מצעד בקסטריט בויז

מצעד בקסטריט בויז

תגידו, מישהי מכן ידעה שיהיה הבוקר מצעד של הבקסטריט בויז בMTV? כי אני בטוח שלא ידעתי על כך, גיליתי זאת רק לאחר שעברתי לMTV במקרה וראיתי את אינקומפליט (במקום הראשון חשוב לציין) ואז שמתי לב שכתוב "טופ טן אט טן - בקסטריט בויז". בדרך כלל לפני כל מצעד מישהי מכן מודיעה לפחות שבוע מראש, הפעם לא ראיתי הודעה שכזו. אשמח אם למישהי מכן יש תוצאות מלאות של המצעד, למרות שבכל מקרה אצפה בו הערב בשעה 22:00.

הנה המצעד במלואו ../images/Emo8.gif

10 THE ONE - BACKSTREET BOYS 9 I'LL NEVER BREAK YOUR HEART - BACKSTREET BOYS 8 MORE THAN THAT - BACKSTREET BOYS 7 EVERYBODY (BACKSTREETS BACK) – BACKSTREET BOYS 6 THE CALL - BACKSTREET BOYS 5 LARGER THAN LIFE - BACKSTREET BOYS 4 QUIT PLAYIN' GAMES - BACKSTREET BOYS 3 DROWNING - BACKSTREET BOYS 2 I WANT IT THAT WAY - BACKSTREET BOYS 1 INCOMPLETE - BACKSTREET BOYS​
ורק שתדעו ש-MTV אירופה עברו לשעון קיץ בגלל זה הפסדתם את הטופ 10
כך שהשדר החוזר יהיה בשעה 22:00 שעון ישראל
צפייה נעימה

incomplete

הוא במקום הראשון
אם לא שמת
שליד השם של השיר כתוב איזה מקום הוא

כן אהה ../images/Emo6.gif

עצה קטנה - לפני שהיא תכתוב משהו , שתבדוק אם זה בכלל נכון

Shiri from the block

Active member
גם אני ששכחתי :|../images/Emo113.gif ראיתי רק את השנייה האחרונה של דראונינג ואת IWITW ואת אינקומפליט

lidor love lee

New member
וואי זה היה כל כך יפההה

אני ואחותי התחלנו לשיר את כל השירים שלהם
היה מגניב
כמה זמן לא ראיתי את more than that שנים
שמחתי לראות את זה

זה לא לפי מיקום הם כל פעם לוקחים

זה לא לפי מיקום הם כל פעם לוקחים עשרה להיטים שלהם.. באתר שלהם הרשמי ראיתי לפני כמה זמן שזה הדירוג הרשמי 1.drowning 2.incomplete 3. Shape Of My Heart 4.Show Me The Meaning Of Being Lonely 5. I Want It That Way 6. Don't Wanna Lose You Now 7.More Than That 8.I Still 9. Larger than Life 10.the call אבל מוזר 6. Don't Wanna Lose You Now אין לו בכלל קליפ.

למעלה