מצעד הגאווה

פופרס

New member
מצעד הגאווה

דרושים מוכרנים לפופרס למצעד הגאווה בתל אביב רווחים גבוהים.

campari

New member
פויה גועל נפש

שאלות ותשובות בנושא פופרס ומצעד הגאווה: 1. מה זה פופרס?
: פופרס הוא השם המסחרי של אמיל-ניטרט, נוזל נדיף (ומסריח) ששאיפת האדים שלו גורמת להתרחבות ספונטנית של כלי דם בגוף, ולהרפיה של שרירים. התחושה המושגת היא סחרחורת נעימה שנמשכת מס´ שניות. שאיפת פופרס במהלך זיון מעצימה את האורגזמה, וגם יכולה להקל על עניין החדירות (אצל מי שלא מצליח להרפות את שרירי הרקטום). שימוש אינטנסיבי עשוי לגרום להתמכרות פסיכולוגית (זה אומר שלא יכולים בלי זה), ובטווח הארוך נגרם נזק מוכח ללב. 2. איפה משיגים את זה?
: לאחרונה השתנה משמדו החוקי של הפופרס, והיום ניתן לקנות אותו בכל פיצוציה בתל אביב. בעבר הוא היה נמכר רק בחנויות סקס. 3. אז מה הבעיה שלך, קמפארי?
: התלוננו פה לפני על איך ההומואים נראים בסדרות כמו "הכי גאים שיש", ולמה זה רע. הומואים = מציצות בשירותים? הומואים = סמים ומסיבות? הומואים = פופרס? אני לא חושב ככה. כמו שלא כל הנשים העשירות מתנהגות כמו אדי ופטסי (פשוט נהדרת), ולא כל היחצניות חיות כמו סמנתה (סקס והעיר). זה הפער שבין הטלוויזיה לעולם האמיתי. מה שאני מנסה לומר זה שבשביל למכור פופרס לא צריך מצעד גאווה, ובמצעד הגאווה לא צריך למכור פופרס. ולמשווק הפופרס האלמוני שמחפש פראיירים נאמר - נסה את הסחורה שלך על עצמך, ושיטפטף לך לתוך העין (אמן)!

שמגג

New member
ובוא לא נשכח...

את אלו שלא יודעים על כלמיני מחלות שחבויות להם בגוף ופוף באנג יום אחד מוצאים את מותם מדברים כאלו (מספיקה הבעיה הכי קטנה בלב- כזו שלא מפריעה לתפקוד היומיומי שלנו ואנחנו לרוב בכלל לא מודעים אליה אבל בעזרת הפופרז/ האקסטה/הקוק- שחזר לאחרונה למקומותינו , ובעיקר אלו ההומואיים, אנחנו בהחלט יכולים למצוא את עצמנו על רחבת הריקודים,אמצע הרחוב, במיטה של מישהו שאנחנו לא ממש זוכרים איך הגענו לשם, ואח"כ בביה"ח) אז בהצלחה לכל המשתמשים... שיהיו לכם חיים ארוכים... אחד כזה

MARMELAD

New member
באמת מה הבעיה שלך קמפארי?

אני מת על פופרז. שאכט של זה באמצע מסיבה ואני בשמיים לחצי דקה של אושר טוטאלי.

למעלה