מצלמת פוג'י FinePix S5000 ?

davidovd

New member
מצלמת פוג'י FinePix S5000 ?

שלום , אני די חדש בתחום הדיגיטלי , חושב לרכוש את המצלמה שציינתי , אפשר לקבל חוות דעת ? תודה.

yuv3

New member
אני שיחקתי איתה...

מצלמה נחמדה ביותר למחיר שלה.... הזום שם מעולה, והתמונה יוצאת יפה... רק חבל ש3 מ"פ הייתי הולך עליה תלוי באיזה מחיר...

עד שתקבל תשובות ממי שקרא חומר

על המצלמה הזו,מציעה לקרוא בעצמך באתרים הבאים: www.dpreview.com www.steves-digicams.com ולראות השוואה לדגם הקודם של פוג'י שעדיין נמכר במחיר גבוה בארץ,ה602 -מצילום ב602 וגם בקודם שלו,ה6900 התרשמתי שבכל דגם חדש שיוצא יש שיפורים מורגשים לנוחות הצלם ולאיכות טובה יותר של התמונות במצבים השונים, כך ה602 הרבה יותר מוצלח מה6900 ,לדעתי,כשמשווה ביניהם,ואני מניחה שב5000 יש עוד כמה שיפורים.למשל:הזום העצום של 38-380 מ"מ,נראה קורץ מאוד,ולא צריך מתאמים,אם אוהבים לצלם בזום כזה. לגבי מה צריך להיות במצלמה דיגיטלית ומה לחפש שיהיה בה - יש כמה מאמרים למעלה,בטאגליינס-לוחצים וכל הרשימה נפרשת - יש שלושה העוסקים בכך,ובהם ניסיתי לכלול כמה שיותר נקודות חשובות לשיקול . לדגם הזה נשאלו כאן כמה שאלות - בחיפוש המתקדם למעלה,אני מניחה שהקלקה של שם הדגם או משהו בסגנון תעלה אותן ואת התשובות. הכי חשוב לראות מה היתה התרשמות הסוקרים באתרים שציינתי אותם,וגם באחרים, למה ? ואם יש-גם לחפש שם דף של חוו"ד גולשים (זה לפעמים יותר משקף מהסקירה עצמה ושם 'אצבע' על בעיות העולות תוך כדי שימוש)

idohal

New member
לא מומלצת במיוחד בגלל הרעש בתמונה

ויש גם חומר בעברית שכתב MAX באתר שלו. שווה קריאה לא פחות מאשר אתרים אחרים

ted

New member
לא טובה. לא שווה את הכסף, ובכסף

הזה אפשר לקנות מצלמות טובות יותר. זו השורה התחתונה ואחרים פרטו למה.

davidovd

New member
מצלמות טובות יותר כגון ...?

המצלמה מוצעת במחיר של 2350 ש"ח (בארץ) . שוב , אני לא מקצוען, הייתה לי מצלמה דיגיטלית , צילמתי ברזולוציה של 1 מגה-בייט וחשבתי שאלה התמונות הכי טובות בעולם . קראתי את הכתבות והתגובות שקיבלתי מהמקצוענים הן שהתמונות יוצאות עם קצת רעש.הסתכלתי בגלריית התמונות שנבדקו, ואני אישית לא ראיתי הבדלים משמעותיים בין התמונות ברזולוציות שונות (שוב,אני לא מקצוען). השאלה היא, האם בתור מצלמה של חובבן אפשר ללמוד ממנה ? האם אני אהנה מפונקציות שקיימות במצלמה ?

ted

New member
הגעת מ 1 מ"ב, אז בהשוואה לזה

המצלמה היא עולם אחר. הזום שלה אדיר בעוצמתו, אבל במגבלה של הרעש וכמות ה מ"פ תיתקל די מהר כשתכיר אותה, כי עם האוכל בא התיאבון. זום גדול יש גם לאולימפוס 750 והרבה חברה נהנים כאן ממשפחת המצלמות הזו. שווה להשוות.

idohal

New member
ואם ה C750 יקרה אפשר בהחלט לקנות

את ה C740 שמבחינת ביצועים זהה ל 750

למעלה