מצעד הגאווה

גידי@

New member
מצעד הגאווה

השנה סוף סוך היה אפשר לראות את מרצ בגדול אני מקווה שדם חהבא זה יקרה

ביאטה

New member
מה בגדול !?

כאלה שצועקים למנהיג שלא לטעמם "פאשיסט" זה בגדול ? כאלה שצועקים למנהיג שלא לטעמם "גזען" זה בגדול ? כאלה שצועקים למנהיג שהוא שר בממשלה "ממשלה רוצחת ילדים" זה בגדול ?! תתביישו לכם, מרצ, על ההפגנה המכוערת הזו, כנראה שעבר זמן רב מדי מלפני 8 שנים ... ארצה רק לציין, סחתיק על הבלון המנופח, הגדול ברחבת ההפנינג.

ricardo18

New member
למה? כי היא מגנה על זכויות ההומו-

סקסואלים? אני לא חושב שלכך התכוונת...

גם אתה וגם סוציולוג תדברו עם שמעון

תשאלו אותו באיזה שעות זה הקורס הבנת הנקרא כי שניכם ככל הנראה צריכים לחזור עליו. ראיתם לאיזה הודעה שירשרתי את ההודעה שלי בנושא חד"ש? (רמז: ההסתה של ילדוני מרצ המטומטמים נגד הממשלה ונגד טומי לפיד). ואיך בכלל הגעתם לזה שחד"ש זה בגלל ההומואים בכלל מפליא אותי בהתחשב בכך שלא הייתי ממהר לסווג את חד"ש כמפלגה שתומכת בזכויות החד מיניים.

גידי@

New member
לחד"ש נוח להמיג זאת כך

יש להם פורום כזה ברשות איש מרצ לשעבר דבר שמראה כמה אתה טועה כשאתה מדבר על מרצ וחדש בנשימה אחת.

מטרניך

New member
ביום שחד"ש תערוך מצעד גאווה בחוצות

אום אל-פחם וברכה במקום להסית בביר זית וחברי חד"ש במקום לצרוח 'ברוח בדם נפדיכ יא פלסטין' יניפו בגאון את דגל הצבעים וידרשו ברמקולים את כיבוד זכויות האדם של 'המין שלישי' (ככה קוראים להומואים בחברה הערבית, יענו הם לא ממש גברים) ושל הנשים בחברה הערבית אגיד גם אני שחד"ש מגינה על זכויות ההומואים.

עליבותך בתפארתה!

שים לב מה נכתב בYNET על המצעד "טומי פתח את המצעד בנאום קצר במסגרתו הבטיח ש"עד שלא יהיה שיוויון זכויות מלא להומואים ולסביות, לא תהיה פה מדינה שיוויונית". אם תקראו את המשפט הזה שוב, תבינו שלוגית, אין דרך שהוא לא יהיה נכון. דגלי שינוי ומרצ שלטו בקו הרקיע." אז אתה מתנגד גם לשינוי עכשיו?

מטרניך

New member
בשורה משמחת. עד אז כדאי שתצטייד

בזכוכית מגדלת. נקווה שהבעיות הפוליטיות איתך ייפתרו.

Black dog

New member
חחח...תשובה של אחד שהיה

במצעד וכתב אותה כבר במקום אחר- אמיר טיבון- כאחד שהיה במצעד אני יודע שלנוער מרצ לא היה חלק בקריאות האלו. בוא אסביר לך בדיוק מה התרחש שם: כשהעצרת התחילה, הנוכחות של מרצ הייתה הגדולה ביותר במקום, מבין כל הגופים הפוליטיים. פעילים ופעילות בנוער מרצ ו'הצבעים שלנו' התמקמו ליד הבמה, ובצמוד לגוש של מרצ, פעילי הארגון האנרכיסטי 'מאבק אחד'. אחרי שהסתיים הנאום של רומן ברונפמן, החלו מספר פעילים של מאבק אחד לנסות ולשכנע את קהל האנשים של מרצ להתחיל לקלל את טומי לפיד בזמן שיעלה לבמה. הם נתקלו בסירוב. כשטומי עלה לדבר, הגוש של מרצ כבר החל להתפזר לכיוון המדרגות כדי לתפוס מקום מרכזי במצעד. מתוך המאה-פלוס אנשים שהיו חלק מאותו גוש, נשארו במקום פחות משלושים איש, ובצמוד אליהם הפעילים והפעילות של 'מאבק אחד' ו'כביסה שחורה', שהחלו לקרוא קריאות גנאי לכיוונו של טומי לפיד. בגלל הנוכחות הדלה של מרצ באותו זמן, מכיוון שכל הפעילים והפעילות כבר היו ברח' אבן גבירול, נוצר הרושם המוטעה כאילו אנחנו עמדנו מאחורי הדבר. זה לא ככה, וחבל שאתה מאשים סתם. יום טוב, אמיר

מטרניך

New member
קבלו את עצתו של בעל ניסיון: כדי

למנוע מצבים כאלה שהאספסוף של השמאל הקיצוני למעשה משתלט על העצרת שלכם ותופס עליה טרמפ ומלביש עליה את סיסמאותיו (כדי לפרסם אח"כ תמונות באינדימדיה ודומיה) כדאי שתציבו כוח חזק של סדרנים מזוהים בסרטי שרוול שימנע מהם התקרבות והסתננות לאגף שלכם. והיה אם בכל זאת יסתננו אין מנוס אלא לחפף אותם משם - רצוי בדרכי נועם, אך אם אין ברירה אז גם ע"י קצת לחץ פיזי מתון.

גידי@

New member
לו היית טורח להגיע לשם היית רואה

שהצעתך בלתי מעשית במצעד או בהתכנסות של הפתיחה שלו לפני

גידי@

New member
אמיר תודה על העדכון הייתי שם ולא

ידעתי שהקוראים לא היו ממרצ

למעלה