מצעד האהבה !!!

ערפדי

New member
מצעד האהבה !!!

וואי , זה היה פשוט : מרגש !!! זה התחיל ברבע ל-1 בצהריים , כל מי שהיה אמור לעלות למשאית עלה , הבנות עלו , הייתה שתייה ... והתחלנו לסוע ... בהתחלה זה היה נראה כאילו יש לנו חרא של סאונד אבל פתאום הסאונדמן שהיה לנו (כבוד על הראסטות) דפק חתיכת גובהה בדציבל ... ופשוט התחלנו לרקוד ולרקוד ו...לרקוד !!! ומה הקטע שהכי ריגש אותי , תמיד חלמתי על מסיבת חוף , סטייל MTV של היפ הופ !!! אנחנו נסענו במשאית וסחפנו איתנו אנשים והיה פשוט כיף לראות כמה אנשים פשוט אוהבים מוזיקה שחורה !!! (כבוד) ההופעות שהיו : 1.דוגלאנד 2.כלא 6 3.סאבלימינל והצל 4.מומי לויייייייייייי !!! הייתם חייבים לראות את זה , שהיה ת´שיר של כלא 6 , "אין מסיבה" אנשים פשוט קפצו וקפצו ... זה היה פשוט היסטרי ... וכרגיל הרבה בנות צרחו שראו את סאב והצל ... מומי היה גדול עם הרימיקקססססססס (וואו) .... ו.... איך התחלתי לכתוב פה ... כל זה היה פשוט ......... במילה אחת ..... מ-ר-ג-ש !!! נ.ב---> ניר , הבאת שם סט פיצוץ שהקפיץ את כולם !!! די.ג´יי עמי ---> אחלה של די.ג´יי !!! הלוואי שיהיו עוד מסיבות על משאיות ושיהיו מסיבות חוף .... ועל כן צריך להגיד ..."אמן ואמן"

ערפדי

New member
משהו חשוב ...

תודה להליקון היפ - הופ שבלעדיהם לא היינו יכולים להקים כזה דבר ענק !!!

tHEsATLAN

New member
כלא6 דיברו משהו על דיסק בעתיד?

או מישהו יודע איפה ניתן להשיג שירים שלהם חוץ מבדיסקים מיק למקס1+2?

QuayJin

New member
צודק!!

לא האמנתי חשבתי יבואו כל אלה שהיו בג´י והחליטו להישאר פלוס 20 איש כזה שמקרה אהבו ונשארו על המשאית הזאת, אבל הלכו אחרי המשאית מלא אנשים ועוד שלפנינו הייתה משאית ענקית! נראה לי הטראנס הכי טוב שהיה, היה לפני המשאית של הליקון היפ הופ והג´י ספפפפפפוט ואנשים עדיין נשארו במשאית שלנו.. זה באמת היה יפה...

Chocaholic

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

שכחת לציין את הצבעי גוף, הצעיפים והמסכות שקיבלנו! (אהמ, משאית הג´י ספוט התבלבלה בחגים). ;o)

Black Shark

New member
היה פצצה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עד איפה המשאית הגיעה
אני הייתי שם עד קצת אחרי חוף ירושלים אבל אז הייתי חייב ללכת (אוטובוס אחרון לעיר שלי.......מבאס) אז עד לאן הגיעה המשאית

RotemY

New member
ראסמי...

היה פשוט כ-י-י-ף-! אני באתי עם ידיד שלי שטס בשני לחודש לפילדלפיה לשנתיים, והוא הידיד הכי טוב שלי אז הבטחתי לו שנלך יחד למצעד, והוא לא כזה בקטע של ההיפ-הופ אבל עדיין סחבתי אותו למסעית של ההיפ-הופ והוא ממש נהנת!! שנינו ממש השתגענו ורקדנו והיה ממש ממש כיף! ולמרות שחן כתב שהרימו ת´ווליום הווליום לא היה ממש בולט שם.. אבל עדיין היה ממש סבבה!! ובאמת מתי שכלא נתנו את "אין מסיבה" אני אישית ממש צרחתי ת´מילים ובכלל קפצתי ורקדתי והיה ממש ממש ממש כייף! אנחנו זזנו בערך ב6+ ככה מתי שהם עשו ת´פנייה וכל המסעיות הגיעו לחניה הזאתי... נ.ב. אתם מזה לא בסדר שלא באתם למפגש אתמול...

RiRo

New member
יו!!!!!

הייתי היום פעם ראשונה שאני פוגש אנשים בפורום מקווה שלא עשיתי לעצמי יותר מדי פאדיחות
(אלייך פלג :) בקשר להופעות.. דוג לנד לא הכי אהבתי. כלא 6 טובים לפי דעתי לא שמעתי חומרים שלהם ואם הסאונד היה יותר טוב הייתי גם שומע שמה אבל מהמילה וחצי שהבנתי הם טובים חוץ מהבלונדיני עם הצמות שלא אהבתי . היה באמת סבבה וחם וסבבה וחם וביי

למעלה