מצעד הגברים של Twilight

aviv32

New member
את ממש לא נראית אחת כזו, אחרי כל מה שעברת

את עוד מעיזה לטעון שאת דג?! חחחח

sivanwe

New member
מה לעשות! אני דג!בסופו של דבר הצלחתי

להתגבר על ה"דגיות" שבי- אבל אני בטוחה שגם השנה-אני אהיה מדוגגת לא פחות!

sivanwe

New member
בלי הארוחות-לגולדן טיקט.

הטיסות עלו לי בסביבות ה1080 דולר הלוך ושוב.. קניתי את הכרטיסים ה-ר-ב-ה זמן מראש אז זה היה יחסית זול.

aviv32

New member
הבנתיייי תודה

אני שואלת מסקרנות כי אין מצב שאסע חחח

sivanwe

New member
הסבר

סופ"ש שלם שבו השחקנים, ובכלל אנשי הסרט(ופעמים נדירות גם סטפאני) באים למקום מסויים ונותנים הרבה הרצאות על הסרטים... זה בעיקרון כנס טוויליט ענק שבו השחקנים ישנים איתנו, אוכלים איתנו, ונמצאים איתנו כל ה24 שעות... זה ה-דבר מבחינתי.. יותר מכל פרימיירה
הכנס בLA הוא ברך כלל שבוע לפני הפרימיירה-זה הכנס היחיד שבאמת כ-ל השחקנים משתתפים בו. בשאר הכנסים, לא לכולם יש זמן, ולא כולם יכולים לטוס לכל מקום.

sivanwe

New member
כן
אני אישית ישנתי באותה קומה של

אלכס,טינזל ומיה מאסטרו-אז אותם ראיתי כל הזמן
וכן, הם מסתובבים כל הזמן במלון... לגמרי חלק מאיתנו... ממש מיוחד. כל העסק הזה מאוד יקר. המלון ת-מ-י-ד 5 כוכבים(ולא יסתפקו ב5 כוכבים "צנוע") והקונבנשין עצמו לא זול כל כך... נראה לי שעל הכל יחד שילמתי בסביבות ה700 דולר. מה שעזר שבחדר ישנתי עם החברה-אז בזה התחלקנו

aviv32

New member
עושים את זה לכל סרט או רק לסאגות?

ומה זאת אומרת אוכלים וישנים איתכם? אתם כולכם באוהל ענק עם שקי שינה ושולחנות אוכל ארוכים? ומה זה למקום מסוים- כל שנה במקום אחר או הכוונה לכמה כנסים לכל סרט?

aviv32

New member
אההה מלון. אז אתם אשכרה יכולים להיתקל

באחד מהם במסדרון? וכמה זה עולה? סתם סקרנות..

sivanwe

New member
עושים את זה לסרטים של טוויליט-אני חושבת שעשו

את זה כבר לכמה סרטים אחרים גם. כל שנה זה במקום אחר-אבל זה תמיד סופ"ש במלון
והכוונה היא שאנחנו נמצאים באותו מלון כל הסופ"ש-לא שאנחנו באמת ישנים יחד

shnia24

New member
ומוסיפה

קונבשן זה החלום הרטוב של כל חובב סאגות באשר הוא. כשנסעתי לארה"ב בראש השנה פיספסתי בשבוע כנס ענק של מסע-בין כוכבים- עד עכשיו אני בוכה על זה!

shnia24

New member
תמונות מ-כנס סטר-טרק

כך זה נראה- יש 5-6 כנסים אלה בשנה כבר יותר משלושים שנה

shnia24

New member
תמונות מכנס מגקון בשיקגו השנה

מגיעים לכנס הזה מלא כוכבים מכל מיני סרטי פנטזיה וקומיקס, כולל כוכבי הארי פוטר. אחד מאורחי הכבוד היה סטן לי שיצר את ספיידרמן והענק הירוק... יום אחד גם אני אגיע לכנסים האלה....

למעלה