מצעד גלגלצ

עגלרך

New member
מצעד גלגלצ

בושה שערוריה ילדי הלילה מקום 21? האגס 1 מקום 16? עגל הזהב במקום נידח גם הוא? זה מצעד זה? או מה? כדברי "ל" מומחה לחקר שירי המלך: "כל המפגרים יצביעו טיפ טיפה, זה מה שהקהל מכיר" עכשיו כולם עולים על גלגלצ ומציתים את המועדון כדי להפסיק את החרפה

dro3

New member
עגל רך..חח..מוכר...

...בושה...כולם מפגרים.....כולם יציתו....וזו ממש חרפה.... ....ורק מומחה אחד לחקר שירי המלך....יאאללהה שרה..הולכים...לילה טוב

lior67

New member
חחחחחחח אחי דורון

אותך אני אוהב במיוחד פשששששששששששששששששששש חטפתי אמש 38 חום בשעה 19:00 כנראה הגוף שלי ידע את תוצאות הס{ש}קר המצעד הזה זה מזכיר לי שלפני כמה שנים עשו מצעד ברשת ג על השיר של כל הזמנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחח זכה "למבדה" זאת הרמה של המאזינים לרדיו גובה דשא קצוץ עגל רך טיסה נעימה דורון-נפגש בקומונ,אח שלי

TEENAGER1

New member
לדעתי דווקא נבוא אליהם עם פרחים

ובונבוניירות, על שעתיים מופלאות בלי אף יונתן שפירא או שמעון השכן או חושב עליה, עליהההההההההההההההההההההה ומנסה להתגבר.

lior67

New member
בושה,פשוט בושה ../images/Emo188.gif ../images/Emo184.gif

נהייתי חולה עוד לפני היוודע תוצאות המצעד. האמת , רק על זה מגיע לנו את ביבי כראש ממשלה. חחחחחחחחחחחחחח. ידעתם שלפני שבוע היתה כתבה גדולה בידיעות אחרונות על ביבי ששם הוא מספר לכתב ש... פעם הוא הלך עם אמא שלו ברחבי ירושלים וראה חיילים בריטים מתאמנים נפשו של הילד הרך ממש נלחצה והוא שאל את אימו מה יהיה שאני אהיה גדול? גם אני אלחם בשילטון הבריטי? המנדט הבריטי על ארץ ישראל נגמר ב48 אחרון החיילים הבריטים עזבו את ירושלים בפרט וישראל בכלל באפריל 48 ביבי נולד ב1949 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה ברטיטם ראה נתניהו??? מתאמנים מעל גדות תיל? לפי דעתי הוא ראה את שחקני ליברפול עוד כותב נתניהו על זיכרונות מבית פרופסור מכובד שהיה בירושלים והיה ידיד המשפחה כתב ערוץ 1 הראה שהזיכרונות שמפיעות בכתבה הן העתק מדוייק מספרו של עמוס עוז!!!! מילה במילה אז 1.או שאנחנו מטומטמים או שביבי גאון 2.מצטער על הפוליטיקה בפורום מכובד זה שאני מוקיר ומכבד אני יודע שיש כאן המון צעירים אז רציתי שתדעו אני פורש למיטה--חולה היום

TEENAGER1

New member
חבל להשמיץ אנשים סתם

באחד מעיתוני השבת פורסם שנפלה טעות בכתבה, ביבי אמר שהוא ראה חיילי צה"ל מתאמנים במתקן שנשאר מימי הבריטים. העורך/ת קיצר/ה את המשפט שהוא אמר בראיון כך שהשתמע ממנו שהוא ראה חיילים בריטים, מה שכמובן לא אפשרי כפי שציינת. לא יודעת מה איתך, אני כבר מזמן למדתי לא להאמין לכל מה שכתוב בעיתונים, מניסיון אישי (פורסמו כמה כתבות בעבר על אנשים שאני מכירה אישית והיו בהן משפטים לא נכונים שהוצגו כעובדות מוגמרות). חבל להסיק מסקנות נמהרות ולהפיץ אותן באינטרנט על סמך זה.

ולמה בדיוק קשורה ההודעה הזאת??

למעלה