``מצעד גדולי הזמר`` ...

``מצעד גדולי הזמר`` ...

בחרו אחד מכל סגנון שירה ... א. החסידי, ב. הישראלי , ג.האמריקאי, ד. הצרפתי , ה. פולקלור עדות ... השחיזו מקלדות !

דנידין 1

New member
אז אני אתחיל

ישראלי שלמה ארצי אמריקאי מנדי מור, רובי וויליאמס צרפתי Marie Lafore מרוקאי אמיל זריאן חסידי בעוונותי הרבים, לא מתלהב מאף אחד

odery

New member
גמאני

ישראלי-עמיר בניון.לועזי-ביטלס.צרפתי-ז`אק ברל פולקלור ומזרחי לא אוהבת. חסידי-אם מישו אז אברהם פריד.

רשימה קצת בנאלית

אני אלך על שלום חנוך; פול סיימון; אדית פיאף; אביהו מדינה - גדול יוצרי הזמר המזרחי מיני אז; חסידי? נשמה ק' מבצעת שלמה ק'. נחשב? מוזיקת עמים - שירי דייגים הונגריים. קלאסית - פרנץ ליסט האגדי.

odery

New member
אדית פיאף מקבילה בדיכאונותה

לבניון.ושלום חנוך לא כזה אאוטסיידר...

טוב , אי אפשר להתעלם מה`שירשור` הזה

ישראלי,אריק איינשטיין...חסידי, פריד ועוד אחד... לועזי,בוב דילן...שארל אזנאבור ... ליאונרד כהן ... יכול לשמוע אותם יומם וליל ... מוזיקה תימנית , אוטנתית בלבד , ובמיוחד שירי חתונה ... במיוחד השיר שמלווה את הכלה לחופה ... אני מתעלף מהשיר הזה ...

odery

New member
מוזיקה אינסטרומנטלית

היא מוסיקה ללא מילים,מוסיקה קלאסית היא אינסרומנטלית,גם מוסיקת עולם היא אינסטרו`,ג`אז -אני ממש מאד אוהבת את אבישי כהן-את שניהם.

ותשחק

New member
ננסה, אם כי יש תקופות שאני שומעת פחות..

חסידי - יונתן רזאל, שולי רנד, רק ניגונים - בעיקר של חב"ד. ויש עוד, אבל זה מה שקפץ לי. ישראלי - האחד והיחיד - א"ג. ועוד אלף - אריק איינשטיין, ברי סחרוף, ארקדי דוכין, נמרוד לב, קורין אלאל, גלי עטרי, יהודיץ רביץ, אין לזה סוף.. עמיר בניון, מתה על ג'קו אייזנברג.. מאיה רוטמן ועוד כל מיני. אמריקאי - האחד והיחיד - אלביס, ומהצד הבריטי - the beatels... אם מישהו פעם אחת רוצה לגרום לי קצת 'להשתחרר', שירקוד לידי לצלילי המוסיקות האלו, וכבר אמצא את הפינה שלי להשתולל בצעדי שנות ה-60.. סטינג, והרבה להקות וזמרים מדור הפרחים.. אין לי את השמות כאן לפני.. אה - ופטסי קליין, ברנדה לי.. אין סוף גם לזה. צרפתי - משוגעת על השפה, לא על השירים. ופולקלור - אירי ועוד אירי, ואפשר גם מוסיקות עם צועניות וכל מיני, וגם כמה זמרים מהצד הלטיני, וג'ז.., קלסי לא נכלל פה, אז בפעם הבאה. מה אני עושה עם כל האהבה שלי למוסיקה? לא הרבה.. וחבל.

ציפי81

New member
להלן:

א. מרדכי בן דוד - בגלל הכל... ב. שלמה ארצי - גם הלחנים וגם המילים, וכמובן גם הקול. ג. פרנק סינטרה. ד. ז'אק ברל ה. לא ציינת איטלקי אז אני מביאה לבד את אנדראה בוצ'לי הענק.

למעלה