מצעד הגאווה 2011 בת"א

מצעד הגאווה 2011 בת"א

היי כולם, כפי שידוע לחלקכם, אני רוצה לארגן קבוצה שתצעד במצעד הגאווה בת"א השנה. המצעד יתרחש ב10.6.2011, בין השעות 11:00-15:00 (11:00 התכנסות בגן מאיר, 13:00 תחילת צעידה). דבר ראשון, רציתי לדעת מי מהפורום ירצה להצטרף. יש לי כבר שני חברי פורום שנמצאים במצב "ייתכן" בסבירות ההגעה - מה איתכם?
מי שמעוניין להצטרף - בבקשה ליצור איתי קשר או דרך מסר אישי בתפוז, או דרך האימייל [email protected] דף האירוע לקבוצה הא-מינית בפייסבוק: http://www.facebook.com/event.php?eid=191272607583971 דף האירוע הכללי של המצעד בת"א בפייסבוק: http://www.facebook.com/event.php?eid=121409931267208 בנוסף, תהיתי אם מישהו מעוניין לעזור לי בארגון. אין יותר מידי מה לעשות, כי לא נהיה קבוצה גדולה... מה שיש לעשות בצד הארגוני הוא בעיקר: 1. להשיג עוד אנשים שיצטרפו אלינו
2. עיצוב פליירים (שיהיו יותר יפים מדף המידע המצ'וקמק שעשיתי בעצמי בשנה שעברה...) 3. הדפסת פליירים + חיתוך פליירים 4. יצירת שלטים למצעד (ייתכן שנסתפק בשלטים משנה שעברה, בתלות במספר האנשים שיגיעו) כפי שאתם רואים, למעט הדבר הראשון - רוב הדברים הם מאחורי הקלעים
אם כי סעיפים 3-4 דורשים להיפגש איתי / להביא לי איכשהו את התוצרים, ועל כן דורשים הגעה כלשהי לת"א עד לזמן המצעד. דברים נוספים להם אנחנו זקוקים: 1. מקלות לתלות את השלטים עליהם! אם למישהו יש מקלות (למשל - שאריות שיהיו מל"ג בעומר הקרב ובא
), אשמח לקבל אותם. כיום יש לי את מקלות המטאטא משנה שעברה, אבל הם עגולים ועל כן השלטים לא נדבקים אליהם טוב >< 2. אם מישהו מעוניין לעזור לי כלכלית בארגון המצעד, אשמח. רונית (כפרעליה) כבר הסכימה לתרום חלק מהסכום
, אבל נכון לעכשיו אני מוציאה את הכל מהכיס שלי (שזה כסף לחולצות, פליירים ושלטים). זה לא סכום פסיכי בכלל, אבל שוב - אם מישהו מעוניין לעזור לי בפן הזה, של כיסוי ההוצאות, אשמח. מקווה לראות את חלקכם שם!
-גאיה

queen helen

New member
כל הכבוד לך!!!

השנה אני בחו"ל בזמן המצעד, אבל אני מוכנה לתרום בחיתוך שלטים (אני לא חזקה בעיצובים) ובכסף.

snoopytush

New member
היי מתוקה אני לא רוצה להשתתף

במצעד אבל אני אשמח לתרום לך 100 שקל שיעזרו בכיסוי ההוצאות רק תשלחי לי את הכתובת שלך כדי שאוכל לשלוח לך את הכסף. בהצלחה!

snoopytush

New member
תוספת חברה תתרמו תחשבו שאפילו כל אחד

יתרום 20 שקל זה כבר יעזור

טנא לבן

New member
אני מתכננת להגיע

אז אצטרף אליכם שם כשאגיע. אני לא חושבת שאצליח לסייע בהכנות לצערי. אם זה ישתנה אעדכן.

למעלה