מצעד הציטוטים

מצעד הציטוטים

קרדיט לפורום של הפג'מות על הרעיון . כול פעם אני עלה קבוצה של ציטוטים שאתם תיכתבו לבחור 2 וככה עוד ועד עד שאישר מיספר הציטוטים יתצומצם אשר יחליט על בסופו של יגיע המיצעד שבו אני ורוב הקולות שלכם יחלטו מי היה בראש המיצעד. *כאשר יעלה ציטוט חדש( כי זו רק אמצה הסידרה) אתם תחליתו אם להכניס אותו או שלא. בנתיים אתם מוזמני לשרשר את הציטוטים מצחיקים

nofarosh11

New member
יאי, אני אחפש עכשיו את כל התגובות של הפרקים

שהגבתי, כמעט כל הזמן רשמתי ציטוטים

לחייב לחפש מהיסטוריה

צריךציטוטים הרשואונים שעולים בראש סימן שהם הכי טובים

הינה כמה:

עדי:"יובל מה קרה?" יובל:"את לא מכוערת!" עדי:"מי אמר לך שאני מכוערת?" יובל:"לא את לא ואת גם לא פאטיתית" עדי:"מי אמר לך שאני פאטיתית ליאה?" יובל:"כן,לא היא אמרה שאת לא" מאור:"יובל אני לא יודעת מה לקחתה אבל לך לפסיכיאטר ובקש אחר" שלומי:"אסף" מזכירה:"מחייג אסף" שלומי:"נתק,אסף" מזכירה:"מחייג אסף..." שלומי:"נתק,אסף" מזכירה מחיג אסף" שלומי:"נתק,שיט" מזכירה:"מחייג שיט" יובל:"עדי את רוצה אולי......." שאול:"שאף אחד לא יזוז!?" יובל:"לא לזוז איתי היום בערב?" צורי:"היי" עדי:"ו'" יש עוד מאלה...

nofarosh11

New member
עשו בדיוק אחד, וגם בו רק אני ואביקם (נראלי) כ

כתבנו, ובקושי..

אביקם1

New member
אוח לא נכון

לא הכל מועתק (רק חלק חלקיק חלקיקון
) וזה באמת לא משנה

מה נהרס לי

חשבתי שזה בגלל שזה לא מקורי זה יעבוד אוףףף השרשור נהרס לי אנחנו כול פעם כותבים אלף ואחת ציטוטים ואין לנו מה לעשות אם זה נכון....?....(ככה אני חושבת אל תיקטלו אותי גם על זה*) .למה זה כזה נוראה שאני פותחת שרשור למה למה ???

nofarosh11

New member
אפ'חד ךלא אמר שזה נורא, להפך..

זה דווקא טוב, הפורום באמת נהייה קצת יבש.. אני דווקא כתבתי מלא, אבל הפתאום נכבה לי המחשה..:( אח"כ אולי אני יעשה את זה שוב..

ילד רע 16

New member
אף אחד לא אמר שזה נוראי ולא נהרס שום דבר,

לכל אחד יש דעה משלו. נופר אמרה שהיא תחפש, וזה באמת לא מקורי כי כל פורום לכל סדרה עושה את זה, זה לא אומר שאי אפשר כאן וזה לא יעבוד. תנסי, תראי מה יהיה. אני אשתתף, אבל עדיין חושב שזה מיותר - כל הרעיון הוא בעצם הציטוטים שהם מוכרים וידועים לכולם, וכבר כתבנו אותם.

תירא

זה פורום העובדה כימעט כול השרשורים כאן מיותרים וכמובן יש דברים שהם מיותריםהדיונים על הסידרה ,התקצירים,כ'ו אבל תכאלס אין דברים שנראים לך מיותרים??(חוץ מזה מיצעד הציטוטים)

למעלה