מגוש את גדולה מהחיים../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
מהבוקר אני יושבת ומתגלגלת מצחוק קודם כל מהקטע של האפילוג שהיה יוצא מהכלל ושלך פשוט החזרת אותי הביתה ולטליה שפירא ז"ל ממש גדולה איפה יש היום כאלה מוצלחים פשוט גדול
לקלקל לה את האשליות? בסופו של דבר כל אחר לומד מעצמו זה מסוג הדברים שאנו לא מאמינים לאחרים וגם לא לכולם זה מתקלקל לפעמים קצת לפעמים הרבה לפעמים בכלל לא וחוצמזה שתמיד אפשר מקצה שיפורים שבת שלום
אותו הדבר גם במצעד של רשת ג´ ושמעתי אותו בדרך הביתה מנתב´´ג הביתה והיכרתי אותה לביתי כחלק מהיכרות מחודשת עם השירה העברית וגם את שלמה ארצי החדש.............
חשבתי ששלש המילים תהיינה "אני אוהב אותך". הפתעה רבתי. אני תמים ורומנטיקן חסר תקנה כנראה. סיפור יפה, אפילוג, שלוש נקודות. נקודה לכל מילה. (בהשראת משחק הכדורסל שראיתי הערב, חחחחחחחחח)
ושלוש מילים,,,, ואני לא שומע כבר ממך יותר כלום אומר לעצמי, הרבה זמן עבר, חדשות לא טובות את עוזבת אותי, ואיש עם מקל, אומר "תסתכל", זה מה שנשאר. אבא של בן. זה התאים לי על הבוקר. עין
- אין לי כלב. - יש לי מלאי קפה, בפריזר. - כל הגרביים מסודרות, במגירת הארון. - מבשל, לא זקוק ל´טייק -אווי´ - אין לי פח אשפה, רק אשפתון בכיור. - חברות עבר -יוק - מנתק קשר. - אין לי חמות. ואין לי דודות. - זורק תחתונים מלוכלכים. למכונת הכביסה. - לא רושם תזכורות כל 7.5 דקות ושם על הפריג´ידר. אז למה, אין לי קונדומים משומשים , מתחת למיטה?