מצעד הפזמונים: Renaissance

עמית ע

New member
מצעד הפזמונים: Renaissance

יש לבחור חמישה שירים ואין צורך לדרג. בין הבחירות אפשר להוסיף נימוקים, הערות, אנקדוטות או סתם כמה פירורים של במבה. הבחירות שלי: Prologue Rajah Khan Running Hard Ashes are Burning Trip to the Fair

Rubycon

New member
my quintet

Ashes are Burning Mother Russia Song of Sheherazade Things I don't Understand Running Hard

מורנא007

New member
../images/Emo79.gif Renaissance

Ocean Gypsy Things I Don't Understand Mother Russia Ashes Are Burning Rajah Khan

jonbirion

New member
my list

הא רנסנס זכיתי לראות אותם בארץ פעמיים. הרשימה שלי Can you hear me Prologue Running Hard Trip To The Fair A Song For All Seasons

river man

New member
1 2 3 4 5

להקה נהדרת ashes are burning let it grow kiev song of scheherazade black flame מי מעדיף את התקופה הראשונה של הלהקה?

meandmeandme

New member
yippe

אני אומנם לא מכיר יותר מדי אלבומים של הלהקה הזאת. אבל מהמעט שהכרתי התאהבתי. Song of... (אין לי כוח לכתוב את השחזרדה) Ashes are Burning Trip to the Fair Carpet of the Sun ו Ocean Gypsy

DaniZisserman

New member
רק חמישה? אבוי...

אחת הלהקות האהובות עלי ביותר... נו שוין: Ashes are Burning (בעיקר בגרסת ה-LIVE) Song of Schecherzade Black Flame Running Hard Trip to the Fair דני

SoftMachine

New member
הבחירה שלי...

זה הולך להיות קצת מדולל כי יש לי רק שתי אלבומים שלהם... אבל שיהיה... (Prologue, Scheherazade And Other Stories) Kiev Rajah khan Sounds of the Sea Trip To th Fair Ocean Gypsy

Avishh

New member
אני מכיר קצת

ובכל זאת: The Vultures Fly High Song Of Scheherazade Mother Russia Ashes Are Burning וזהו. לא מגיע לי לבחור עוד אחד.

giloni

New member
תרשו לי

להזכיר לכם שRenaissance נולדה, לא פחות ולא יותר, ובכך יש לה מן המשותף עם Led Zeppelin ועם Cream, מה Yardbirds. את ההרכב הקימו קית' ראף, סולן הלהקה המנוחה, וג'ים מקארת'י - המתופף. אליהם הצטרפו ג'ין ראף, האחות של בשירה, לואיס סנאמו בבאס (לשעבר איש ה Steemhamer) וג'ון האוקן בקלידים. שני האלבומים הראשונים שנושאים את השם רנסאנס נשכחים משום מה, מפאת ההצלחה הגדולה של מיקל דאנפורד, ג'ון טאוט ואנני האסלאם מההרכב השני. ולמה ההקדמה הזו? מכיוון שאני נמנה על המעטים המעדיפים את ההרכב הראשון, שלדעתי, היה נועז אפילו יותר מההרכב השני בשילוב של ג'אז, בארוק ורוק. ועל-כן, תרשו לי להמליץ לפחות על שיר אחד של ההרכב הזה: A Face of Yesterday מהאלבום השני, Illusion. יקי

למעלה