מצנע ניצח בעימות.....

yoavl1

New member
אתה יודע מה?

אני אומר לך משהו שאני חושב כבר כמה שבועות, שבגללו התלבטתי עד לפני כ-10 ימים במי לבחור, מצנע או רמון... הסיבה שלי הייתה כזאת: אם הייתי צריך לבחור את ראש הממשלה, אז הייתי בוחר במצנע. אבל אני צריך לבחור מועמד, וכנראה גם יו"ר אופוזיציה אז אולי כדאי רמון. ואני לא חושב שהייתי כל כך לא בסדר, אם השיקול שלי בסופו של דבר היה מכריע בסוגיה הזו, והייתי בוחר רמון. אולי התעלמתי ממה שביילין אמר, אבל אתה מתעלם מהמציאות. מהנסיבות, שמחייבות הסתכלות יותר רחבה על הדברים.

מעניין

ברור שהעבודה מפסידה בבחירות, מעניין איך יושפע מצנע מהפסד ? מדוע מצנע לא מתפטר מראשות עיריית חיפה ? מה זה מרוץ על תנאי ? צריך פוליטיקאי מנוסה ומקצועי למהלך הזה, מצנע הוא לא האיש. אתם הולכים שבי אחרי משהו שאתם לא יודעים מהו ועם זה להנהיג את המפלגה ? זה לא זמן לנסיונות, זה זמן חירום.

yoavl1

New member
אבל כל אחד מהם זה יהיה נסיון...

אני לא מדבר על פואד שראינו לאן המנוסה הזה הוביל אותנו. אבל רמון בתור יו"ר אופוזיציה או ממשלה, זה יהיה גם נסיון חדש. אני מאמין שמצנע יתפטר מיד עם כניסתו לכנסת. כמס´ 1 או רחוק יותר..

הוא משחק על בטוח ?

שיתפטר כעת מראשות העיר ויבהיר לתושבי חיפה מי יחליף אותו. אם ככה הוא מתייחס לבוחריו בעיר אני לא רוצה לחשוב איך יתייחס אל אלה שלא תמכו בו.

yoavl1

New member
הוא כבר הבהיר מי יחליף אותו

ופואד רוקד על זה שזו לא חדווה אלמוג...

פואד רוקד ? איפה ? ../images/Emo13.gif

הסיפור עם חדוה אלמוג הוא יותר מורכב ולא קשור רק למי יחליף אותו שזה מצריך אישור של מועצת העיר ובמקרים קיצוניים רשאי שר הפנים להתערב. מצנע מפגין זלזול בתושבי עירו, הוא מתכוון להתפטר גם אם לא יזכה בראשות העבודה ??

yoavl1

New member
הוא אמנם לא התבטא בנושא...

או שלפחות לא שמעתיו מתבטא בנושא, אבל אני מאמין שאם יפסיד, ירוץ לכנסת ויזכה במקום ריאלי...ואין הרבה כאלה במפלגת העבודה כיום.

אתה מאמין ?

הוא מעמיד את עצמו לתפקיד הבכיר ביותר ואני חושב שראוי שתהיה שקיפות במעשיו, שיודיע היום מה כוונותיו- יש עוד אנשים שצריכים לתכנן מעשיהם ויש תושבים שהוא מחוייב להם.

למעלה