מצעד האהבה 2005 !!!

מצעד האהבה 2005 !!!

יעלו ויבואו לאורך טור המשאיות הארוך : Psy Craft , Xerox & Illumination , Sub 6 , Psy Sex , Astral Projection , Oforia , Skazi , Black & White , Dali , Chakra ולבסוף לאחר המצעד בשעה 14:00 בבמה המרכזית בגן צ'רלס קלור יעלו : Dj Offer Nissim והגדולים מכולם Infected Mushroom אז לא לשכוח יום שישי 21/10 , החל מ- 11:00 בבוקר , טיילת להט , תל אביב... הכניסה חופשית ! http://www.layla.co.il/loveparade2005/

קיבלתי מודיעין

שליד המשאית של הומגה צפויות הפרות סדר של שמעונים, ילדים קטנים, וסתם אנשים מכוערים (איזה סנוב אני) וכח כוננות יישהה במקום ולא יתבייש להשתמש באמצעים לפיזור הפגנות (צינורי מים, הלמים, ירי באוויר, כאלה ...)

Mike A

New member
יש סבתות שמחלקות בתחנה של ארלוזורוב

בתל אביב איזה כיף לקבל שוקו ופרוסה

יש פתרון למ"צ....

תתחפש למילואימניק... תלך על ב', תוציא חולצה, תוציא גומיות, נשק תלוי בפנאן על הכתף, ואף אחד לא מדבר איתך, וגם אם כן אתה אומר לה שאתה מילואימניק ושתעוף לך כמה שיותר מהר מהעניים בבקשה כי אין לך זין לשטויות האלה. תמיד עובד, הייתי מסתובב ככה בחוץ כל השירות שלי ולא קיבלתי תלונה אחת...

אתה אולי צוחק

אבל זה עובד בדוק. תעשה את זה רק אם יש לך ביצים, כי יש חיילים שרק רואים מ"צ ישר מתחילים לשקשק להם הביצים, אז להם אין מצב. אם אתה שם עליהם זין (כמו שאני עשיתי...) אז אין בעייה...

psihadal

New member
הם יתפלו עליך עוד יותר אם תגיד

"ושתעוף לך כמה שיותר מהר מהעניים בבקשה כי אין לך זין לשטויות ..." מי אומר בבקשה?

אז אולי

תעדן את עצמך קצת שאתה אומר את זה, אבל הקו הכללי חייב להיות תקיף פחות או יותר. מ"צ רגילים שפוחדים מהם רצח, ואם אתה מראה קצת נוכחות ולא מתקפל מולם כמו מישהו שהתגייס שבוע שעבר (בטח אם אתה מילואימניק..) אז הם עוזבים אותך...

orberman

New member
חח למה אתם רעים?

הליין אפ חביב חוץ מהקטע שעופר ניסים איפה הוא פתאום נתקע חח גם כניסה חינם וגם כל הגילאים ולא יגידו לי אל תלך יש סמים או משו כזה... יש מצב אני הולך מה אכפת לי הזדמנות פעם בחיים חח ויש 3 משאיות מעניינות...

למעלה