מצנח למכירה

מצנח למכירה

מישהו יודע מה המחיר היום של מצנח רייסר יד שניהת בן שנתיים עם 40 צניחות עליו?

noamk

New member
כל אחד יודע את זה.

כי זה מאוד פשוט. הגיל או מספר הצניחות לא ממש רלוונטי. כ פשוט אין לזה מחיר. יש לי רייסר עם פחות מ-200 צניחות במצב חדש. כבר שנתיים שהוא בארון. אם מישהו נותן לי עליו 250$, אני מוכן לעשות לו מסאג' בכפות הרגליים.

קצת בזבוז

שאתה משאיר רייסר בארון...מה לא טוב בו שאתה לא מצליח למכור אותו ? אני קצת חדש בעניין המצנחים אבל אני שוקל לקנות משהו בקרוב

noamk

New member
יין טוב רק משתבח עם השנים.

בניגוד למצנח. זה לא שאני מחזיק אותו בארון בשביל הכיף. אני פשוט מחכה למשיח שיבוא לקנות אותו (ואולי יביא גם שלום וביטחון בדרך). בשורה התחתונה - אין בו שום דבר רע. הריג הראשון שלי היה רייסר, גם השני, ותאורטית - גם השלישי. בתור התחלה - הוא מצויין, והמחיר הנמוך יחסית לריגים אחרים בשוק יכול רק לעזור לצנחנים מתחילים שההשקעה הראשונית שלהם בציוד היא אסטרונימית. אחרי שניסיתי קצת דברים אחרים, היום סביר להניח שלא הייתי קונה כזה - אבל אם יש לך הזדמנות לקנות כזה, וריגר שמוכן לקפל אותו - אין שום בעיה איתו. (ולדעתי אם אתה מחפש ריג שכזה, בארץ גם למגדיאל ותמי יש כאלה והם ישמחו לפנות מקום בארון לדברים יותר חשובים.)

skykef

New member
מתאים...

נעם, מתאים לי מסאג' ברגליים (רצוי במוצ"ש). תרים טלפון ל-Skykef וננסה לעזור לך למצוא קונה לרתמה. שמן למסאג' עליך. שמיים כחולים, רוי ריטר

OhadNir

New member
2 בעיות לרייסר:

1. קשה מאד למכור רייסר גם בארץ וגם בחו"ל, אלא אם תוריד מחיר משמעותית וגם זה לא תמיד עוזר (ע"ע נעם). מניסיון. 2. לא מעט ריגרים בעולם פשוט לא מוכנים לקפל רזרבי ברייסר (כל מיני תרוצים) קיצור- אם אתה יכול עדיף לקנות משהו אחר.

noamk

New member
האמת ? סבבה.

הריג ייתרם בתמורה ל: א. חמישה קופונים ע"ש ארז. ב. הוצאות משלוח מארה"ב (צפון קרוליינה). ג. מסאג' לרוי ביום שיבחר ד. מסאג' בכפות הרגליים לעורכת. השמן - עלי. וזו הסחורה: רייסר כחול, תכלת, אפור 350\350 החזיק טמפו 120 וראשי 145, הוחלפו וולקרוס לטובת בטיחות פריפליי. ריג במצב פצצות. ותאמינו לי - שלי זה עלה יותר.

העורכת

New member
נועם,

אפשר מסאג' ברגליים גם בלי לקנות את המצנח????

Alkup

New member
ככה הא?

ואני חשבתי שזה היה איזה משהו ייחודי באותו יעף. ואללה יופי.

למעלה