מצעד הגאווה

שרירי86

New member
מצעד הגאווה

בימים אלו ממש מופצים מודעות לפגוע באנשי המצעד . הציעו שם פרס כספי על מבצעי רצח של מישהו מהצועדים . עם יד על הלב , אני פונה לצועדי הגאווה , אל תגיעו לשם . מדובר בשכונות הכי דתיות בעולם (מאה שערים בינהם) מדובר באנשים שמסוגלים לרצוח בגלל שאתם תבואו עם מכנס קצר . ראה קישור מצורף :

ט ל ו ש1

New member
מצעד גאווה?

הם רוצים לעשות מצעד גאווה בזמן שמפציצים את נהריה וצפת
מה זאת בדיחה

סלוניק

New member
נבואה אפשרית -

אם האלימות תמשך במידה כזו או אחרת, יוכרז בשבוע הבא או זה שאחריו על דחיית המצעד בעקבות האירועים כדי להתחמק מהקיום שלו ולדחות בעוד כמה שבועות את הקץ.

S h a y D u

New member
הלוואי שגם לא יתקיים לעולם...

זה סתם מצעד טפשי וחסר ערך.. וחסר מוסר..

sharonhaimov

New member
מי אתה שתקבע שזה לא מוסרי?

הרב עובדיה? הוא יכול להצטרף למרזל, האפיפיור ונשיא איראן ולהקים את ועידת שונאי האדם בדמשק. מעניין שראשי הדתות לא מתאחדים בנושאים שוליים כמו: מלחמה ושלום, שבויים, עוני.. אבל בנושאים חשובים כמו.. מצעד גאווה מצונזר בשכונות חילוניות בירושלים... זה פשע נגד האנושות!

S h a y D u

New member
על אותו משקל אני יכול לבוא ולטעון

שצועדי המצעד הם אלה שנקראים "שונאי האדם"...

sharonhaimov

New member
לא אתה לא.

הדת לאורך ההיסטוריה הקצינה סכסוכים וגרמה ללא מעט. מטורפים שאף אחד לא היה מתייחס אליהם כמו נסראללה בעולם נורלמי ללא דת, אם הדת, לוקחים את הדברים שלו ברצינות, כי זו מלחמה למען האללה/יהוה/רוח הקודש או כל שם מפגר אחר.

sharonhaimov

New member
לא ראיתי את מנהיגי 3 הדתות

נלחמים למען השלום בצורה שכזאת, לא למען שבויים או עניים. אבל דווקא עניין פעוט כמו מצעד גאווה קטן, מפריע להם והם "פתאום" מתאחדים כדי למנוע את התועבה. לא אכפת להם מהמתים, אבל מפריע להם מכמה גברים שמזדיינים אחד עם השני. זה מראה שמנהיגי הדתות חוברים יחד רק למען שנאת האדם, ולא למען הצלת בני אדם.

iRoNBaLLz

New member
למה להתכחש לאוכלוסיה הזאת?

שסבלה מאפליה, שנאה וגזענות כל כך הרבה שנים? קהילה שמהווה 5-10% ( לא זוכר כמה בדיוק ) מהאוכלוסיה... זכותם להתבטא ולהתאחד. אבל מצעד בי-ם זה מוגזם לדעתי.. מצעד כן, בירושלים עדיף שלא..

S h a y D u

New member
גם בתל אביב זו בושה לא קטנה...

אני רק מקווה שזה לא יהיה בחלק הצפוני של העיר... שיעשו בנווה שאנן (התחנה המרכזית הישנה), ליד כל העובדים הזרים... ככה זה הכי מתאים לאווירה... למקום... בעצם שלא יעשו אותו בכלל...

sharonhaimov

New member
לא, בושה שיש בארץ עשרות אלפי

חרדים שלא עושים דבר חוץ מלאנוס אחד את השני ולקרוא בספרים. לא עובדים, לא לומדים, סתם אנשים טיפשים שלא מועלים לחברה בגרוש, למזלנו לפחות חלק מהנשים החרדיות עובדות ומועילות לחברה. לא רק שהחרדים האלו לא מועילים לחברה, אלא גם מתנגדים לציונות! וזה לא הסוף, הם עוד גונבים כסף מהמדינה שאותה הם בכלל לא מכירים! גונבים קצבאות ילדים והממשלה נאצלת בעקיפין לממן להם את הישיבות המזורגגות שלהם! הם משריצים בקצב מטורף ומנצלים את העובדה לעתיד שבו הם ימשיכו לסחוט את המדינה. צריך לסלק את האנטישמים האלה שמסכנים את המשך קיומו של העם היהודי, ואת המשך קיומה של מדינת ישראל.

OhMy33

New member
../images/Emo45.gif לרוח הדברים

להכללה ולקיצוניות. בכל זאת... בכל כלל יש יוצא מן הכלל.

OhMy33

New member
אתה אומר שאתה לא רוצה להצטייר

כאחד שהתשובות שלו הן רק "שטויות, שטויות" בלי הסבר, אבל אתה כל הזמן עושה את זה. זה כי אין לך מה להגיב? כי אני אבין, במקומך גם לי לא הייתה שום דרך להתגונן. אבל בבקשה, תאיר את עיניי.

S h a y D u

New member
יש לי שאלה אלייך, אם פתאום

היה מגיע לכאן אדם וטוען, סתם לדוגמא, "יש להשמיד את כל הערבים/הטרור הוא חלק בלתי נפרד מדמם": האם היה לך משהו ענייני להגיד לו או שהיית מתייחסת אליו כאינפנטיל ולא משיבה? כמובן, שזה סתם לצורך דוגמא ולא קשור כלל לנושא...

מצחיק שאתה משווה בין

להשמיד את הטרור, להשמיד את הערבים, ומצעד הגאווה, ועוד טוען שהדוגמאות שלי מטופשות.....

למעלה