים עם מכלול המשימות שאנו מטילים על עצמינו. עלינו לזכור שיש רבים שאהבתם החזקה ביותר היא לעצמם, ולא מעטים שפשוט לא למדו ולא יודעים אהבה מהי. בדבר אחד כנראה שלא יהיו מחלוקות בינינו והוא שיש לאהבה כוחות אדירים והשפעתה עלינו גדולה ביותר בכל תחום גם לטוב וגם לרע. והמורה שלך צדקה. כל ידע שאנו מוסיפים הוא נדבח המכין אותנו לחיים. ריקודים שמחים אורי גבעוני

משהא - אתה צודק לגבי האהבה!

אולם, מה זה בכלל: הכנה לחיים? האם באמת כל ידע שאנו מוסיפים הוא נדבך, המכין אותנו לחיים? האם אפשר בכלל להיות מוכנים לחיים? האם הידע שלנו (רב ככל שיהיה) באמת מכין אותנו לחיים האמיתיים? טוב, עדיף שאפסיק פה, לפני שיעיפו אותי לצמיתות מהפורום!

אלמונית ראשית כן.צודק משהא

כל החיים זה בית ספר אחד גדול לחיים. צריך ללמוד טוב ולהכין גם שעורי בית. התלמיד הגרוע נופל בבורות עמוקים. דבר שני ,אין לך ממה לחשוש שיעיפו אותך מהפורום, הרי אני פה ושומר עלייך 24 שעות ביממה.

למעלה