מצנע, מצנע...

מצנע, מצנע...

אלוהים ישמור עליו, באמת. נשארתי פעורת פה מול הכסיל המקצועי הזה. האמת שגם נורא נעלבתי מהזלזול שלו בעם ישראל ובאזרחי המדינה, למה הוא חושב שאנחנו כאלה מטומטמים?! יש כאן כמה "פאקים" מצד מצנע: 1. הוא לא יוכל להתנער מהעובדה שפעיל שלו, קיבל סכום של 90,000 ש"ח, למרות שהוא ידע שמותר לקבל רק 32 אלף. הוא חושב שאם הוא יזרוק האשמות לימין, ישכחו מהעובדה הזאת? 2. מי אמר שלולא הקלטת הוא לא היה פודה את הצ´קים? הרי זה לא חוכמה להציג את עצמך כישר בתקשורת כשלא היתה לך ברירה כ"כ, וכל העולם ידע על הסיפור. 3. זה נשמע יותר כמו תעמולת בחירות. ההגיון שלי אומר שאין סיכוי שבן אדם שהשקיע כ"כ הרבה כסף בניסיון להפליל אותו, לא יחשוב טיפה, וימסור את הקלטת לתקשורת רק לאחר שהצ´קים נפדו-אם נפדו, ולא לפני כן. 4. מצנע מגוחך, זה מה שהוא משדר. תארו לכם שבן אדם עומד מול בית פתוח, וצווח בקול "תיראו אותי, אני לא גונב, אני אדם ישר". זה הרי טיפשי, וחוץ מזה-כמו שאומרים, על ראש הגנב בוער הכובע. למה בן אדם שלא גונב צריך להצהיר בכל רם שהוא לא גונב? הרי אין מה להתגאות, זה אמור להיות נורמה. הרי אף בן אדם לא הולך ברחוב ומתגאה בזה שהוא לא מפלח מחנויות. גם למצנע אין מה להתגאות. להפך, אם יושר זה כזה ביג דיל בשבילו, אז כנראה שהוא לא רגיל ליושר. בקיצור, הוא נראה מגוחך. וזה הכל להיום. גמר חתימה טובה.

למעלה