מצמרר...

alonhu

New member
מצמרר...

שמי אלון ואחותי נהרגה בפיגוע האחרון בתל אביב במועדון הסטייג'.עלי ועל משפחתי עברה ותעבור התקופה הכי קשה של חיינו אך בתוך כל הגיהנום הזה איך שהוא מצאתי נקודת אור וזאת בחורה מדהימה שהכרתי כחודשיים לפני הפיגוע ואהבה ביננו רק פורחת.ישנו שיר שבמקרה שמעתי אותו לאחרונה אך הוא נכתב לפני כמה שנים ומדהים ואפילו קצת מצמרר הדמיון בין המצב שמתאר השיר למצב שלי ..בדיוק ביצוע: בן ארצי מילים ולחן: בן ארצי היא ואני בתקופת התאהבות אבל בדלת דופקת המציאות ברדיו שלנו סופשבוע רגוע ובלב תל אביב היה שוב פיגוע נפתח טלוויזיה נשמע חדשות זה מה שמאחד את כולנו במדינה הזאת באיכילוב אושפזו הפצוים כשבבניין שליד תינוקות נולדים לעולם הזה. בדיוק התקרבנו בדיוק לא הרגשתי בודד בדיוק בלב תל אביב התפוצץ מתאבד בדיוק נישקתי אותה וליטפתי שיער בדיוק מישהו איבד מישהו יקר בדיוק פגשתי אותה והודתי לאל בדיוק אמבולנס נשמע מילל חשבנו שטוב, שהאושר קרב לא הרגשנו בכלל שנכנס הזאב היא ואני בבועת אהבה וזה קצת מסוכן וזה קצת מסוכן בכל אחד מאיתנו יש איזה ילד פגוע ובלב תל אביב היה שוב פיגוע נעשה טלפונים לבדוק שכולם בריאים ושלמים ולא היו שם חס וחלילה, אני כל כך פוחד מאנשים להיפרד, בעולם הזה. בדיוק התקרבנו... היא ואני בתקופת התאהבות אבל בדלת דופקת המציאות ברדיו שלנו סופשבוע רגוע ובלב תל אביב היה שוב פיגוע ומה יהיה? חשבנו שטוב, שהאושר קרב... .

solitaryshell

New member
../images/Emo24.gif אני מקווה שהאהבה תעזור לך

ברגעים הקשים. לי היא עזרה. אני הכרתי בן אדם מדהים, 3 שבועות אחרי שאחותי נפטרה, וזה היה כמו גלגל ההצלה שלי, הוא ממש הציל אותי מטביעה. הוא העניק לי את החיוך הראשון, את השמחה הראשונה... אפילו לו אין מושג כמה הוא טרם לחיי... האהבה עזרה לי ברגעים הקשים ואני מקווה מאוד שהיא תעזור גם לך.

alonhu

New member
היא עוזרת

אין לי ספק שהאהבה הזו עוזרת לי בכל הרגעים הקשים שאני עובר מאז הפיגוע.חברה שלי היא בחורה חכמה ,מבינה לא לוחצת ויש לה לב ענק... ולמרות שזה עוזר לי מאוד אני בודק את הקשר הזה עם יד על הדופק על מנת שקשר זה לא יתבסס על תלות מבחינתי שיכולה להיווצר עקב הטראומה שעברתי...

solitaryshell

New member
מינה למה אתה מתכוון

גם אני פחדתי להפוך את האהבה לתלות, אבל היום במבט לאחור זה ממש לא קרה.

משתתפת...../images/Emo7.gif

שיר כל כך מציאותי וקשור למצבך... איך אתה מצליח להתמודד ומה אתה עושה כדי לשרוד בתוך כל הבלאגן הזה באמצע החיים? משתתפת בצערך.

alonhu

New member
תודה...

אחד הדברים שהכי עוזרים לי בהתמודדות עם המצב הקשה הזה זאת העבודה שמחזירה אותי לתלם, לשגרה. החזרה לשגרה זה הפתרון והתרפיה הכי טובה למצב שלי רין ספק שבהתחלה היה לי קשה מאוד להתרכז בעבודה אל עם הזמן השתלבתי בעבודה בצורה הדרגתית וכיום זהו המקום היחיד שבו אין לי את הנפילות הידועות שבאות לאחר אירוע כה טראומתי כמו שעברתי.כאשר יש לי את אותן נפילות אני לא עוצר אותן אלה נכנס לחדר של אחותי ומסתכל בתמונות שלנו יחד ופשוט נותן לדמעות לזלוג...לאחר מכן אני מרגיש הקלה מסוימת שנותנת לי כוח להמשיך הלאה.בליל הסדר היה לנו מאוד קשה אבל על מנת לתת לנפש שלנו להרגע כל אחד מבני משפחתי אירגן לעצמו טיול וטיילנו כל חול המועד....וזה היה מאוד משחרר

crisos

New member
מדהים כמה השיר הזה מתאים.

תישען על האהבה הזו כדי לחזק אותך אבל אל תהפוך לתלותי בה. שולחת לך הרבה חום וחיזוקים ומשתתפת בצערך.

רציתי להוסיף פה שיר

שדיבר אלי מאד. השיר הראשון בדיסק החדש של עידן רייכל ושרה אותו בהצלחה שושנה דמארי: עלה נישא ברוח כל כך הרבה מילים אתה לא אומר הייתי אוספת שאוכל להזכר. כל כך הרבה שנים אתה מדבר שותק לרגע עד לרגע אחר. על מה אתה חושב כשאתה לא מקשיב אני אתך עכשיו שקט מסביב על מה אתה חושב כשאתה לא מקשיב עלה נישא ברוח מתרומם נופל על השביל. יושבים ביחד ושקט מסביב... תמיד תהיה איתי בני היקר שלי. תמיד נשב כמו שישבנו יחד, אבל לא אצליח לשמוע את קולך, לא אצליח לראות את מבט עיניך העמוק והחכם.

My Dragonfly

New member
מאחלת לך את כל הטוב שבעולם...

שתדע אושר ואהבה והם שייאזנו את הכאב החד את אחותך הרי לעולם לא תשכח ואם יש לך "נקודת אור" בתוך החושך הנורא הרי שזכית צריך להיות אדם מיוחד בשביל להיות פתוח לאהבה, קבלה ונתינה בתקופה קשה כל כך ואחרי חוויית אובדן נוראי שכזה אני מאמינה שאחותך היא זו ששולחת לך אהבה ושמחה והיא מחייכת אלייך ואיתך מאחלת לך את כל הטוב שבעולם

טאקאשי

New member
קשה לשלב בין החיוניות שבאהבה לאבל

גם אני אחות שכולה כבר 16 שנה ועדיין קשה לי לשלב בתוך חיי את האהבות והשמחות עם הכאב והאבל. אנחנו, האחים, לרוב צעירים וכל החיים לפנינו, וזה ההבדל בינינו לבין ההורים. יש ארועים שחזקים מהכל - אהבה, לידות, ועוד. לי אישית, האהבה עזרה מאד לחזור לחיים אחרי השנה הראשונה שאחותי נהרגה. ודרך אגב, התחתנתי עם אותו בחור מאז וכבר נולדו לנו שני ילדים. אמנם בהתחלה הקשר היה תלותי אך בהדרגה הוא השתנה והבשיל לקשר שיש בו עוד המון. אך הוא אכן "הציל אותי" בהתחלה. יש לך עוד דרך ארוכה של טוב ורע, שמחה וכאב. שיהיה בהצלחה.

solitaryshell

New member
אני שמחה לשמוע שהאהבה

נתנה לך כח וגם הייתה והינה אמיתית. ואני מאחלת לכולם שיוכלו לומר את אותו הדבר בעתיד.

למעלה