מצעד הפזמונים

חושבת שאם לא תביא פרחים

לא יחשדו בך שנהנית יחשבו שזו סתם עווית דבילית

זהבוש

New member
מגוש את גדולה מהחיים../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מהבוקר אני יושבת ומתגלגלת מצחוק קודם כל מהקטע של האפילוג שהיה יוצא מהכלל ושלך פשוט החזרת אותי הביתה ולטליה שפירא ז"ל ממש גדולה איפה יש היום כאלה מוצלחים פשוט גדול

חרגת אותי

מה אומר לך? כל אחד והאמא שלו והנה כולנו יצאנו נורמלים ונורמליות בסוף (חוץ מכל הלא נורמלים)

אפילוגיה?! את רק בקטע של לגור...

...איתו?... מה תגידי אחרי שתעברי כמונו את: להתחתן איתו...ללדת איתו...לגדל איתו... לצאת לפנסיה איתו?... חהחהחההחהח חהחהח חהח ח דרך ארוכה לפניך, ילדה...

אפי לוג

New member
עכשיו תורי

לצחוק, ילד חי חי חי חי עברתי את הדרך הזו לפניך. אז? להפסיק לכתוב ספורים?

חשבתי שזה קטע, אישי עכשווי...הרי...

...לא מכיר אותך... כמו שמכיר חלק אחר שכותב כאן...
נ.ב. שבת שלום...חי חי חי חי חי חי חי... נ.נ.ב. ותכתבי סיפורים, למה לא? שנהנה...

נוסע, למה? למה

לקלקל לה את האשליות? בסופו של דבר כל אחר לומד מעצמו זה מסוג הדברים שאנו לא מאמינים לאחרים וגם לא לכולם זה מתקלקל לפעמים קצת לפעמים הרבה לפעמים בכלל לא וחוצמזה שתמיד אפשר מקצה שיפורים שבת שלום

magy

New member
היום, במקום הראשון במצעד

בגלי צה"ל.....השיר. "דרכנו" מתוך "הבורגנים" בביצוע.....וינו אלעד...

שקדי

New member
באופן מפתיע............

אותו הדבר גם במצעד של רשת ג´ ושמעתי אותו בדרך הביתה מנתב´´ג הביתה והיכרתי אותה לביתי כחלק מהיכרות מחודשת עם השירה העברית וגם את שלמה ארצי החדש.............

magy

New member
שמעתי אותו היום

גדול מהחיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייים הדיסק החדש

שקדי

New member
משלמה עד שלמה.........

לא קם כשלמה......... נראה לי שעוד כשנהיה בבית האבות הוא ילוה את הטיולים הרומנטיים שלנו בגן

magy

New member
אולי בבית האבות שלכם

בשלנו........תהיה מוסיקה ים תיכונית........

אטיוד5

Active member
האמת

חשבתי ששלש המילים תהיינה "אני אוהב אותך". הפתעה רבתי. אני תמים ורומנטיקן חסר תקנה כנראה. סיפור יפה, אפילוג, שלוש נקודות. נקודה לכל מילה. (בהשראת משחק הכדורסל שראיתי הערב, חחחחחחחחח)

עיניים

New member
אחרי חדשיים וקצת,

ושלוש מילים,,,, ואני לא שומע כבר ממך יותר כלום אומר לעצמי, הרבה זמן עבר, חדשות לא טובות את עוזבת אותי, ואיש עם מקל, אומר "תסתכל", זה מה שנשאר. אבא של בן. זה התאים לי על הבוקר. עין
מודה לאפילוג.

קראתי ולא הגבתי, עד עכשיו

לא ברור לי האם זה עצוב יותר או מצחיק יותר הדרך הנכונה היא לארוז וללכת אהבתי את הקטע

אילו מציאות...

- אין לי כלב. - יש לי מלאי קפה, בפריזר. - כל הגרביים מסודרות, במגירת הארון. - מבשל, לא זקוק ל´טייק -אווי´ - אין לי פח אשפה, רק אשפתון בכיור. - חברות עבר -יוק - מנתק קשר. - אין לי חמות. ואין לי דודות. - זורק תחתונים מלוכלכים. למכונת הכביסה. - לא רושם תזכורות כל 7.5 דקות ושם על הפריג´ידר. אז למה, אין לי קונדומים משומשים , מתחת למיטה?

למעלה