מצעד הגאווה

מצעד הגאווה

כידוע לכם ביום שישי יתקיים מצעד הגאווה בירושלים. לכל המעוניינים בהסעה מאזור פ"ת פנו באי-מייל המצורף. הסעה מת"א במשרדי המפלגה 035620118

EverMan

New member
נוער שינוי

תומך בגאווה ? או יותר נכון , הוא תומך באחד הסקטורים היותר רגישים באוכלוסיה בעוד שהוא תוקף ומשמיץ ומגנה מגזר אחר ?

שינוי היא מפלגה ליברליט

מפלגת שינוי וכמוה גם נוער שינוי תומכים בחופש על כל סוגיו. בנוער שינוי מאמינים בזכותם של בני אדם להיות גאים בנטיותהם המיניות, כן גם בירושלים הקדושה. אנחנו בנוער שינוי נעשה כל שביכולתינו לתת למצעד הגאווה בירושלים את התמיכה שלנו כדי שזה יוכל להתקיים כמתוכנן חרף רצונם של החרדים למונע זאת. כאחד שחבר בנוער עבודה, שזו הבדיחה הכי גרועה בפוליטקה הישראלית אל תתנסה מעלינו... לפחות אנחנו עושים מה שאנחנו מאמינים בו ולא מוכרים את עצמנו בשקל.

EverMan

New member
לא תקפתי אותכם חס וחלילה

להבדל ממה שעשית לי כרגע. רק ציינתי שכמפלגה שהדגל שלה הוא שנאה כלפי מגזר מסויים , האם זה נכון שאתם תפגינו בעד מגזר אחר ? (ואת זה אל תנסה להכחיש לפחות). נוער העבודה הוא כיום בין תנועות הנוער הכי פעילות ועם הכי הרבה אידיאולוגיה , הוא נוער שאני גאה להגיד שאני נמצא בו, וזה נוער שלא עוזב את המפלגה למרות הבעיות שעימה , כי אנחנו מאמינים בדרך שלה ובאידיאולוגיה שלה. וגם אתם לפעמים מוכרים את עצמכם בשקל , נוער העבודה בתור גוף תומך כמעט כולו ביציאה מהממשלה , זה שיש לך יו"ר שמן שאוכל שווארמה ותו לא , זה ממש לא אשמתנו. אנחנו נשארים במפלגה לא בגלל המנהיג (הזמני מאוד) אלא בגלל האידיאולוגיה , הערכים וההיסטוריה שלה. מפלגה היא מי שבונה אותה , ואם אתה חושב שאני הוא ´הבדיחה הכי גרועה´ אז הינך מוזמן לא לדבר עימי , אך אם אתה מוכן לדבר בצורה מהוגנת שוויון פנים וללא מטענים אני אדבר איתך בשמחה.

אריאל1

New member
אני אנסה לתרגם את זה

ותגיד לי אם אני צודק. אתם לא באמת תומכים בעניין של מצעד הגאווה ואם אף אחד לא היה מתנגד לזה יכול להיות שאתם בעצמכם הייתם עושים את זה, רק מה? יש כאלה שקוראים להם, איך אמרנו? אה כן, "חרדים" שלא אוהבים את העניין של מצעד הגאווה לכן אתם לגמרי בעד. אני הייתי חי טוב מאוד בלי תמיכה כזאת... רק שזה לא אני, ואם כבר אני יותר קרוב לסיבה שבגללה אתה הולך למצעד. כך שמצידי תהנה שם תשמח בהם והם ישמחו בך. אתה אפילו מוזמן אלי הביתה למשהו קר אחרי אם תרצה (תשלח מסר אם אתה מעוניין)

לצעירי שניכם טועים

א. אנחנו לא שונאים אף אחד... בטח לא אנשים שאנחנו לא מכירים. אני חושב (וזה אני, לא המפלגה) שהרבה מאוד אנשים בראץ הזו צריכים לשלוח לכלא.. ולא כולם חרדים! ב. נוער שינוי היה במצעדי הגאווה בת"א גם בשנה שעברה וגם לפני שנתיים (אני לא הייתי) בנוער שינוי מיגוון ההעדפות המיניות כמו באוכלוסייה. ג. מפלגת שינוי היא היחידה שבאמת נלחמת למען זוכיות הקהילה ההומו-לסבית בארץ. למי שלא זוכר אחרי ששרפו את הדגל בבית הפתוח בירושלים לא מר"צ ולא מפלגת העבודה באו להגין או הביעו איזו שהיא מורת רוח מהמקרה. חוצמזה שיהיה לכם יום טוב.

EverMan

New member
בנוגע לג´

אני לא ידעתי ולא שמעתי על המקרה הזה. ואני בטוח שעוד הרבה אנשים בארגון שלי. אם היינו שומעים על זה , או אתם הייתם יוצרים קשר איתנו , אנחנו היינו באים ומפגינים נגד זה.

אריאל1

New member
אז האר את עיני

האם זה לא חלק מהמצע של שינוי להילחם ב"השפעה החרדית". הדבר בשלב מסויים הופך גבולות... דברים שלאף אחד לא איכפת זוכים לביקורת ענקית רק ביגלל שהמיע הוא חרדי, זה לא נורמלי. ומעולם לא קמה במדינת ישראל מפלגה שמטרתה המוצהרת היא אחת, להילחם בסקטור אחר של האוכלוסיה.

תקרא קצת היסטוריה...

תקרא מאיפה באו מפלגות כמו ד"ש שאח"כ הפכו למרצ שינוי ועוד כמה דברים באמצע...

אגב...

רק רציתי להגיד לכם שאני די מבין אתכם... אני גם הייתי בנוער העבודה ואפילו הייתי יו"ר סניף פ"ת כמה שבועות. אבל חלס... נוער העבודה זאת לא החברה הראשונה שלכם... אתם יכולים לעבור הלאה, למקום בו תרגישו יותר מאושרים. אני לפחות כבר לא מרגיש כאילו אני עובד על עצמי ונראה לי שאתם מרגישים כמו שאני הרגשתי לפני בחירות 99... כאילו זה לא בא מהלב, זה סתם הרגל שנוח לנו איתו.

EverMan

New member
זה לא מנהג

וזה לא הרגל , אני בנוער שנה וחצי , שזה דיי חדש , ואני שם בגלל האידיאולוגיה.

אהם!

שני דברים: בנוגע למצעד הגאווה, אני הבחלט מסכימה עם כך שהוא צריך להתקיים, אבל כמו אריאל, אני חושבת שהתמיכה שלכם בו היא ממנעי אנטי לחרדים ולא מהסכמה עם המצעד. דבר שני: אני גאה להגיד שאני פעילה בנוער העבודה. אנו מאמינים באידאלים של העבודה ופועלים למענם ולמען מדינת ישראל.

שלאה קטנה ועוד אחת

תשמעי... אם את יודעת מה האידאלים של העבודה זה נחמד כי אני בטוח שפרס, בן אליעזר ורמון.. לכל אחד מהם יש אידאלים אחרים למפלגה הזו... אז איזו עבודה בדיוק היא העבודה של נוער העבודה?... ולמה לעזזאל אתם לא יכולים להפנים את זה שיש כזה דבר ליברליזם?... יש אנשים שמאמינים בכך שצריך לעזור לאנשים כשהם צריכים אותך. אני בטוח שאני או נוער שינוי לא נחסר לאף אחד במצעד אם לא נבוא, אבל אני שמח להגיד שאנחנו רוצים לבוא כי לדעתנו זה הדבר הצודק לעשות בלי קשר לחרדים או לירושלים (שוב אני אומר שהיינו גם בשנתיים האחרונות).

EverMan

New member
אמממ מה שדיברת עליו

יש אנשים שמאמינים בכך שצריך לעזור לאנשים שהם צריכים אותך , זה לא ליברליות זה סוציאליות.

איזו אידאולוגיה?

לא בקטע של להציק או לצחוק על מפלגת העבודה... במה אתה בדיוק תומך הפרדה מדינית? כלכלית? גבול? יציאה חד צדדית מהשטחים? לכל אחד בעשרייה הראשונה של המפלגה שלך יש דעה אחרת לגבי עתיד המפלגה ומדינה (בגלל השוק שהולך שם עזבתי את המפלגה) באמת מעניין אותי מה אתה מציע כפתרון, אני אגב, חושב שהפתרון לא קשור לגבולות או לזכור שיבה, ירושלים או עזה. הפתרון שלי הוא סוציו-אוקונומי, כשלאנשים ברשות יהיה כסף לאוכל שתיהיה להם טלוויזיה חילונית, שיהיו להם ליגות בכדורגל וכדורסל ברמה בסיסית. כשהרשות תעבור חילונזציה כמו במערב אירופה. תראה איך באירופה ובארה"ב כשכולם התעסקו בסקס סמים ורוק&רול נפסקו המלחמות.

דוקא

New member
הדת: הדגל האדום של שינוי!!!!!!!!!

אנחנו, אנשי שינוי לא מעניין אןתנו מצוקות. לא מעניין אותנו שטחים. לא מעניין אותנו השלום. לא מעניין אותנו הפצצות המתקתקות באיזור. אותנו מעניין רק דבר אחד: לסתום את הפה של הדתיים. לארוב להם בכל פינה. לכסח אותם -חוקית, בכל מקום שרק אפשר. וואלה, תיקחו לנו את נושא הדת: אין לנו מה למכור. כי אנחנו בעד שינוי. שינוי הפרצוף המגעיל- יהודי- של המדינה. אין לנו מה למכור "בעד" כי אנחנו רק "נגד". VIVA שינוי!!!!!!!!!!!!!! תסכימו איתנו: לא תמצאו באף מדינה דמוקרטית מפלגה כמונו. רק נגד. נגד. נגד. נגד. נגד. נגד. וכמה יותר "נגד" יותר טוףףףףףףףף.

ואני חשבתי...

שדווקא הפורום הזה יהיה קצת יותר על רמה... חשבתי שפה כששואלים פה שאלה מקבלים תשובה ולא עגבניות רקובות לפרצוף. חבל שאתם מושפעים רק מתקשורת ולא מדברים עם בני אדם. נוער שינוי בפ"ת מאז החלה האינתפדה הקים לו מנהג (שאני יזמתי) לבקר את פצועיי הפיגועים בעירנו, גם אם נפגעו בעיר אחרת. חבל, באמת חבל, שאין לכם טיפת הגינות.

haddas

New member
אויש...

זה כזה נורא... למה להתייחס ככה לדתיים כשאפשר פשוט לחיות איתם בשלום מוחלט?

למעלה