אין דיסק און קי יש לי את המצלמה עם כבל USB וכרטיס זיכרון במצלמה.מה אני עושה עם זה ואיך אני רואה את זה במחשב.
מתנצל על בורותי. אני לא נולדתי למחשבים גם טלפון חוגה לא היה לי.
יתכן ותמצא בזכרון המצלמה תוכנת צפיה שטובה יותר מתוכנת ברירת המחדל של windows ,כך למשל אם יש נתוני GPS במצלמה תוכל לראות גם מפה +תמונה.
את התוכנה תוכל להעתיק למחשב ולהשתמש בה.
הוא התכוון שמחברים את המצלמה עם החוט USB למחשב
ממש כמו שהיית מחבר דיסק און קי אם היה לך ..
כשתחבר אמור לקפוץ לך חלונית שתשאל אותך מה אתה רוצה לעשות ותבחר שם להציג את התיקיה עם הקבצים וכך תוכל להעביר אותם למחשב ...
בהצגה על המחשב כנראה הייתי צריך לקבל דיסק עם תוכנה ADR PLAYER נסיתי למצוא באינרנט את התוכנה להורדה לא הצלחתי.
בהתחלה נתתי למתקין את הקופסה של המצלמה וטעות שלי שלא בדקתי מה יש בקופסא. חיברתי את המצלמה בUSB אי אפשר לראות וגם בחוברת הדרכה שממש באותיות קטנות רשום שצריכים את התוכנה
יש להוציא את כרטיס הזיכרון מהמצלמה ולהכניס אותו לקורא כרטיסים המחובר למחשב.
התוכנה בסרטון שמה jPlayer והיתה אמורה להיות על הכרטיס. ניתן להוריד אותה מהקישור -> http://jplayer.org/download/
אבל אין צורך להתעקש עליה, כמעט כל תוכנה לניגון קובץ מסוג AVI מתאימה להצגת הסרטונים שהמצלמה מייצרת.
האם ניסית לחבר את המצלמה עם כבל ה- USB למחשב ובמצלמה להעביר למצב של הצגת סרטים (ראה הסברו של blzvi) ?
ניסיתי לחבר מצלמה למחשב ולהעביר למצב סרטונים
לא התחבר לי
גם בחוברת הוראות רשום ששום חיבור של מצלמה למחשב לא יעזור ואי אפשר לראות סרטונים. ואמור להיות בזכרון של המצלמה את התוכנה ברגע שמפרמטים את הכרטיס בהפעלה ראשונה אך אין את זה.
בלינק שקישרת נכנסתי משם נכנס לי לכמה אפשרויות ונראה לי צריכים להוריד גם קודים בקובץ זיפ..
היום כל דקה המצלמה נפלה לי..החלטתי להחליף אותה במצלמת מראה כפולה יפתור הרבה בעיות . תודה על התשובה (_:
במצלמה במצב של הצגת קבצים ולא במצב צילום
האם אתה מסוגל לראות הקלטות במסך של המצלמה ?לחיצה כפולה על MODE
אם היא נפלה יתכן והתקלקלה.
במקרה הגרוע ביותר מוציאים כרטיס SD ומכניסים לקורא כרטיסים שניתן לרכוש
יש לי קורא כרטיסים ויודע להשתמש בו
מראה לי במחשב את הכונן של הכרטיס ושואל אם לאתחל את הכרטיס..
על פי החוברת אוטמטית אמור להיות בכרטיס את התוכנה בלינק שהבאת
ואין את זה.
מסוגל לראות הקלטות במצלמה כשלוחצים פעמיים על MODE
יש גם הדרכות ביוטיוב...
כנראה פגם בזכרון של המצלמה--אחרת התוכנה היתה מופיעה בכרטיס.