מצעד הסרטים !!

• פותח הנושא Soak
  • פורסם בתאריך

חולוני

New member
מה ? מה קשור מיושן ??

מה חייבים לבחור רק סרטים של השנים האחרונות ?? תאמין לי, עדיף שלא.

goldi san

New member
לא דיברתי על זה

לא אמרתי שהוא ישן, אלא שהוא מיושן. זה דברים שונים. הוא עשוי בסגנון שהיה מהפכני אולי מתישהו אבל כרגע הוא משעמם. זותומרת שהוא לא מחזיק מעבר לתקופת הזמן שבה נוצר.

SHANTY

New member
אין לי מןשג אבל........

אני לא עכולה להגיד מהם חמשת הסרטים הכי טובים שראיתי אבל לאחרונה ראיתי סרט מצוין בערוץ הסרטים קוראים לו לפני הזריחה והוא בהחלט אחד הסרטים הטובים שראיתי.

leeloo

New member
או סוף סוף

גם אני רשמתי על הסרט "לפני הזריחה" יום אחרי שהוא שודר בפעם האחרונה בערוץ 4! כזה סרט משגע, מרגש, מקסים וכל-כך אמיתי. פשוט ישבתי מרותקת למסך, ולא האמנתי איך אפשר לרשום דיאלוגים כאלה אמיתיים וכאלה מרתקים, וכאלה דמויות אמיתיות. הרגשתי כזאת הזדהות, וגם חשבתי כמה נהדר יהיה לפגוש בן אדם זר (שנראה כמו איתן הוק...) ולטייל איתו עד הבוקר בארץ זרה לגמרי, ופשוט להיות כנה ואמיתית כל-כך ולספר לו הכל, כאילו שום דבר אחר לא חשוב, כמו מן עולם אוטופי שכזה. פשוט רעיון משגע לסרט, כמה שהוא פשוט ככה הוא יפה.

SHANTY

New member
אני לא מאמינה......

לא האמנתי שמשהו באמת יבין על מה אני מדברת . הדבר שהכי הדהים אותי בסרט היה האמינות שלו. הדמויות שלו היו כל כך אמיתיות והשיחות כל כך מציאותיות , בכלל אני מתה על הסרטים האלה שנמשכים לילה אחד או יום אחד או ערב אחד . מה שכן הסרט הזה עשה לי חשק עז לטוס לוינה.

leeloo

New member
גם לי זה עשה חשק לטוב לשם

ולווא דווקא לשם. פשוט להיות עם אדם זר ולנהל איתו שיחה לתוך הלילה (בתנאי שהוא לא איזה סוטה מין או משהו). בפירוש אחד מהסרטים היותר מדהימים שראיתי אי פעם. אין יותר אמיתי ויותר כנה מהסרט הזה, הדהים אותי איך אפשר לרשום כאלה דיאלוגים, כאילו זה באמת קרה, ואנחנו לא צופים בסרט אמיתי אלא דוקומנטרי.

** רוזבד

New member
הסרטים שאהבתי

1-ליאון 2-שליחות קטלנית 2 3-הוק 4-הפלישה ממאדים 5-ספרות זולה

leeloo

New member
באמת סרט מדהים

האמת שבהתחלה הוא ניראה קמת קיטשי, אבל אח"כ איך שהעלילה מתפתחת, כל-כך מרתק, כל-כך מרגש והסוף, הסוף פשוט היה מדהים. וכמה שרחמתי על הילדה המסכנה... כל-כך עצוב.. וככה גם הסרט עוסק בנושאים אמיתיים שנוגעים לרובנו, ובייחוד לתרבות האמריקאית שמועיקה מתוכה אנשים ששונים מהם ומתייחסים אליהם כמו אל חיות. מאוד מומלץ!

JOE KALIBER

New member
אני מבקש להתייחס לזה כספר

בסרט לא המציאו את הרעיון הוא מבוסס על פי הספר המדהים של ג´ון גרישם

libi k

New member
ואוו זה שאלה קשה! ../images/Emo3.gif

אז ככה : 1. רוצחים מלידה 2.ספרות זולה 3.ליאון(חולה על ז´אן רנו) 4.שתיקת הכבשים (חבל שהמשך ,"חניבעל" היה חרא) 5.לעזוב את לאס ווגאס. רוזבד:אך אפשר לאהוב את הפלישה ממאדים,האמת זה חרא של סרט?

libi k

New member
כמו שאמרתי לפני זה....... ../images/Emo3.gif

אני לא מבינה אך אפשר לשים את הסרט הזה ב5 הגדולים..... סתם אוסף של שחקנים מפורסמים בקומדיה ממוצעת מינוס. מה אהבת בו כ"כ?????

דווקא אני גם אהבתי

אותי "הפלישה ממאדים" פשוט קרע לחלוטין מצחוק.. לא ראיתי את זה כבר הרבה זמן, אז אני לא זוכרת הרבה, אני רק זוכרת שזה היה מצחיק..

leeloo

New member
מת לצעוק מול הבלש מת מצחוק

מת לצעוק זה אחד מהסרטים היותר מצחיקים שראיתי אי פעם. פשוט פראודיה גדולה ביותר, לא כמו צעקה שבהתחלה אמרו שהסרט הוא פארודיה, ובגלל שהסרט הצליח עשו לו טרילוגיה, כאילו "טוב אם כבר מצליח, בואו נעשה עוד כסף, לא משנה שהסרט סתם חרא...". אבל הבלש מת מצחוק זה סתם סרט, כמעט ולא הצחיק. הנלסון הזה סתם זקן מידי, ואולי הוא היה יותר מצחיק אם היו עושים איתו פארודיה אחרת, אבל לשים אותו בתור המרגל "החתיך והשרמנטי" יש גבול... יש גבול למה שהקיבה שלי יכולה לשאת.... אני חייבת לכלול את הסרט של סאות´ פארק בתור אחת מהפארודיות והסרטים היותר מצחיקים שראיתי... כמה שזה בוטה, הם פשוט מציגים נושאים בצורה הכי כנה והכי מצחיקה שאפשר!

JOE KALIBER

New member
אני חייב להתערב

הפארודיה הכי טובה שעשו זו "טיסה נעימה" ואין בכלל וויכוח טוב אולי גם SPICE BALLES

למעלה