מצעד הגברים של Twilight

אסי עזר, עיברי לידר

ועל טעם וריח אין מה להתווכח

מה?! עברי לידר סקסי אששש

אני מתה עליו. לעומת זאת, לא מבינה מה באסי עזר עושה לכן את זה... כנראה שעל טעם ועל ריח וכל זה

aviv32

New member
אסי לא "עושה לי את זה", אבל כן יש בו משהו

ממגנט. עברי? אוי, דפנטלי לא... חמודי ותו לא.

shnia24

New member
אוי איך השארת אותך לבד במערכה!!!

אני יכולה להשוות את העיניין הזה למשיכה לביבר וזאק אפרון. ביבר וזאק אפרון גם הם מאוד בייבי פייס- אבל הם ממש ממש ממש לא מושכים בעיניי כי הם מאוד נשיים. זו לא דיעת מיעוט- ג'ואן ריברס למשל עושה הרבה כסף מלרדת על ביבר ואפרון שהם לדעתה נשיים מידי... אני אלך אפילו צעד קדימה ואומר שליאונרדו דה-קפריו בייבי פייס מאוד נשי בעיניי ומעולם לא הבנתי מה הטררם העצום סביבו. אני ממש חייבת ללכת אבל הייתי חייבת להגן פה על המולדת לשניה וחצי. למרות שזו לא הסיבה שאני לא אוהבת את ג'קסון, אני מבינה מה שדנה אומרת ולמה. דנה תחזיקי מעמד! אשוב בערב, מקסימום מחר! Rememebr the Alamo! (זה סתם קריאת קרב אמריקאית...חפשו בויקיפדיה)...

חחחחחחח.... זה בסדר...

אנחנו כנראה זהות בדעה על ג'קסון אבל לא בטעם לגברים אני כן נמשכת לגברים נשיים, כמו שכבר אמרתי פה רוב קצת נשי והכי מושך אותי בעולם ליאונרדו דקפריו?? את רצינית?? אולי לא כיום אבל בתקופת טיטאניק או החוף- בוא וקח אותי עכשיו!! אני אוהבת גברים עם בייביפייס.... אבל ג'קסון ממש לא כזה, הוא פשוט מוזר...
ונכון, אני שונאת אותו לא בגלל שהוא נשי, בגלל דברים אחרים שפירטתי אני לא יודעת החיוך שלו, איך שהוא מדבר ומתלבש.. הכל ביחד גורם לי לסלידה ממנו...

aviv32

New member
כל כך לא!!

זאק אפרון- חתיך הורס! ביבר הוא בחורה לא?
ליאונרדו! בייבי פייס גברי מהמם!! בקיצור- שמתי לב שיש פה כמה "קוקוריקו" בנות, להתאפס, אולי אתן צריכות עדשות או משהו? שמעתי שיש סוג חדש...

aviv32

New member
בדיוק! תני לה בראש!

סתם, אני אוהבת כל אחת ואחת מכן, וכיף שיש דיונים סוערים פה בפורום!! אבל ברצינות- כל מילה בסלע!! עדי איפה את עכשיו- תקראי!

TheSnowQueen

New member
חחח כהה, גם אני אוהבת פה את כולן ואת דנה

בפרט, BUT DON'T MESS WITH MY MAN
אני לא דורשת בעלות על רוב או טיילור, ואפילו לא צ'רלי... ג'קסון הוא היחיד שלי
מגיע לו כבוד

שנחלוק?

אני אוהבת אותו. תקבלי אותו בימים זוגיים, אני אקח אותו בימים אי זוגיים (ובשבת ניתן לו לנוח
) זה יפנה קצת זמן בטבלה של רוב ליתר בנות הפורום

למעלה