מצעד הגאווה באילת

אמהות

אתה יודע גור, כאשר זוג מחליט שהוא רוצה ילד הוא פשוט עושה לעצמו אחד ואת זה כל חתול וכלב יודעים לעשות ועוד בחושך. הפטנט הוא לדעת גם איך לגדל את הילד ולאהוב אותו אהבה ללא תנאי ולא רק כשהוא קטן ושומע לקולם, אלא גם כאשר הוא גדל ומדי פעם מתנגד להוריו או עושה משהו שלא מוצא חן בעיניהם. שוב, אני לא יודעת בן כמה אתה, אבל אני מקווה שתצליח להתגבר על הדחייה של אמא שלך ולחיות את החיים שלך בכיף ובאהבה כמו שאתה רוצה בשביל עצמך ולא בשביל אחרים, אפילו אם ה"אחרים" הם אמא שלך. אני לא טיפשה, אני יודעת שרוב ההורים לא מקבלים את זה טוב על ההתחלה, אבל אני חושבת שזאת בעיה שלהם וזה לא אומר שלאלה שכן מקבלים את הילדים שלהם מגיע "כל הכבוד". הם לא עשו שום דבר מיוחד, הם פשוט המשיכו לאהוב את הילדים שלהם כמו שאהבו אותם טרם היציאה מהארון (עוד דבר שלא מובן לי, איך הורים לא יודעים מלכתחילה שהילד שלהם הוא הומוסקסואל, הרי זה כל-כך שקוף הרבה לפני היציאה מהארון). בכל מקרה, אני מאחלת לך שתהיה לך המון אהבה בחיים, ואם אתה רוצה אני מוכנה להוות לך תחליף. (לאמא כמובן)

keren yam

New member
אם רק כולם היו רואים את זה כמוך...

הכול היה הרבה יותר פשוט!

מצעד הגאווה באילת

הבן שלי המתוק נסע היום לאילת למצעד הגאווה ורציתי למסור לכל הילדים של כולם שנוסעים למצעד - תעשו חיים חבר'ה, תיהנו, ותשכחו מכל המָגֵנִים והבגרויות למיניהן לפחות לשלושת הימים הקרובים.

Yuval Y

New member
כל הכבוד לך ../images/Emo140.gif

גם על הקבלה של הבן, ויש לי מן תחושה שגם עזרת לו במימון

מצעד הגאווה

אני נורא מצטערת אבל אני לא מבינה את הרעיון הזה של "כל הכבוד לך". אם הבן שלי היה סטרייט גם היו באים ואומרים לי "כל הכבוד לך" על זה שנתתי לו לנסוע לאילת? ברור שמימנתי אותו ושוב אותה שאלה: האם הוא היה סטרייט הנושא גם היה עולה? למה אתם לא מדברים על כך שקודם כל הילדים שלנו הם פשוט מאוד "הילדים שלנו", אחר-כך הם בני-אדם בדיוק כמונו, ורק בסוף הם הומוסקסואלים. למה צריך "לקבל" או "לא לקבל" אותם? אני לא כועסת עליך על התגובה, אבל נמאס לי לשמוע "כל הכבוד לך" כאילו שעשיתי משהו מיוחד. אני אוהבת את הבן שלי אהבה מטורפת ולא הייתי מחליפה אותו בעד שום סטרייט שבעולם.

Yuval Y

New member
סליחה, זה הרגל ../images/Emo9.gif

אני כבר רגיל לקבל תגובות מהורים שקשה להם לקבל את הילדים שלהם, כולל ההורים שלי, עד כדי שגם אצלי זה לא כל כך נקלט שהיי.. אני בחור רגיל. כן, אז אני אוהב בנים. וכן, לפעמים אני הגבר בבית (גם אם כבר הייתי אמור לעבור לבית משלי...)

E W

New member
בשבילך זה ברור

בשבילך זה ברור שהבן שלך הוא הדבר הכי חשוב בעולם ובוודאי שתתמכי בו, אך אם תעברי על חלק מההודעות תגלי שהרוב לא כמוך. אינני אומר את זה כהתרסה. צריך להיות מובן לכל אם ואב כי אהבת הילד היה ברורה מאליה לא משנה מה תהיה נטייתו המינית. רק שלא תמיד זה כך.... בפורום הזה רוב ההודעות הן של הורים שלא יודעים "לאכול" את ה"מצב" החדש של הילד, או של ילדים המנסים להתמודד עם הוריהם. זה סוג של חיזוק, אמירת "כל הכבוד" של יובל... אולי אני קצת מסנגר עליו, אבל שוב, לא לכל ההורים מובן מאליו מה שלך ברור כשמש..... שיהנה באילת ויחזור עם חוויות.

יודיX3

New member
דווקא כן מגיע לך כל הכבוד

למה? כי את מדהימה- ואני מקנא בבן שלך. אני יצאתי מהארון לפני שבוע ואמא שלי אמרה לי דברים נוראיים ומעליבים ועדיין לא החלפתי איתה אפילו מילה מאז. שום חיבוק שום נשיקה רק עולמה הצר עמד מול עיניה. כל הכבוד שהאושר והאהבה אל ילדך עומדים לך מול העיניים.

תודה רבה

תודה רבה על זה שאתה חושב שאני מדהימה, אבל אני עדיין חושבת שלא מגיע להורים שמקבלים את הילדים שלהם כמו שהם "כל הכבוד". מצד שני, אני חושבת שלהורים שלא מקבלים את הילדים שלהם כמו שהם, או יותר נכון בגלל נטיותיהם המיניות, מגיע "תתביישו לכם". לכל ההורים הללו יש לי שאלה: אם יש לכם אף ארוך, קרחת, שיניים בולטות, אתם שמנים מדי וכו' - האם אז הילד/ה שלכם לא מקבלים אותכם כמו שאתם? להיוולד הומוסקסואל/לסבית זה בדיוק אותו דבר כמו להיוולד עם אף ארוך, או שיער בלונדיני. האם הם בחרו להיוולד ככה? למה אתם לא יכולים ליהנות מהילדים שלכם כמו שהם. אני מכירה המון הומואים ולסביות ואני רוצה להגיד לכם שהם פשוט אנשים מדהימים. אני יודעת שזאת אמירה קצת גורפת, אבל אני עומדת מאחוריה כי אני לא יכולה להגיד אותו דבר על הרבה סטרייטים שאני מכירה. אולי בגלל שההומוסקסואלים כל-כך "סובלים" בחברה, הם הרבה יותר רגישים לבני-אדם אחרים והם גם יודעים לתת הרבה יותר. אז למה שפשוט לא תישענו לאחור ותיהנו מהילדים שלכם. תאמינו לי, אתם רק תרוויחו מזה. ולך, יודיX3 אני רוצה להגיד דבר נורא קטן. אני לא יודעת בן כמה אתה ואם אתה בגיר או לא, אבל אם אמא שלך לא מקבלת אותך אז פשוט "לא צריך". אולי אם תראה לה שזה לא הדבר הכי חשוב לך היא תתפכח ותקבל אותך כמו שאתה, ואם גם אז לא, אז אני בטוחה שההפסד הוא כולו שלה. אני באמת מקווה שתחזיק מעמד ושתאהב את עצמך למרות מה שאתה עובר עם המשפחה כרגע. בכל מקרה קבל ממני
גדול

ת ה ל ה

New member
כל הכבוד על הדברים האלה

גם אני חושבת כמוך בדיוק, עם כל הצער והכאב שלך יודי יותר חשוב הוא שתחיה את חייך כמו שאתה ולפי האמת והנטיה שלך. אמא שלך תצטרך לקבל או לא לקבל זה כבר ענינה. ההפסד הוא כולו שלה. בהצלחה דליה

יודיX3

New member
תודה לשניכן רותי ודליה

מה שאתן אומרות לי, גם חבר שלי אומר לי, שהגיע הזמן שאהיה קצת אגואיסט ואפסיק לדאוג ל"איך שההורים שלי לוקחים את זה" כי סבלתי מספיק בכל השנים של ההסתרה וחיים כפולים. לצערי אני לא מסוגל להפריד, ולמרות שאני סך הכל מאושר- כל הזמן מקננת אצלי תחושת עצבות, ולפעמים אני גם בוכה על המחשבה. הורים זה הורים- לא יעזור- גם אם הם לא מראים תמיכה ואהבה.

Fire Titan

New member
איש יקר

י'.... תן להורים את הזמן שלהם. לך היו כמה שנים טובות להתמודד עם השינוי, לקבל ולהפנים אותו. עליהם זה נחת "במכה". תן להם את הזמן שלהם עם כל הכאב והצער שאתה מרגיש. וכן, תהיה קצת אגואיסט. תחשוב על עצמך, על מה אתה מרגיש ומה אתה צריך. עם כל האידיאליזם ועם כל הרצון הטוב, אנחנו בני אדם ואין לנו את האפשרות או היכולת לקחת על עצמנו ולהכיל את התחושות של כל הסובבים אותנו. אנחנו גם לא אמורים לעשות זאת. תתמקד בך, בכוחות שלך, ותגלה שהסביבה תתחיל להגיב אליך באופן אוטומטי. משפחה, חברים, עבודה, לימודים.. הכל. מנסיון, זה יותר פשוט ממה שזה נראה. וכשאמא שלך תחליט סוף סוף לדבר איתך (והסר ספק מליבך, אתה יודע שזה יקרה) תתקדמו ביחד צעד צעד, בקצב שלכם, לסטטוס קוו חדש. אני בטוח שאבא שלך יעזור. ושוב, אל תשכח את כל מי שאוהב ונמצא שם בשבילך. זה מקור כח עצום.

למעלה