מצעד הסרטים !!

• פותח הנושא Soak
  • פורסם בתאריך

Soak

New member
מצעד הסרטים !!

אוקיי חברים אני יודע שעורכים מצעדים כאלה כל הזמן אבל מזמן לא ראיתי אחד כזה והחלטתי לקחת יוזמה.... מהם חמשת הסרטים שנמצאים אצלכם מעל הכל? ליגה אחרת?? אני יודע שרבים ידברו על חלף עם הרוח והאזרח קיין אבל בואו ננסה להגביל את המצעד הזה לסרטים מ 20 השני האחרונות ושהיו יותר מיינסטרים ולהיטי קולנוע. זאת כמובן רק המלצה, כל אחד יכול לכתוב מה שמתחשק לו. טוב, אני אתחיל: 1. קיוב (האחד והיחיד) 2. טרילוגיית "בחזרה לעתיד" 3. אמריקן ביוטי 4. מאטריקס 5. פורסט גאמפ יאללה... לשרשר דעות ומצעדים...

fluppster

New member
תשובה

יש הרבה, אבל אני אנסה לצמצם ל-5: 1. מאטריקס 2. מועדון קרב 3. צלילי המוזיקה 4. הנסיכה הקסומה 5. שגעון בחלל (זה לא לפי הסדר) אבל אם זה היה יותר מ-5, הייתי כוללת את כל הסרטים שכתבת (חוץ מקיוב שלא ראיתי), ועוד הרבה...

מאטריקס חרא סרט....

מאטריקס היה סרט חרא לא יודע מה כולם מתלהבים ממנו סתם בזבוז כסף על אפקטים ועל כרטיס!!

Soak

New member
אתה נורמלי??

נראה לי ש 90% מהעולם לא יסכים איתך...

אני דווקא חייבת להסכים איתו...

בסדר, מאטריקס זה אחלה סרט, וכיף לראות אותו. אבל עשו ממנו הרבה יותר מידי לדעתי. יש אחלה פעלולים וכאלה, אבל מבחינת העלילה- הוא נורא מנסה להיות עמוק ופילוסופי, אבל בתכל´ס, הוא לא. אין לי שום דבר נגד הסרט, אני סתם לא מבינה למה התלהבו ממנו ככה..

את צודקת, באמת ניפחו את הסרט הזה

ויש לו פילוסופיה בגרוש, אבל הסרט מצויין בתור סרט מד"ב/פעולה והוא ייזכר לזמן מה, אבל אני אומר ככה: אי אפשר להכניס אותו להיכל התהילה של הוליווד.

fluppster

New member
האמת....

גם אני לא יודעת למה זה הסרט הכי אהוב עלי, אבל ככה זה! I can´t help it! יש לי איזה צורך לראות את הסרט 11 פעם (אכן...) ולהעריץ אותו. לא יודעת, יש משהו בסרט... זה סרט פשוט כיפי שבא לראות אותו שוב ושוב. לא יכולה כבר לחכות למאטריקס 2! חן

fluppster

New member
אני רוצה להגדיל את הרשימה ל-8:

6. אינדיאנה ג´ונס (כל הסרטים) 7. גריז 8. בחזרה לעתיד (שוב, כל הסרטים)

חולוני

New member
אוקיי הנה ה 5 שלי

1. פייט קלאב. 2. מטריקס 3. שתיקת הכבשים. 4. ספרות זולה 5. Hair ויש עוד מלא מלא סרטים שהם מעולים וממש אהבתי, אבל אלו 5 הגדולים.

חולוני

New member
נכון אני אוהב מיוזיקלס.. ../images/Emo13.gif

אחד הז´אנרים האהובים עליי. אהבתי גם את גריז, צלילי המוזיקה, והחומה. ואפילו מיוזיקלס משנות ה 30 שראיתי בשיעורי קולנוע ( אני לומד במגמת קולנוע..
).

Soak

New member
"שיער" הוא אומנם מיוזיקל

אבל אני חושב שמה שהופך אותו למיוחד זו העלילה והמסר החזק... שיער וגריז למשל זה לא בסיס להשוואה... הוא מיוחד, חזק וסוחף השירים עצמם מושקעים מאוד מבחינה ווקאלית והמסר.... אהההה המסר..... אתה נשאר בסוף עם כזאת הרגשה של OH MY GOD!! נשארתי לבהות במסך דקות ארוכות אחרי שהסרט כבר נגמר

חולוני

New member
בדיוק.

שיער הוא המיוזיקל הכי אהוב עליי.
איזה שיר הכי אהבת ? אני הכי אהבתי ששמו כשם הסרט Hair...

Soak

New member
הכי אהבתי?

את השיר האחרון כמובן - LET THE SUNSHINE אבל את החלק הראשון שלו... שהם צועדים למטוס ושרים את זה - מדהים

חולוני

New member
נכון Let The Sunshine

שיר גדול.. גם השיר הראשון והכי מוכר מהסרט Aquarius אחלה שיר..יש לי אותו על המחשב, אז אני אשמע לי אותו עכשיו..

למה ´אפילו´ ?

משום מה אני נורא אוהבת מיוזיקלס משנות השלושים....אולי בגלל שאני משועממת ואין לי מה לעשות בחיים? לא...זה נורא חמוד....אני מוזרה...למה זה תמיד קורה לי? ארג...

חולוני

New member
אמרתי "אפילו" כי זה ז´אנר

לא ממש שיגרתי..והייתי בטוח שאני היחיד בפורום הזה שאוהב מיוזיקלס קלאסיים. טוב לדעת שיש עוד אנשים כמוני...
ד"א מיוזיקלס קלאסיים - הידעת שהסרט המדבר הראשון היה מיוזיקל ? קוראים לו "זמר הג´אז". ואלו באמת סרטים חמודים כי בסרטים האלה אסקפיזם ( בריחה מהמציאות למי שלא מבין מושגים...) והם תמיד זוהרים ומסורקים הכל כדי להראות לעולם את החלום האמריקאי שהמיוזיקלס הקלאסיים היו מעבירים - הצלחה ופירסום.

goldi san

New member
אוי במת. החומה

זה מאד מאד מיושן. ולא על זמני. מיושן מאד.

למעלה