מצעד הגאווה

ראםJarasMan

New member
מצעד הגאווה

סתאאאםםם האהבה!!!! אבל בהתחלה זה היה נראה באמת מצעד גאווה... ובאנה!!! כמה כוסיות יש בישראל ובתל-אביב בפרטמ ומביאים כוניפות מגעילות ונותנים להן ללבוש לבוש מאוד מינימלי (אני מדבר על הבנות בכחול של סלקום) ולבנות הם מביאים אנשים 2 מטר עם ריבועים בבטן!! מה זה הקיפוח הזה?? טוב, מה שכן קשר לפורום הזה- המשאית של ההיפ-הופ עם סאונד ג´י ספוטי (נחשו אם זה טוב או רע) המשאית ללא ספק העלובה במצעד, לא נורא אני הלכתי בשתיים וחצי בערך בגלל שהיה פשוט גרועעע וגם היה חם ולא מאגניב אולי תהיו נחמדים ותגידו לי מה היה לאחר ההופעה של כלא שש? הלכתי אחרי ההופעה שלהם...

Bruce L

New member
חחח עכשיו הבנתי למה לא צריך ללכת

אז לא היה כייף?... מישהו הולך היום לפסטיבל הרגאיי????

MC JaNaNa

New member
../images/Emo80.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo70.gif כמה דברים....

א. העיצוב של המשאית היהתה בן היפות ,הציורים של ישראליז מוסט וונטד קרו פשוט מדהימים... ב.הסאונד היה ממש לא טוב אבל אל תשכחו שזה היפ-הופ והיםפ-הופ זה לא רק הביט זה גם מילים ושזה בידחד בציוד שהוא לא מהפכני זה לא נשמע הכי טוב שזה בעוצמה הגבוהה ביותר ,לעומת זאת טכנו כן ...ככה זה מה לעשות ג.התיקלוט היה מצויין ד.ההופעות היו טובות ,לא מעולות אבל טובות ,סאב ,הצל וסיוון היו נפלאים (סיוון מדהימה) וגם עם מומי היה מצויין ,כלא 6 הנגלה הראשונה הייתה בינונית עד טובה אבל הנגלה השניה שלהם הייתה מצוינת ,דוגלנד פתחו מעולה אחר כך היה פחות טוב אבל החבר´ה האלה מדהימים יש עליהם..ואני לא בא לבקר...אני בא לפרגן אחלה עבודה הם עשו....המשאית היחידה עם הופעות! ה.הבנותש היו על המשאית כן היו כוסיות
וגם בחרוות מאוד נחמדות ,לא יודע מה היה על משאיות אחרות כי לא יכלתי להסתכל אבל כוסיות הן היו
המשאית של הג´י ספוט=הליקון בחסות אר 3 הייתה נראה לי מחמשת המשאיות המובילות
כל הכבוד להליקון שעזרו לנו להרים משאית מגיעה להם המון תודה ולצוות הג´י ספוט וכל משהיה על משאית האוווווווווווווו

ראםJarasMan

New member
צודק, הציורים באמת היו יפים מאוד

אבל במשאיות אחרות ראיתי קירקס שלם עם תפאורות ותלבושות ובלאגנים, דברים שפשוט נראים לעין הרבה יותר מושקעים, אולי זה לא נכון ובקשר לסאונד- פשוט ציוד עזה וגם באמת בהיפ-הופ שומעים פחות חזק מטראנסים ועם הציוד הזה גם שהתקלוט מצויין זה לא עוזר (לפחות לא שיש מסביבך טראנסים בווליום עצום) והבנות על המשאית אולי היו כוסיות אבל הם היו יותר מידי לבושות
רציתי להגיד משהו ושכחתי... לא משנה

ng גבאי

New member
גם לדעתי המשאית של הגי הייתה

העלובה ביותר שחזיתי בה הערב כל המשאיות האחרות הפגיזו במוזיקה ממש עד הרגעים האחורונים והמשאית של הגי היתעייפה כבר בשלב יחסית מוקדם אבל כבוד לכל הלבנבנים (לשעבר) שהקדישו את עצמם ובילו על המשאית במשך כל המצעד בשמש היוקדת ממש כבוד ו... זהוא זה מה שייש לי לומר על המשאית של הגי

Y.L.N

New member
היה חרא של סאונד

וניר איפה היו הכוסיות שהבטחת????

Chocaholic

New member
היו 3 רקדניות כוסיות..

.. כולן בלונדיניות, שוות זיון ובקושי לבושות! וחוץ מהן היו עוד הרבה בנות על המשאית אז בלי תלונות בבקשה! :eek:)

Chocaholic

New member
באסה לך כי...

היו שלוש בלונדיונות ושתיים שחרחרות.. וכולן כוסיות! (מקודם שכחתי את האלה עם השיער החום.. אופס..) :eek:)

Chocaholic

New member
אבל מה עם קצת פירגון?!

סך הכל, המשאית של הג´י הייתה המשאית היחידה עם הופעות, העיצוב שלה היה יפה והמוסיקה שהשמיעו בה הייתה מאוד מקפיצה, משמחת ומכניסה למצב רוח טוב. עובדה! תראו כמה אנשים הלכו אחרי המשאית!! :eek:) רק רציתי לתת כבוד לכל מי שהופיע! וכבוד מיוחד ל"ברנש" שעלה לשיר גם עם סאב והצל וגם עם כלא 6! (הפך להיות זמרת ליווי רק בלי הציצים) ;o)

ng גבאי

New member
זה באמת אני לא יודע

כי לא ראיתי את המשאית "בפעולה" אבל אם את אומרת אז אני מסכים

למעלה