מצעד הציטוטים

ילד רע 16

New member
כולנו כותבים אחרי הפרק ציטוטים

וזה די טחון וידוע, זה ממש מיותר לעשות שרשור ציטוטים גדול אפשר לעשות ציטוטים אחרונים מהשבוע שעבר מאז שלא רשמנו זה באמת מיותר לדעתי

לא עשו דברים כאלה בפורום

ולא חייבים להיות כול הזמן מקורים .ומה רק במיצעד אני לא מבינה?

כמה ציטוטים שאני זוכר (לא מדויקים):

עדי: "יובל, אתה על טרום כאפה". עדי: "למאור יש חברה?" ליאה: "מה זאת אומרת?" עדי: "וואלה? מי?" ליאה: מה זאת אומרת מי? רונה-לי" עדי: "רונה-לי?" יובל: "לא רונך-לך, רונה-לו". עדי: "היי, שלומי. יש לי האמת שאלה ממש מפגרת. הכל בסדר?" שלומי: "יש לי תשובה ממש אידיוטית, כן".

bathen yadid

New member
יש כמה שאני זוכרת...

מאור: זה מטוס? לא. זה ציפור? לא. זה סופרמרקט!!!! מאור: אז מה נישאר לעדי? יובל: כלום? מאור: כמעט. אותך. יש גם את הקטע שהילה של הדוקטור אומרת שמשברואה הסיט את הכדור.. אבל אני לא זוכרת איך זה הולך =/....

עוד כמה

מאור:"חייזר קטן שלי אולי תירקוד איתי.." אסף:"פסיכופט" מאור :"גבר גבר" אסף:"פסיכופט" מאור:"גבר גבר" יובל:"פיל מדבר" שלומי:"אני כבר לא זוכר כלום ההריון הזה כזה הארוך" יעל:"תן לי להזכיר לך פעם לא נראתי כיאלו בעלתי כדור כדורסל" שלומי:"את מיתכוונת כיאלו בעלת קבוצת כדורסל" מאור:"הוא הציל אותה, היא הצילה אותו, ממש מצילתיים..." 'צורי וליאה לנצח קשר בין-גלקטי בפתחחח' מאור:"אז מה הוא יודע לעשות שאנחנו לא יודעים?" ליאה ועדי:"ביי" יובל:"ניראה לך שהוא יודע לעשות דברים שאנחנו לא יודעים?" מאור:"הוא יודע דברים שאתה לא יודע לעשות.." יובל:"ביי" מאור:"לואני איי מיסטר לואני..."

למעלה