מצעדים

shabi16

New member
מצעדים../images/Emo27.gif

רשת ג' "במועדון" נכנס למקום 20,שזה ממש חלש בשביל שרית,נכון שחייבים שהוא ישתפר? להצבעה: בחרו 10 שירים מתוך הרשימה והפינה לשיפוטכם והתקשרו ל-0547666100 רדיו אמצע הדרך "שלך לנצח"-3 שבועות-עולה שני שלבים אל המקום ה-6 מצורף קישור להצבעה רדיו ירושלים "שלך לנצח"-8 שבועות-מקום 16 מצורף קישור להצבעה ערוץ 24 הקליפ הסוד מקום 8! לדירוג: 1.דרך האתר 2.sms 9039 ל-2424 3.דרך הטלמסר 0503242424
לשרית במצעדים! תצביעו כדי שהיא תעלה!

shabi16

New member
האיש הכי נערץ:

http://go.ynet.co.il/admired/ וואי נט ערכו רשימה של האנשים הכי נערצים,ומשום מה בחרו לא להכניס את שרית
המלכה מה לעשות כדי שהיא תיכנס? לבחור בשני מפורסמים ולמטה,בשורה שתינתן לכם לרשום את שרית המלכה ולמה מגיע לה להיבחר... חוצפנים!

הכותרת צריכה להיות "האישה"...

כי ברור ששרית תזכה..... גם אם היא לא ברשימה, אנחנו נכניס אותה... בכל מקרה, אצלי היא הבנאדם הנערץ... מה אכפת לי מה שאר המדינה חושבת... ואני אומרת לכם שזה משחק מכור.... האנשים שאחראים על זה משנים פרטים איך שבא להם, זה ברור.... שנה שעברה למשל מישו לא מוכר בכלל זכה מקום ראשון... איך זה הגיוני?

חחחחחחחח

לא היה משו יותר נורמלי והוא אחלה אבל זה לא שינה חחחח בזה שצריך להוסיף רציתי עוזי חיטמן... וכן אני מתה על השיר ..! חחח

מושיק20

New member
אפשר לבחור בשרית ב"הצעות"../images/Emo41.gif

תבחרו שלושה אנשים. תנמקו ולמטה יותר, יש אפשרות לבחירה במישהו שלא מהרשימה.

למעלה