מצעד הגאווה

בעדד!../images/Emo9.gif

לדעתי זה צריך להתקיים למרות שכולם מתנגדים...אפילו רבתי על זה עם חברה שלי שהיא דוסית והיא חושבת שצריך לשרוף את כולם...לכל אחד מגיע להביע את דעתו..ואת מי שהוא...יש כאלה שעושים את זה בצורה שקטה ולא אכפת להם מה אנשים חושבים, הם שלמים עם עצמם...יש כאלה שכן אכפת להם והם חייבים תשומת לב ולעשות רעש וצלצולים...מה לעשות?...ככה אנשים...זה עדיין לא אומר שצריך למנוע את זה מהם. אבל ירושלים זה כבר בחירה גרועה...כאילו הם מסכנים את עצמם...שלא יבכו אחר כך שיפגעו בהם...למרות שלי אין בעיה עם זה זו דעתי
לילך

אני חושבת שבעד

בעיקרון אני בעד- ז"א זאת זכותם, מדינה ליברלית וכו'.... מצד שני, שלא יעשו יותר מידיי רעש- הרי הם רוצים להיות "כמו כולם" אז שיתנהגו כאנשים כאלו.

לילי27

New member
בעד

זאת מדינה דמוקרטית שבה כל אחד יכול להביע את עצמו. זו זכותם לפעול ולעשות את המצעד הזה איפה שהם רוצים.

Do It Yourself

New member
בעד - לקרוא

במקרה נכנסתי לפורום הזה, כי רציתי לראות מה יש בו. זאת דעתי על מצעד הגאווה (אני הומו, אגב): לכל אלה שאומרים: "אם הם רוצים להיות כמו כולם - אז שיהיו כמו כולם ולא יצעדו"- צודקים. כשאנחנו נהיה כמו כולם גם מבחינת זכויות וגם איך שמסתכלים עלינו - נפסיק לצעוד. בינתיים אסור לנו לגדל ילדים ואסור לנו להתחתן. אסור גם, חלילה, ללכת ברחוב עם בן הזוג מחובק, כי זה לא מקובל. ברגע שרב אזרחי ישראל (אלה שההומוסקסואליות לא סובבת סביבם) יבינו שקיים דבר כזה ויש עשרות אלפי (אם לא מאות אלפי) הומואים במדינת ישראל, הדברים יראו אחרת. הם לא חייבים להבין את זה - פשוט לקבל שקיים משהו כזה. בינתיים יש קהילות שרוצות בהשמדתנו. "למה בירושלים?" - הדתיים טוענים שאסור שהומואים יחיו בירושלים (בטח שלא יצעדו) כדי לא לטמא אותה. נראה לכם הגיוני שאני בתור תושב ישראל לא אוכל לעבור לגור שם בגלל נטיותי המיניות? הצעידה שם השנה, בשבילי לפחות, היתה כמחאה להראות שיש לי זכויות בסיסיות כאזרח שאני יכול לקיים אותן (אגב, עשיתי בר מצווה בכותל, זה אומר שהכותל כבר טמא, לא?) למה כל כך הרבה פרובוקציות? - שום פרובוקציות. צועדים בשביל הזכויות המינימליות שלנו בארץ. אם אין לנו את אותן זכויות כמו של כל אחד אחר, תנו לנו לפחות לא לשלם מיסים :)

yossi iv

New member
ברוך הבא הומו.. תגובה רשמית

לא אמרת את שמך... אין למיכא"ל שום דבר נגד הומואים או לסביות או כל יצור חי-מדבר. אם נכנסת לפה כדי לתת הרצאה ולצאת-תבורך. אם רוצה תגובה אישית/רשמית- בקש ותקבל.

....למה שהוא ירצה תגובה רשמית?

בכל אופן, אני מאמין שכל עוד שאין לגברים רחם, ואין זרע לנשים, הומוסקסואליות זה לא דבר מקובל. הרי כולנו חיות מתורבתות בסופו של דבר, ודרך הטבע היא שנתרבה כמה שיותר על מנת לשרוד. איפה הפסיכולוגים כשצריך אותם? בקשר למצעד בירושלים, יש מקומות שלא עושים את זה, ואפשר להתעלות מעל הצורך לעשות פרובוקציות. אז יופי השנה זה בירושלים, ושנה הבאה בבני ברק ? רוב הקהילה שלכם נמצאת בתל אביב, עוד מעט עיר ההומואים הבין לאומית, תעשו את המסיבה הקטנה שלכם שם, במקום המתאים לה.

yossi iv

New member
גם אני מלא חיבה למשוגע ../images/Emo8.gif

תמיד אהבתי קנגורואים.

yossi iv

New member
אהבה אהבה אבל...תקן קנגו את עצמך..∫

"בכל אופן, אני מאמין שכל עוד שאין לגברים רחם, ואין זרע לנשים, הומוסקסואליות זה לא דבר מקובל (עלי). הרי כולנו(אני) חיות(חיה) מתורבתות בסופו של דבר, ודרך הטבע(שלי) היא שאתרבה כמה שיותר על מנת לשרוד(שאשרוד). איפה הפסיכולוגים כש(אני)צריך אותם? בקשר למצעד בירושלים, יש מקומות ש(לדעתי) לא עושים את זה, ו(אני יכול)אפשר להתעלות מעל הצורך לעשות פרובוקציות. אז יופי השנה זה בירושלים, ושנה הבאה בבני ברק ? (לדעתי)רוב הקהילה שלכם נמצאת בתל אביב, עוד מעט עיר ההומואים הבין לאומית, (אני מבקש ש)תעשו את המסיבה הקטנה שלכם שם, במקום המתאים לה"

אומר הבן אדם (שאותו אני אוהב),

שכולו מלא עד אפס מקום בחשיבותו העצמית, שהוא מציע לורדרד את "תגובתו הרשמית" מטעם מיכא"ל. ציינתי שדרך הטבע היא להתרבות ע"מ לשרוד, וזוהי עובדה, זה לא משהו שחל רק עלי או שאני המצאתי - לא יודע איך זה אצלך איבגי, אבל אני לא משתגל כדי להציל את עצמי.
כל שאר ה"אני" שהוספת נועדו כדי להקטין אותי מול עוצמתו של מנהל הפורום, מנחה המיכא"ל המהולל יוסי איבגי, ובעצם לפזר את העובדה שהודעתי איננה תגובה רשמית. אבל כל הכבוד לך. הצלחת להחזיק.........שעתיים ו-10 דקות עד שהתפוצצת מבפנים, עד שגילית שלא היית מוכן לעובדה שאתה אשכרה מגלה הסכמה בדעה וטענה הגיונית לחלוטין, מבן אדם שאתה לא מסכים איתו כמעט בכלום. נשיקות

count on me

New member
אנשים הם מראות שלך !

הרי כולנו מראות של כולם ! ומה שמעצבן אותך (תכונה) אצל אדם מסויים זה מה שאתה לא אוהב בתוך עצמך...או משהו שאתה מדחיק ממך...אפילו בתת מודע.. ולהפך : כאשר אתה אוהב אדם מסויים ותכונות שבתוכו שכן אלה אותן תכונות שאתה אוהב בעצמך.... והמסקנה היא : שככל שתאהבו ותערכיו בני אדם ותקבלו אותם...זה אומר שאתה מקבל את עצמך...ואוהב את עצמך...! - > שלם עם עצמך.... שבוע מקסים לכולם.. :)

למעלה