מצעד גלגלצ!! טופ10

tkuihehr

New member
מצעד גלגלצ!! טופ10

טוב, אנחנו עסוקים מדי בכדי לעשות שרשור שלם, אבל עדיין רשימת מקומות אפשר לתת:
, חי חי ליאורה, עוד שבוע שתצטרכי להגיד הקץ לתפוחי האדמה ולשמוע בבושת פנים את האות של המקום הראשון על נלי פורטדו
אוקיי, ועכשיו ברצינות, זה לא שאני רוצה שAll Good Things יירד, אבל טיפה שינויים בצמרת, רק כדי שנראה שמשהו זז, ולא הכל מת. במצעד הבינלאומי השבוע הצמרת נעולה, בדיוק כמו בשבוע שעבר דריכה 1) Nelly Furtado - All Good Things (come to an end) דריכה 2) Beyonce - Irreplaceable דריכה 3) Avril Lavigne - Keep Holding on דריכה 4) Sean Lennon - Dead Meat 5) Akon feat. Eminem - Smack That - עלייה של 2 שלבים דריכה 6) Razorlight - America 7) My Chemical Romance - Famous Last Words - עליה של 2 שלבים 8) Evanescence - Lithium - פלוס 7 9) Gwen Stefani - Wind it Up - עליה של 1 10) Eric Prydz vs. Floyd - Proper Education - חרוש בלי סיבה --------------------------------
הישראלי המלא כן, השינוי הכי גבוה הוא העליה של יפתי, כל השאר דורכים גפ כאן הרביעיה הראשונה דורכת, בול, בדיוק, ללא שינוי. ואנחנו עוד אמרנו שאנחנו שונאים שזה קורה... דריכה 1) סינרגיה - אשם דריכה 2) אריק ברמן - יום חדש נפלא דריכה 3) כנסיית השכל - ידיים למעלה דריכה 4) נינט טייב - אם תבוא 5) יפתי - הלילה יעבור - העליה הגבוהה והמוצדקת!! 8 שלבים, שימשיך רק עוד איזה 4 6) מוש בן ארי - אנצל - ירידה של 1 7) קובי אפללו - בא מן השתיקה - עליה של 1 8) מירי מסיקה - שלום לאמונות - עלייה של 3 9) Blackfield - Once - 10) שלמה ארצי - האמיתי - ירידה של 4 שלבים נו, מה זה השינויים האלה??? אז מה אתם אומרים?

Inbar789

New member
|החפירה|../images/Emo103.gif

השתעממתי נורא מהמצעד היום >< כל השעה האחרונה הייתה בדיוק כמו השעה האחרונה של שבוע שעבר.. המצעד הבינלאומי זוועה! אוונסנס עם השיר הראוי היחידי בכל המצעד להיות מקום ראשון נמצא עדיין נמוך מדי >< לנלי פורטדו לא מגיע מקום ראשון בכלל! אבל אני לא בטוחה שאני מעדיפה את ביונסה, עם שיר ככ מעצבן שנראה ששבוע הבא הוא יהיה במקום הראשון
במצעד הישראלי המצב יותר טוב, אבל איפה האקשן?
באלי איזה קרב צמוד בין יפתי/סינרגיה/אריק ברמן/כנסיית השכל! אולי 2 מהם ביחד במקום הראשון, שבוע כל אחד, עליות וירידות דרסטיות! כמובן, צריך להכניס לטופ 10 את קרן פלס והראל סקעת עם שירים מדהימים! ובלי נדר, הסינגל השני והמעולה [!] של מירי מסיקה ייכנס להצבעות של המצעד בעוד שבועיים, ויכבוש אחרי עוד שבוע/שבועיים את המקום הראשון!
כי היא, שלא כמו חברתה קרן פלס נכנסה לפלייליסט
|סחפירה|

SIVAN RLS

New member
מסכימה איתך , סקעת צריך להיות ב10

"אם הוא יילך" שיר מצויין וצריך להיות בעשירייה....

RJlake

New member
השיר של סקעת לא כזה מדהים

ואם הוא לא בעשירייה אז כנראה שעוד הרבה חושבים ככה. ודווקא נחמד לי שאין יותר מדי מכל החבורת רימון. קצת מנוחה לא תזיק
והשיר של פוטטו מעולה

Sweet Revenge

New member
טוב, ככה..

בבינלאומי פרופר אדוקיישן צריך לעוף למטה ואולי אפילו החוצה, אמריקה יכול לרדת ולפנות מקום לאחרים ואֶייקון סתם נדחף.. בישראלי הכנסייה היו צריכים להיות מקום ראשון כבר מזמן, אריק יושב יפה במקום שני וסינרגיה צריכים להסתפק בשלישי ולסתום [ולישון]. ויפתי.. אוי יפתי.. עדיין לא החלטתי איזה מקום מגיע לו, אבל אני לא אכעס עליו אם הוא יעיף מישו מהטופ 3. אהה.. בעצם הוא מוזמן להעיף את נינט כי חלאס..
וזהו נראה לי.

Sweet Revenge

New member
אוי יפה, אפילו אני לא חשבתי על זה..

אבל לא. לישון כי עכשיו הוא גילה שהוא ישן.

למעלה