|מצלש| סיפור בהמשכים

Reichan

New member
|מצלש| סיפור בהמשכים

תודה למאיה שהזכירה לי לא לשכוח מזה
רשימת המשתתפים: 1. רמי 2. בר 3. אלה 4. יותם 5. מאיה 6. סיגי 7. אחינועם 8. תמר 9. אייל [Eyal 1 2 3] החוקים קצת השתנו, אז אני אסביר מהתחלה: רמי מתחיל וכותב 3-4 משפטים. אז, הוא שולח את 5 המילים האחרונות בקטע שהוא כתב בהודעה פרטית [!!!] ללזה שאחריו, ואת כל הקטע לי [כדי שאני אוכל לצרף את הסיפור בסוף בלי שכולם ידעו מהו
]. אח"כ, מספר 2, בר, תמשיך את הסיפור מ-5 המילים שהיא קיבלה מרמי, ותכתוב גם כן 3-4 משפטים. גם היא תשלח את 5 המילים האחרונות מס' 3, אלה, ואת כל הקטע לי [שניהם בהודעות פרטיות]. ככה כותבים ושולחים עד שהאחרון, אייל, כותב כמה משפטים שיסיימו את הסיפור ושולח את הקטע אך ורק לי. אז, אני אצרף את כל החלקים ואשים אותם פה בשרשור חדש כדי שכולם יוכלו להגיב על הסיפור הגאוני של חברי פורום דיבוב
אז יאללה, רמי, אני מחכה לקטע שלך ובר ל-5 המילים האחרונות כדי שהיא תוכל להמשיך. בהצלחה!!!
מספר 1, רמי, מתחיל. כל אחד כותב 3-4 משפטים,

porky169

New member
חחח אבל זה בכלל לא נצל"ש../images/Emo134.gif

כתבת את זה בהודעה חדשה

אוי שירה, לא שמתי לב! O=

ביום שבו פרסמת את ההודעה לראשונה - לא הייתי בבית, זה היה בחג השני אם אני לא טועה, לפי התאריך XD וחזרתי רק יום אחרי... ואז היא פשוט ירדה למטה לאט לאט... ונבלעה בין שלל השרשורים העצומים והאימתניים! XD בכל אופן, אני ארשום את זה היום. לפי שאני אעשה את זה רק יש לי כמה שאלות לגביי זה, אני אשאל אותך במסר האישי XP מה שאני צריך לעשות הוא לשלוח רק לך את כל הקטע? לא לפרסם פה? כל אופן - אשאל אותך מאוחר יותר היום הכל XD

למעלה